Goede verhuisdozen kopen?

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw huis? Gaat u samenwonen? Of gaat u misschien het ouderlijk huis verlaten om een meer zelfstandig leven te creëren? verhuisdozenstore helpt graag een handje mee! Tijdens het verhuizen zijn er veel dingen waarover u na moet denken. Eén van deze dingen is het veilig en handig vervoeren van uw spullen naar de nieuwe locatie. Er is geen betere manier om dit te doen dan met de verhuisdozen van verhuisdozenstore. Met een klantenbeoordeling van een 9,1 is verhuisdozenstore één van de beste winkels om betrouwbaar goede verhuisdozen te kopen. De missie van verhuisdozenstore is om het verhuizen makkelijker en leuker te maken, zodat iedereen met een glimlach kan verhuizen.

Soorten verhuisdozen

verhuisdozenstore verkoopt vier verschillende soorten verhuisdozen:

 • Budget verhuisdozen
 • Standaard verhuisdozen
 • Professionele autolock verhuisdozen
 • Premium verhuisdozen

De draagvermogens van de verhuisdozen die aangeboden worden variëren van <30 kg tot <80 kg. Ook zijn er kartonnen dozen beschikbaar met zowel enkelgolf karton als dubbelgolf karton. De verhuisdozen kunnen besteld worden in diverse aantallen, variërend van 5 stuks tot 80 stuks. Zo koopt u nooit te veel of te weinig verhuisdozen voor u spullen! Heeft u vragen over de producten van de verhuisdozenstore? Op werkdagen zijn de medewerkers van dit bedrijf bereikbaar van 9.00-17.30 en van 21.00-22.00. Naast het emailadres en telefoonnummer, kunt u op de website ook het KVK-nummer, BTW-nummer en IBAN-nummer vinden van verhuisdozenstore.

verhuisdozenstore: het bedrijf zelf

Bij de verhuisdozenstore weten ze hoeveel tijd een aandacht een verhuizing naar een nieuwe woning eist. Omdat het juist een leuke ervaring moet worden, het verhuizen, hebben Ruud, Frank en hun vader een bedrijf opgericht: verhuisdozenstore. Binnen dit bedrijf kunt u alle spullen en typen verhuisdozen vinden welke u nodig heeft voor uw verhuizing. Verder vindt u op de website, naast geweldige verhuisdozen, ook een checklist met alle items waarover u moet nadenken tijdens het verhuizen. Op deze manier mist u niks! Zo geven ze alvast een tip over taken die u al voor de verhuisdag kunt doen, als bijvoorbeeld:

 • Het afhalen van de gordijnen
 • Schoonmaken van het nieuwe huis
 • Het grofvuil op tijd de deur uit doen
 • De trommel van de wasmachine goed vastzetten
 • Contant geld en genoeg koffie en thee in huis halen
 • Een parkeerplek reserveren voor de verhuizers
 • Het uit elkaar halen van meubelen
 • Afscheid nemen van de buren

Op deze manier kunt u wellicht iets rustiger aan doen op de dag dat u daadwerkelijk gaat verhuizen. Verder kunt u natuurlijk al ver van tevoren beginnen met het inpakken van uw spullen in de geweldige verhuisdozen van de verhuisdozenstore. Op deze manier kunnen de verhuizers snel uw spullen in en uitladen, wat u zowel tijd als geld bespaard. Eenmaal aangekomen bij het nieuwe huis, wordt u aangeraden om de juiste verhuisdozen al zoveel mogelijk in de juiste kamers te plaatsen, zodat het uitpakken makkelijker en meer georganiseerd gaat. Mocht u te veel verhuisdozen hebben besteld bij de verhuisdozenstore? Dan kunt u deze zonder probleem retourneren zolang ze niet gebruikt zijn. De voorwaarden voor het retourneren van de diverse producten van de verhuisdozenstore staan zeer duidelijk vermeld op de website. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via telefoon of email.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn