Mijn tanden bleken in Utrecht

Mijn tanden bleken in UtrechtTwee weken geleden heb ik mijn tanden laten bleken in Utrecht. Ik had al een lange tijd verkleurde tanden, maar liet hier jarenlang niets aan doen. Ik drink veel koffie en thee en daardoor kunnen tanden verkleuren. Mijn tandarts had wel eens tegen mij gezegd dat ik minder koffie en thee moest drinken, maar dat wilde ik niet. Er zijn veel etenswaren en voedsel dat slecht voor je tanden is. Ik let goed op met zuren en suikers, maar thee en koffie wilde ik niet laten staan. Ik begon pas over tanden bleken na te denken toen mijn neefje zei dat ik gele tanden had. We had net de kleuren geleerd en ik vroeg wat de kleuren van verschillende objecten waren. Toen ik vroeg welke kleur mijn tanden hadden, zei hij geel. Daar schrok ik erg van en hierdoor besloot ik om er wat aan te doen. Ik besprak het met mijn vriendin en zij raadde mij aan om mijn tanden te bleken in Utrecht. Ze zei dat ze het zelf ook een aantal jaren geleden had gedaan. Mijn vriendin heeft al jaren mooie witte tanden en daar was ik altijd een beetje jaloers op. Zij had 4 jaar geleden haar tanden laten bleken in Utrecht, maar dat wist ik niet. We hebben namelijk sinds 3 jaar een relatie en daarvoor kende ik haar niet. Doordat zij het al had laten doen, was de stap voor mij minder groot. Ze zei dat het erg gemakkelijk was om te laten doen en dat je snel klaar bent. Ze wilde mij zelfs helpen om een locatie te vinden waar ik het kon laten doen.

Tanden bleken in Utrecht bij De Tandenbleker

Samen zochten we naar een bedrijf om mijn tanden te bleken in Utrecht en vonden een aantal bedrijven. Een van de bedrijven die we vonden was De Tandenbleker. Op de website https://detandenblekernederland.nl/tanden-bleken-utrecht/ lazen we dat dit bedrijf verschillende vestigingen in Nederland heeft en al veel mensen geholpen heeft. We zagen dat er ook een locatie bij ons in de buurt was. Het bedrijf heeft veel goede beoordelingen, hierdoor leek het mij verstandig om bij hun mijn tanden te bleken in Utrecht. Via de website konden we een afspraak voor een consult maken. De locatie zag er erg professioneel uit en het gesprek ging erg goed. Ik wilde niet te witte tanden, daarom koos ik ervoor om te bleken met een 3 behandelingen. Er zijn diverse behandelingen beschikbaar, afhankelijk van hoe wit je tanden wil laten bleken. Er is ook een onderhoudsbehandeling voor als je al een keer je tanden hebt laten bleken. Ik kon de behandelingen op dezelfde dag laten uitvoeren, zodat ik na een dag klaar zou zijn. Tot mijn verbazing waren de behandelingen erg goedkoop, ik dacht altijd dat het erg duur was om tanden te bleken. Ik maakte een afspraak voor de volgende zaterdag en kon in de ochtend langskomen. Ik was van te voren een beetje gespannen, maar wilde het graag laten doen.

Mooie witte tanden

Twee weken geleden heb ik mijn tanden laten bleken in Utrecht en ik ben erg blij met het resultaat. Mijn tanden hebben een mooie witte kleur en zien er natuurlijk uit. De behandeling deed geen pijn en was sneller klaar dan ik had verwacht. Als ik had geweten dat het zo gemakkelijk was, dan had ik het eerder laten doen. Voor tanden bleken in Utrecht kan ik De Tandenbleker aanraden.

  • Ze hebben veel goede beoordelingen
  • Tanden bleken is erg goedkoop
  • Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar
  • Ik ben blij met het resultaat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn