De Manduca draagzak voor uw baby

Als je baby pasgeboren is moet je er misschien nog niet aan denken, maar uiteindelijk wil je met je baby op stap gaan. En dan is het natuurlijk prettig om een goede manier te hebben waarop je je baby kunt dragen. In veel omstandigheden is een kinderwagen perfect. Het is niet vermoeiend voor jou en de baby kan lekker uitrusten. Er zijn echter ook momenten waarop dit niet goed werkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van het strand. Het is heel lastig om een kinderwagen voort te duwen in het zand, maar het zou zonde zijn om je baby nooit mee te nemen en te laten genieten van de mooie stranddagen die Nederland kent. Zeker als je dichtbij de zee woont is dit ideaal. Je kunt je kindje dan dragen in een Manduca draagzak. Deze draagzak kun je al vanaf de geboorte van de baby gebruiken en is ergonomisch. Je kunt de Manduca draagzak blijven gebruiken totdat je kindje ongeveer vijf jaar is, of de 20 kilogram heeft bereikt. Wanneer het kindje ouder, en dus ook zwaarder wordt, kan het minder comfortabel zijn om je kindje ook zo te dragen. Sommige moeders vinden het heel fijn, andere laten het kindje dan lopen. De Manduca draagzak kan echter voor een lange tijd gebruikt worden en is daardoor ook praktischer dan bijvoorbeeld een kinderwagen waar de baby al snel uitgroeit. Bij Baby Natura kun je niet alleen kiezen voor de Manduca draagzak.

  • Mobi Wrap
  • Marsupi

Deze twee opties zijn ideaal voor pasgeboren baby’s, maar worden daarna eigenlijk niet meer gebruikt. Bent u echt op zoek naar een biologische doek die perfect is voor je pasgeboren kindje? Dan is een van deze twee opties ideaal. Anders is de Manduca draagzak beter. Je kunt hem langer gebruiken en het heeft ook meer mogelijkheden.

Draag de Manduca draagzak voor extra gemak

Wanneer je de Manduca draagzak online bekijkt dan zie je dat de baby op de buik gedragen wordt. Je hebt je kindje dus erg dichtbij je. Op koude winterdagen is dit bijvoorbeeld ook fijn. Jouw lichaamswarmte zorgt ervoor dat jouw baby het niet koud zal krijgen en veel moeders vinden dat een fijne gedachte. Het is een van de meest grote zorgen wanneer je kindje in de kinderwagen ligt. Je hebt het namelijk minder snel door of het kindje het te koud heeft of misschien juist wel te warm. Vaak leert de baby al snel om aan te geven wanneer hij of zij iets nodig heeft, maar de Manduca draagzak geeft als extra zekerheid dat je kindje een goede temperatuur heeft. Het is daarnaast makkelijk in gebruik. Ten eerste heeft de baby een veel natuurlijkere houding dan wanneer hij of zij in de kinderwagen ligt. De kikkerhouding is voor veel pasgeboren kindjes erg prettig en ze zullen zich dan ook zeer comfortabel en veilig voelen in de Manduca draagzak. Maar ook voor de mama of papa die het kindje draagt is de Manduca draagzak prettig in gebruik. Je bevestigt de draagzak makkelijk om je lichaam heen en je zult amper het gewicht van je kindje voelen door de vele ondersteunende banden van de Manduca draagzak. Je bent zelf ook veel flexibeler. Met een kinderwagen moet je toch altijd opletten waar je loopt, maar de Manduca draagzak neemt een stuk minder ruimte in. Het heeft dus een hoop voordelen om je kindje hier in te dragen in plaats van in de kinderwagen. Niet alleen wanneer je naar het strand gaat bijvoorbeeld, maar ook tijdens het winkelen of als je een wandeling gaat maken door het park.

Dichterbij je kindje met de Manduca draagzak

Veel ouders maken tegenwoordig de keuze om niet alleen voor een kinderwagen te gaan, maar daarnaast ook een Manduca draagzak aan te schaffen. Hierdoor hebben ze altijd de mogelijkheid om hun kindje mee te nemen. Het is bijvoorbeeld ook handig om een Manduca draagzak in de auto te bewaren. Wanneer jullie spontaan besluiten om ergens heen te gaan hoef je niet per se de kinderwagen mee te nemen. Je weet dat de Manduca draagzak in de auto ligt en dus kun je daar je kindje in ronddragen. Op de website van Baby Natura kun je ook veel extra’s bestellen voor de draagzak. Bijvoorbeeld kussentjes om het hoofdje van je baby extra te ondersteunen. Zeker in de eerste maanden is dit een fijne toevoeging. Ook kun je bijvoorbeeld extra’s toevoegen zoals zakjes om extra spullen mee te nemen. In de webshop zie je genoeg voorbeelden hiervan. Daarnaast kun je de draagzak in verschillende kleuren en patronen bestellen. Zo kun je dus een persoonlijke bestellen. Eentje die goed bij jou past. Een pasgeboren kindje hebben neemt veel dingen met zich mee waar je heel erg aan moet wennen. Neem hier ook de tijd voor en maak het jezelf gemakkelijker door bijvoorbeeld producten als de draagzak te gebruiken. Bij Baby Natura kun je meer artikelen bestellen die het opvoeden van je kindje makkelijker maken. Het zijn ook leuke dingen die het niet alleen eenvoudiger maken, maar ook leuk zijn om te hebben. Neem dus een kijkje in de webshop en zie wat jij goed kunt gebruiken in de opvoeding van je kindje. Er zitten ook een hoop leuke dingen tussen die je cadeau kunt geven. Heb je binnenkort een verjaardag van een jong kindje, maak de mama en papa dan extra blij!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn