Laat uw haar knippen door de beste kapper in Delft

Bent u toe aan een nieuw kapsel en wilt u graag een keer door een echte vakman of vakvrouw geholpen worden? Dan raden wij u van harte aan om een keer naar ons kapsalon te komen. Wij zijn namelijk de beste kapper in Delft en dat merkt u zodra u bij ons over de drempel stapt. Wij zorgen er graag voor dat u een mooi passend kapsel krijgt aangemeten. Dat klinkt misschien heel logisch, maar deze standaard wordt lang niet door alle kappers gehanteerd. U zult merken dat wanneer u bij ons langskomt, u bij de beste kapper in Delft in de stoel gaat zitten. Onze mensen hebben allemaal een heel erg goede opleiding gevolgd en daar plukt u de vruchten van. Het is namelijk zo dat wanneer u zich door een van onze mensen laat knippen, u er zeker van kunt zijn dat u een prachtig kapsel zult krijgen. Wij kunnen als beste kapper in Delft namelijk alles knippen wat u maar zou willen. Wilt u graag mooie watergolven? Wij kunnen het als beste kapper in Delft voor u realiseren. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in vintage kapsels. Dat heeft al heel veel mensen naar onze salon gebracht en wij hopen daarom dat wij u ook een keer in onze stoel mogen laten plaatsnemen. Wij zullen dan als beste kapper in Delft met u gaan kijken naar wat het beste bij uw gezicht past. Wij vinden dit namelijk heel belangrijk want een kapsel kan nog zo goed geknipt zijn, als het niet bij uw gezicht past, dan is het resultaat nooit wat u graag zou willen. Vandaar dat wij als beste kapper in Delft u altijd goed advies zullen geven over wat u het beste zou staan. Denk daarbij aan het feit dat wij u niet alleen zullen adviseren over welk model u goed zal staan, maar ook over welke kleur u het beste uit de verf laat komen.

Wij zijn de beste kapper in Delft en daar zijn we trots op!

Als u bij ons een afspraak maakt, dan weet u honderd procent zeker dat u het kapsel krijgt waar u de blits mee kunt maken. Wij vinden het als beste kapper in Delft namelijk belangrijk om goed naar uw wensen te luisteren. Onze mensen hebben heel veel ervaring met het knippen van mensen dus u kunt er zeker van zijn dat wij u precies het kapsel zullen leveren waar u gelukkig van wordt. Wij weten hoe belangrijk het vandaag de dag is om er goed uit te zien en vandaar dat wij u niet een kapsel zullen bezorgen als beste kapper in Delft dat er goed uitziet, maar dat simpelweg fantastisch is. Wij hanteren als beste kapper in Delft namelijk zeer hoge standaarden zonder dat wij daarbij de tarieven voor onze diensten ook evenredig verhogen. Dat heeft ons al heel veel nieuwe klanten opgeleverd en wij hopen dan ook als beste kapper in Delft dat wij u ook een keer in onze kappersstoel zouden mogen verwelkomen. Wij horen graag wat u voor ogen had en wij zullen ons uiterste best doen om u een fantastische look te geven.

Wij heten u van harte welkom in ons kapsalon!

Mocht het u zijn gaan kriebelen, dan hopen wij dat u snel de telefoon wilt pakken en een afspraak wilt maken met HeadQuarter. Wij kunnen:

  • vrouwen aan een mooi nieuw kapsel helpen
  • mannen knippen en scheren
  • kinderen voorzien van een mooie coupe

Kijk vandaag nog even op onze site Headquarter.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn