Hypnotherapie als behandelplan

hypnose-praktijk - HypnotherapieVeel mensen lijden aan verschillende klachten, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat is natuurlijk heel erg vervelend en je wilt hier graag zo snel mogelijk weer vanaf komen. Hypnotherapie kan hierbij uitstekend helpen. Bij veel mensen is deze behandelmethode nog zeer onbekend en zij hebben dan ook geen idee bij wat voor soort klachten dit zou kunnen helpen. Velen hebben ook zo hun reserves bij het horen van een dergelijke term: is dit niet heel erg alternatief en zweverig? Een dergelijke houding is begrijpelijk maar is ook erg zonde, want hypnotherapie kan in verschillende gevallen zeer effectief zijn en zou daardoor eigenlijk als een van opties aangereikt moeten worden door de arts. Veel artsen zijn echter niet geneigd om een dergelijk behandelplan voor te schrijven, waardoor je zelf de stap zult moeten zetten om hier naar toe te gaan. Maar geloof ons, de kans dat het je wat oplevert is zo groot, dat het echt de moeite waard is om het eens te proberen. Behandelaars hebben door middel van hypnotherapie al zoveel mensen kunnen helpen, dus je moet zeker eens de stap wagen als je psychische of lichamelijke klachten hebt en artsen hier nog geen oplossing voor hebben kunnen vinden.

Bij welke klachten helpt hypnotherapie?

Zoals gezegd kan hypnotherapie bij veel lichamelijke en psychische klachten van pas komen, maar waar moet je dan precies aan denken? Je moet dan denken aan zaken waarbij het onderbewuste een grote rol kan spelen, zoals:

  • roken
  • verslavingen
  • sociale angsten
  • overgewicht

De behandeling pakt niet het probleem aan in de zin van dat je bijvoorbeeld op een dieet gezet wordt. Mensen die overgewicht hebben, hebben vaak al diverse dieetmethodes geprobeerd en dit zonder succes. Nee, wat tijdens de hypnotherapie gedaan wordt, is je onderbewuste bewerken. Er wordt je bijvoorbeeld ingeprent dat je geen honger hebt of dat je geen snacks meer wilt eten. Het klinkt wat vreemd, maar het zal echt de neiging om te snaaien flink verminderen. En zo werkt dit bij alle genoemde klachten. De trek in een sigaret wordt minder, net als bijvoorbeeld de behoefte aan andere verslavende producten. Het fijne van hypnotherapie is dat je eigenlijk maar twee of drie sessies nodig hebt om een optimaal resultaat te halen. Dit betekent dat je weinig geld kwijt bent aan behandelkosten en dat je snel effect zult bemerken. Daar komt nog eens bij dat hypnose helemaal zonder risico’s is, waardoor je dus eigenlijk niets in de weg staat om het gewoon eens een keer uit te proberen!

De Hypnose Praktijk helpt je graag

Ervaar jij bovenstaande problemen, wil je graag stoppen met roken, maar lukt dit niet of heeft geen enkel dieet een blijvend effect op jouw lichaam? Dan is hypnotherapie proberen dus een uitstekende keus. Je kunt hiervoor terecht bij De Hypnose Praktijk, een behandelpraktijk met een jarenlange ervaring. Zij hebben al veel mensen van hun klachten af kunnen helpen en hebben ruime ervaring opgebouwd met betrekking tot wat bij welk probleem vaak het best aanslaat. Op hun website kun je een uitgebreid overzicht vinden van alle aandoeningen waarbij hypnotherapie kan helpen, er zijn namelijk veel meer zaken dan de hierboven genoemde die voor deze behandeling in aanmerking komen. Twijfel jij nog of dit wel iets voor jou is? Lees dan eens de ervaringen die anderen hebben met deze praktijk, je zult zien dat het grootste gedeelte van de behandelingen zeer succesvol is geweest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van hypnotherapie in jouw specifieke situatie, neem dan gerust eens contact met hen op. De therapeuten van De Hypnose Praktijk helpen je graag met het verhelpen van jouw klachten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn