Kies een goede multifunctional uit

jwsraalte - multifunctionalEr is geen modern kantoor in Nederland te vinden zonder een printer en kopieerapparaat. Wellicht hebben jullie zo nu en dan ook een scanner nodig om brieven en aanvraagformulieren in te scannen zodat u het digitaal kunt archiveren. Even een uitdraai maken voor een vergadering? Of wilt u een kopie maken om naar cliënten op te sturen? Hoe dan ook, er zijn vele redenen om deze apparatuur nodig te hebben. Wilt u daarom graag op elke afdeling een multifunctional neerzetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk een multifunctional voor ieder bedrijf. Of het nu gaat om de kwaliteit van de afdrukken of de afdruksnelheid, er is voor ieder wat wils te vinden bij jwsraalte.nl. Kijkt u eens op onze website als u op zoek bent naar een specifieke multifunctional. Wilt u bijvoorbeeld een multifunctional dat zowel kan scannen, faxen, printen en kopiëren? Deze multifunctional is moeilijk te vinden want men faxt in deze moderne tijden nog nauwelijks. Toch zijn er nog zeker branches waarin faxen de normaalste zaak van de wereld is. Ook voor dit soort speciale apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. U hebt vast weleens gehoord van het merk “Konica Minolta”. Sinds 1979 zijn wij exclusief leverancier van dit gerenommeerde merk dat onder andere de multifunctional produceert.

Zoekt u een multifunctional? Kijk dan op onze website

Hopelijk hebben we u er al van overtuigd dat een multifunctional niet kan ontbreken. Het prettige is dat iedereen vanaf zijn pc of laptop snel via kabel of bluetooth verbonden kan zijn met de moderne multifunctional. Klik aan wat u wilt printen en het wordt direct in de wachtrij geplaatst. Dit is een moderne printer. Dat betekent dat u niet bang hoeft te zijn voor de gevreesde “paperjam”. U kent het misschien nog wel van vroeger: een printer die continu vastloopt. Het is een van de grootste ergernissen op kantoor. Onze printers lopen niet tegen dit probleem aan. Het is vrijwel onmogelijk voor een a4’tje om klem te zitten tussen de draaiassen. Snelheid is dan ook een van de speerpunten van de multifunctional die we u kunnen leveren. Of u er nu slechts 1 wilt bestellen of een heel dozijn, wij kunnen snel aan huis leveren. Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Dit kunt u namelijk echt niet missen want u zult het elders nergens zo goedkoop kunnen vinden. Mocht dat wel het geval zijn dan moet u ons dat absoluut laten weten want dan passen we onze prijzen direct aan. Klik vandaag nog uw gewenste kopieer-, scan- en printmachine aan en vul vervolgens uw gegevens in. Dan kunt u uw bestelling afronden door te betalen via PayPal of iDEAL. Liever eerst de kat uit de boom kijken? Daar doen we beslist niet moeilijk over. Stel gerust uw vragen en vraag een offerte aan. Dan kunt u vervolgens in alle rust een weloverwogen beslissing nemen.

Ook verkopen we losse scanners en printers

Naast de multifunctional bieden we nog veel meer producten aan:

  • Zo kunnen we uw gehele kantoorinrichting of projectinrichting schetsen, leveren en plaatsen!
  • Dit geldt voor zowel kantoormeubelen, elektronica als kantoorartikelen.
  • En die artikelen kunt u trouwens bij ons nabestellen.

Hebt u behoefte aan presentatiesystemen zoals een beamer? Of wilt u meer automatisering? Om wat voor redenen u dan ook uw kantoor wilt upgraden naar de moderne standaard, wij van JWS uit Raalte helpen u hier graag bij. Volg ons via Twitter en vergeet niet om de recensies van andere klanten aandachtig door te lezen. Wellicht wilt u in de toekomst ook wel een berichtje achterlaten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn