Mijn time management verbeteren

Mijn time management verbeterenEen aantal maanden geleden had ik een gesprek op mijn werk met mijn manager. Ik werk nog niet zo lang op de afdeling en daarom was ik blij om te horen, dat hij vond dat het goed ging. De klanten zijn erg blij met mijn, ik werk goed samen met de andere collega’s en de resultaten zijn goed. Hij merkte alleen dat ik soms moeite had om dingen op tijd af te krijgen en dat ondervond ik zelf ook. Wij kwamen samen tot de conclusie dat ik mijn time management moest verbeteren, hij stelde voor dat ik er een cursus voor zou volgen. Op de website timemanagement.net vond ik een interessante training en die heb ik met veel plezier gevolgd. Ruim een half jaar geleden ben ik begonnen met een nieuwe baan. Ik wilde graag een stap hogerop bij het bedrijf waar ik werkte, maar dat was helaas niet mogelijk. Een andere collega, die ook goed functioneerde, kreeg de functie die ik wilde. Het leek mij het beste om naar dezelfde functie te zoeken bij andere bedrijven en gelukkig werd ik snel aangenomen. Aangezien het een nieuwe functie was en ik bij een nieuw bedrijf begon, vond ik de eerste maanden erg spannend. Gelukkig gaf mijn nieuwe manager aan dat ik het goed deed, maar ik moest wel wat doen aan mijn time management. Het klopt dat ik vaak zeer enthousiast aan de slag ga met nieuwe taken, terwijl deze taken vaak nog kunnen wachten. Doordat ik vaak veel dingen tegelijk deed, werd het een beetje chaotisch en moest ik vaak dingen op het laatste moment afronden. Het leek mijn manager en mij het beste dat ik een cursus time management zou volgen, zodat ik mijn taken beter zou kunnen indelen en meer controle zou krijgen.   

Een training time management

Online ging ik op zoek naar mogelijkheden voor het volgen van een training en ik vond verschillende bedrijven die de cursus time management aanboden. Een van de websites die ik vond was timemanagement.net en deze website greep direct mijn aandacht. Het is via dit bedrijf mogelijk om een eendaagse cursus te volgen op veel verschillende locaties in Nederland. Eventueel kan de training ook bij een bedrijf, of in groepen worden gegeven. De trainingsgroepen zijn klein en de training had erg veel goede beoordelingen gekregen. Ik stelde deze cursus time management voor aan mijn baas en hij vond het een goede keuze.

Een zeer leerzame training

Vorige maand had ik de training time management gevolgd en ik vond het zeer leerzaam. De trainer had veel goede tips en kwam met veel bruikbare oplossingen en handvatten. Doordat de groep klein was, kon iedereen vragen stellen en was er genoeg aandacht aan alle cursisten. Ik heb veel aan de training gehad en heb nu veel meer controle over mijn werk, waardoor ik meer rust heb en beter werk aflever. Voor het volgen van een training time management raad ik timemanagement.net aan.

  • De training wordt op veel locaties gegeven, bij een bedrijf is ook mogelijk
  • De cursus heeft erg veel goede beoordelingen
  • Door de kleine groepen krijgt iedereen veel aandacht
  • De trainer had veel goede tips en handvatten
  • Ik heb nu meer controle over mijn werk
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn