Hypotheekadvies in Tilburg voor een eerste huis

Afgelopen maand verhuisden mijn vriendin, onze dochter en ik naar Tilburg. Het was het eerst huis dat we samen kochten en we vonden het allebei erg spannend. Er komt veel kijken bij de koop van een huis en het is een beslissing die veel impact heeft op de rest van je leven. Daarom wilden wij het graag goed aanpakken en gebruik maken van hypotheekadvies in Tilburg. Hiervoor huurden we een appartement in Enschede, maar ik kon beginnen bij een nieuwe baan in Tilburg. De baan leek mij erg leuk en het salaris is goed. Voor mijn vrouw en mij was het al snel duidelijk dat we deze kans moesten pakken. Mijn vrouw werkt parttime en kan bijna altijd thuis werken, het maakt voor haar niet veel uit waar wij wonen. Wij waren al van plan om een huis te kopen en dan leek een huis kopen in Tilburg ons een goed idee. In Enschede zouden we misschien geen advies gebruiken, maar hypotheekadvies in Tilburg leek ons wel zo handig. Het is in Tilburg een andere huizenmarkt dan in Enschede en een hypotheekadviseur gebruikt zijn, of haar kennis om een goede hypotheek te adviseren. Een goede hypotheek afsluiten kan je over de jaren veel geld besparen, daarom wilden wij graag een onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg. Een bank biedt alleen hypotheken aan, waaraan zij veel geld verdienen. Een hypotheek adviseur verdient natuurlijk ook geld aan een hypotheek, maar daar betaal je alleen voor het advies. Online vonden we de website hypotheekshop.nl en het leek ons verstandig om hier een gesprek aan te vragen, om te zien wat ze voor ons konden doen.

Een persoonlijk hypotheekadvies in Tilburg  

We hadden een gesprek aangevraagd voor een paar dagen later. Dat het eerste gesprek voor hypotheekadvies in Tilburg gratis was, was mooi meegenomen. Het aanvragen van een gesprek was een erg goed idee. Onze situatie was een beetje apart, omdat we naar een nieuwe regio wilden verhuizen en ik een nieuwe baan kreeg. De hypotheekadviseur begreep goed dat er veel voor ons aan het veranderen was en dat we eigenlijk met een nieuw leven begonnen. Tijdens dit gesprek leerden we al erg veel over waar we rekening mee moesten houden en ze konden voor ons de hoogte van een hypotheek berekenen. Voor het gesprek wisten we niet eens voor hoeveel we een hypotheek konden krijgen. We hadden al een aantal hypotheken kort besproken, maar het leek ons handiger om eerst te gaan zoeken naar een huis dat we wilden kopen. Binnen een paar weken vonden we een huis, dat wij allebei erg mooi vonden. Het was wel lastig om een huis te vinden in een stad waar je niet woont, maar het ging een stuk sneller dan verwacht. Hierna kwamen we weer terug bij De Hypotheekshop voor een tweede gesprek over hypotheekadvies in Tilburg. We konden nu beter naar de details kijken van de verschillende hypotheken en een geschikte uitzoeken.

Een voordelige hypotheek uitgekozen  

Het aanvragen van een hypotheekadvies in Tilburg was een goed idee, wij zijn er erg blij mee. De Hypotheekshop heeft ons goed geholpen bij het uitkiezen van een hypotheek. We hebben er samen eentje uitgekozen die voordelig is en ook nog te betalen is als er iets misgaat. We moeten natuurlijk nog maar zien of deze nieuwe baan een succes gaat worden. Voor hypotheekadvies in Tilburg ga je naar De Hypotheekshop

  • Ze zijn onafhankelijk en hebben jarenlange ervaring
  • Ze kijken goed naar je situatie en de omstandigheden
  • Ze helpen om een betaalbare en voordelige hypotheek uit te kiezen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn