Maak gebruik van dit online dart scorebord!

Mijn vrienden en ik komen iedere zaterdag bijeen om samen met elkaar een potje te darten. Wij doen dit al vele jaren en het bevalt ons nog altijd heel erg goed. Het is iedere keer heel erg gezellig, al kakt de sfeer altijd wel een beetje in wanneer de vraag gesteld wordt wie de score bij wil gaan houden wanneer we aan de slag gaan. Dit is namelijk geen eenvoudige kwestie en het is ook nog een keer zo dat wanneer wij aan de slag gaan, dat dan degene die de stand bij moet houden, niet veel kan praten omdat hij of zij goed moet opletten wat de stand is. Vandaar dat wij al heel vaak gezegd hebben dat we nog een keer iets als een online dart scorebord zouden moeten ontwikkelen omdat dit vele malen handiger zou zijn dan de stand bijhouden op papier. Wij zijn op een gegeven moment maar eens even gaan kijken of er misschien al een online dart scorebord was ontwikkeld door een of ander bedrijf en dit bleek het geval te zijn. Wij vonden namelijk een dart scorebord op een bepaalde site en deze zijn we een keer gaan gebruiken. Helaas viel dit online dart scorebord heel erg tegen. De stand werd namelijk niet goed bijgehouden en het was eigenlijk een grote ellende om dit online dart scorebord te gebruiken. Vandaar dat wij op een gegeven moment besloten hebben dat we niet meer met dit dart scorebord wilden gaan werken omdat het de sfeer allesbehalve bevorderde. Wij zijn daarom maar eens even gaan kijken of er ook nog andere mogelijkheden waren om de stand bij te houden. De oplossing voor ons probleem kwam uiteindelijk alsnog via het internet en dat hadden we eigenlijk niet meer verwacht. Toch zijn we heel blij dat wij uiteindelijk een site hebben weten te vinden waar wij een heel goed online dart scorebord konden downloaden. Laat mij u er alles over vertellen in de volgende alinea.

Wij gebruiken dit online dart scorebord voortaan altijd!

Toen wij op zoek gingen naar alternatieven om de stand goed bij te houden, kwamen wij al heel snel terecht op de site van Loenscorebord. Deze site biedt een heel goed online dart scorebord aan en daar wilden wij graag gebruik van maken. Wij hebben daarom maar eens even gekeken naar de mogelijkheden die dit online dart scorebord had en wij waren er meteen zwaar van onder de indruk. Mocht u ook graag gebruik willen maken van dit online dart scorebord, dan kan dat heel eenvoudig. Het is namelijk zo dat u hier heel eenvoudig gebruik van kunt maken. Het enige wat u nodig heeft is een computer, of ipad en vervolgens wijst alles zich vanzelf. Wanneer u eenmaal het kleine bedrag voor het gebruik van het online dart scorebord heeft overgemaakt, zult u merken dat u meteen aan de slag kunt gaan. Het is een kwestie van even de applicatie downloaden en u kunt uw online dart scorebord gebruiken. Wij gebruiken het nu al een tijd en wij zijn er razend enthousiast over.

Wij kunnen de stand nu heel goed bijhouden

Wij zijn zeer enthousiast over het scorebord dat wij op het internet hebben weten te vinden. Wij gebruiken het nu al een tijdje en wij willen echt niet meer zonder. Kortom:

  • wij raden dit scorebord aan iedereen aan
  • wij kunnen onze standen nu heel nauwkeurig bijhouden
  • onze gegevens worden altijd opgeslagen dus die raken we niet kwijt

Kijk voor meer informatie even op Loenscorebord.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn