Loodgieter Rosmalen

Loodgieter Den Bosch | Hurkens Rioolservice Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)

Bent u op zoek naar een goede loodgieter in Rosmalen omdat uw riool verstopt is? Zoek dan niet verder dan Hurkens Rioolservice. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen het ontstoppen van allerlei soorten riolering, dus wij kunnen uw probleem snel afhandelen. Met onze camera inspectie hebben wij snel uw probleem gelokaliseerd en kunnen wij uw ontstopping oplossen, bijvoorbeeld door er een hoge druk op te zetten. Maar ook het leegzuigen van putten, vetafscheiders of ondergelopen kelders behoort bij Hurken Rioolservice tot de mogelijkheden. Waar u dus ook een loodgieter in Rosmalen voor nodig heeft, bij ons bent u aan het goede adres. Wij zijn al jarenlang loodgieter in Rosmalen, dus neem snel contact op voor een afspraak.

De loodgieter in Rosmalen voor ontstoppingen

Een ontstopping is een vervelend probleem, waar u snel van af wilt. Als loodgieter in Rosmalen kunnen wij snel uw ontstopping verhelpen, waarbij wij opereren volgens het principe ‘No Cure No Pay!’. Dat betekent dat als wij uw ontstopping niet kunnen verhelpen, u ook niet hoeft te betalen. Binnen één uur zijn wij bij op locatie en gaan wij opzoek naar het probleem, zodat wij het snel kunnen verhelpen. De eerste stap is vaak het doorspuiten van het riool met hogedruk. Hiermee zijn de meeste kleine verstoppingen wel te verhelpen, maar voor een hardnekkigere verstopping zetten wij een roterende spuitkop in. Hiermee kunnen we gericht druk zetten en het probleem snel oplossen. U betaalt bij ons een vast bedrag van €69,50 voor de voorrijkosten het eerste half uur. Is het probleem hierna nog niet opgelost dan kost het €17,50 per kwartier extra, maar de ervaring leert dat bijna alle reguliere ontstoppingen binnen dit half uur op te lossen zijn. En wilt u juist voorkomen dat u ons nodig heeft? Wij kunnen ook voor u uw riolering jaarlijks preventief reinigen, zodat u juist de problemen voor bent. Denk bijvoorbeeld aan de standleidingen van gebouwen en appartementencomplexen, maar ook aan dakgoten en de hemelwaterafvoer. Ook is het verstandig om de afwatering van parkeerterreinen en parkeergarages te laten reinigen, zodat u voorkomt dat deze onder water komen te staan.

De loodgieter in Rosmalen voor camera inspecties

Camera inspecties is een van de specialismes waarmee wij als loodgieter in Rosmalen om bekend staan. Met de camera kunnen we uw riool inspecteren en controleren op lekkages. Op deze manier weet u direct waar het probleem zich bevindt en kunnen we de schade herkennen. Ook kunnen we op basis van de camera beelden een inschatting maken van de problemen die zich in uw riolering bevinden. Denk bijvoorbeeld aan een gerichte reparatie van een lekkage, zonder dat daarbij gelijk de gehele rioolbuis moet worden vervangen. Door gebruik te maken van de camera inspectie kunnen wij de situatie een stuk beter inschatten en weten we precies wat er aan de hand is. En ook voor de aanleg en herstel van uw riolering kunt u bij Hurkens Rioolservice terecht. Wij specialiseren ons in het vakkundig aanleggen van het riool, tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarbij werken wij met een ervaren team, dat snel en professioneel uw riool aanlegt, met minimale verstoring. Het is zelfs mogelijk om het opnieuw bestraten aan ons toe te vertrouwen, zodat u niks zelf hoeft te regelen. Wat uw probleem dus ook is, bij Hurkens Rioolservice hebben wij de gepaste oplossing voor u. Als ervaren loodgieter in Rosmalen weten we precies wat er nodig is en kunnen wij snel en gepast werken, zodat u zo min mogelijk last ondervindt van uw defecte riolering. Kleine of grote ontstoppingen, wij weten overal raad mee. En als u nu belt, dan staan wij binnen een uur bij u op de stoep! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn