Heerlijke verse geitenkaas kopen

Happygoat - Verse geitenkaasAls gezond smeersel voor bij de borrel en op brood is er niks zo lekker als verse geitenkaas. Althans, dat vinden wij van Happy Goat. En hoewel er natuurlijk ook wel mensen zijn die de sterke smaak van verse geitenkaas niet zo lekker vinden, valt dit bij onze producten erg mee. Door alleen met verse melk te werken en dit snel te verwerken en te verkopen weet u zeker dat u een prachtig product in huis haalt met een milde en zachte smaak. Zelfs voor mensen die er normaal niet gek op zijn is dit vast en zeker een traktatie. Wij hebben drie varianten verse geitenkaas die bij veel natuurwinkels en biologische winkels door het hele land te koop zijn. Dit zijn de naturel versie, de versie met groene kruiden en eentje met honing en vijg. U kunt dus zelf kiezen welke smaak u het liefst wilt proberen, maar u zult merken dat ze allemaal heerlijk zijn. Naast dat de smaak van onze verse geitenkaas natuurlijk overheerlijk is bieden wij u nog meer voordelen die andere fabrikanten u niet bieden. Zo is alles wat wij maken biologisch en vegetarisch. Dit gaat op voor het gehele productieproces dus er zit alleen vegetarisch stremsel in de verse geitenkaas en ook de voeding van de geiten die de melk leveren is biologisch en zelf geteeld. Op die manier weet u dus zeker dat u niet alleen een heerlijk product in huis haalt maar dat het ook nog eens goed is voor mens en dier. Wij proberen zo veel mogelijk mensen te overtuigen van de heerlijke smaak van onze producten, niet alleen omdat dit goed voor ons is natuurlijk maar vooral omdat het een goed alternatief is voor minder duurzame kaasproducten. Daarnaast is het een gezonde keuze, maar desalniettemin eentje vol smaak en met heerlijke ingrediënten. De verse geitenkaas die wij verkopen is heel goed smeerbaar en is dus niet de harde variant die u misschien wel kent uit de supermarkt. Probeer dus zeker ook eens onze producten als u dit al regelmatig koopt en u zult het verschil direct proeven. De lekkerste verse geitenkaas komt van Happy Goat!

Verse geitenkaas van een zorgboerderij

Naast dat onze producten biologisch en vegetarisch zijn zit er nog een goed verhaal aan vast. De melk die wij gebruiken komt namelijk van een geitenboerderij waar verstandelijk gehandicapten helpen met het verzorgen van de geiten. De zorgboerderij zit in het landelijke Rhenoy en heeft twee locaties waar rond de 2.000 geiten dagelijks worden gemolken. Op een van de locaties waar wij de melk voor onze verse geitenkaas vandaan halen wonen de verstandelijk gehandicapten in prachtige appartementen in een rustige en landelijke omgeving. Het verzorgen van de geiten vinden ze vaak heel leuk en het is mooi om te zien dat ze genieten van het dagelijkse werk en de mooie omgeving en dat ze op deze manier iets bij kunnen dragen en een doel hebben. Daarnaast krijgen de geiten dus veel aandacht en hebben ze bovengemiddeld veel ruimte om lekker rond te lopen. De verse geitenkaas die wij verkopen is dus in meerdere opzichten goed voor mens en dier en is daarom een uitstekende keuze. Zelfs voor mensen die normaal niet zo van verse geitenkaas houden zijn onze producten zeker aan te raden want de milde smaak valt bij bijna iedereen in de smaak! Uiteraard beschikken wij over alle keurmerken die nodig zijn. Denk hierbij aan HACCP en IFS certificaten, maar ook aan het biologische keurmerk SKAL. Alles wat wij verkopen is dus niet alleen zeer hygiënisch en goed verwerkt, maar is ook nog eens geheel biologisch en vegetarisch en daarom zijn wij voor heel veel mensen een goede en duurzame keuze. De verse geitenkaas die wij maken gaat niet ten koste van mens en dier maar stimuleert dit juist en daarom zijn wij in veel natuurwinkels in het hele land te vinden. U kunt onze producten onder andere vinden bij de volgende ketens:

  • Marqt
  • Natuur winkel
  • Estafette
  • Zuivelhoeve winkels
  • Okay (in België)

Zoals u kunt zien zijn er voldoende verkooppunten bij een ieder in de buurt. Als u dus eens de producten van Happy Goat wilt proeven dan kunt u daar terecht om ze aan te schaffen. Wilt u een verkooppunt worden dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Ook kunt u op onze site een vriend worden van Happy Goat zodat wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen en maakt u tevens kans op een heerlijk proefpakket met verse geitenkaas.

Produceren met een missie

Wij vinden aandacht voor zowel mens als dier en milieu erg belangrijk en streven er dan ook naar om alles wat deze zaken betreft zo goed mogelijk te regelen. Zoals u heeft kunnen lezen hebben de geiten een goed leven met veel ruimte en aandacht en krijgen ze daarnaast zelf ook biologisch voedsel. De verse geitenkaas maken wij door slechts enkele producten toe te voegen en deze zijn zonder uitzondering volledig biologisch en vegetarisch. Daarnaast steunen wij door de verkoop van Happy Goat de ondersteuning en dagbesteding van 15 verstandelijk gehandicapten. We zouden bijna vergeten te vertellen dat onze producten natuurlijk ook nog eens heel erg lekker zijn! Koop dus met een gerust geweten heerlijke producten van ons en u zult er vast en zeker van genieten bij de borrel of op brood. Voor meer informatie kunt u onze mooie en overzichtelijke website bezoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn