Juliette fotografie

Wil jij mooie foto’s laten maken? Dan kun je daarvoor terecht bij Juliette fotografie. Heel vaak kun je natuurlijk prima toe met de plaatjes die je zelf geschoten hebt, maar er zijn soms situaties waarin je echt gewoon professionele beelden nodig hebt. Je kunt dan aan verschillende zaken denken. Bijvoorbeeld aan een goede profielfoto, die jij bij je vacaturebrief kunt doen of die je op je LinkedIn profiel kunt plaatsen. Dat ziet er toch net even wat mooier uit dan een gewoon kiekje. Maar ook van je bruiloft wil je natuurlijk bijzonder mooie fotografieën hebben en daarvoor kun je bijvoorbeeld bij Juliette fotografie terecht. Trouwen doe je als het goed is maar één keer in je leven en het is vaak een heel bijzondere dag, die jij je nog lang zult herinneren. Misschien is het wel een van de mooiste dagen van je leven. Het is natuurlijk wel zo fijn als jij daar dan ook een mooi fotoboek van hebt, waarin je later nog vaak terug kunt kijken. Een boek waarin jullie als bruidspaar, maar ook de locatie en dergelijke mooi vastgelegd zijn. Juliette fotografie kan dit voor jullie verzorgen!

Juliette fotografie voor bedrijven

Maar Juliette fotografie werkt niet alleen maar voor particulieren, ook bedrijven kunnen bij haar terecht. Voor een bedrijf is het belangrijk om te beschikken over duidelijk en mooi beeldmateriaal voor het promoten van de eigen werkzaamheden en eigen producten. Dit kun je bijvoorbeeld heel goed gebruiken op je eigen website, waar je natuurlijk graag wat wilt laten zien van wat je doet. Maar ook voor het maken van een brochure of een folder is dit natuurlijk handig om te hebben. En niet alleen voor bedrijven geldt dit, maar ook bijvoorbeeld de medische wereld kan een beroep doen op Juliette fotografie voor heldere afbeeldingen. Hiermee kun je op een nette manier laten zien hoe bepaalde behandelingen er aan toe gaan. Dit geeft nieuwe patiënten een beeld van wat zij kunnen verwachten van een behandeling en dit kun je dan mooi in een brochure laten zien. Uiteraard worden de foto’s altijd op een respectvolle manier genomen, er wordt een documentaire-achtige inslag gebruikt voor het fotograferen in deze settingen. Zo kun je er zeker van zijn dat het een mooi en net resultaat oplevert. Je kunt Juliette fotografie dus op veel verschillende manieren inzetten!

Kenmerken van JustJules

Juliette fotografie werkt onder de naam JustJules en je kunt hier dus voor verschillende vormen soorten foto’s terecht. Maar wat voor stijl mag je van haar verwachten? Alle fotografen hebben natuurlijk zo hun eigen fotografiestijl en die van haar kun je karakteriseren als:

  • puur
  • authentiek
  • met emotie

Dat betekent niet dat zij de beelden niet bewerkt, want soms moet er gewoon wel een klein beetje aan gesleuteld worden. Maar bij deze fotografe gaat het dan enkel om het weghalen van wat oneffenheden. Zij wil namelijk niet dat het ten koste gaat van het oorspronkelijke beeld, dan zou het immers niet meer puur en authentiek zijn. Bij Juliette fotografie geen fotografieën die sterk bewerkt zijn met photoshop, maar afbeeldingen die zo dicht mogelijk bij het origineel liggen, waar alleen een paar kleine verbeteringen in aangebracht zijn. Ben jij benieuwd naar welke mogelijkheden zij allemaal biedt, dan moet je zeker eens een kijkje op haar website nemen. Hier vind je voorbeelden van opdrachten die zij heeft gedaan, zodat je een beeld kunt krijgen van welke stijl je bij haar kunt verwachten. Dit moet immers aansluiten bij waar jij naar op zoek bent. Juliette fotografie of JustJules is in ieder geval een uitstekend adres voor wie mooie foto’s voor privé of zakelijk gebruik wil hebben!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn