Geniet extra lang van je telefoon via een screenprotector smartphone

Je hebt als moderne burger hoogstwaarschijnlijk een smartphone in je bezit. Zelfs de oudere generaties hebben een smartphone. Alleen de meeste jonge kinderen hebben zelf nog geen smartphone, maar ook zij maken al op jonge leeftijd gebruik van de telefoons van hun ouders. Maar helaas hebben smartphones een groot nadeel en dat is de kwetsbaarheid. Daarom is het zeer verstandig om even een bezoekje te brengen aan 123megastore.nl. Daar kun je namelijk heel gemakkelijk een screenprotector smartphone kopen. Het scherm (screen) is verreweg het meest kwetsbaar als je het hebt over smartphones. Het scherm is een zogenaamd touchscreen. Dat betekent dat je met je vingers op het scherm kunt vegen en drukken en zo de telefoon kunt bedienen. Dat is uiteraard een wonder van de techniek, maar dit wonder is ook wat deze telefoon zo kwetsbaar maakt. Een oude Nokia had immers een vrij klein plastic schermpje. Dit scherm lag vaak diep ingekapseld in een plastic omheining. Als je een dergelijke telefoon liet vallen, dan was er vaak niets mee aan de hand. De onkwetsbaarheid van de oude Nokia heeft in moderne tijden bijna mythische proporties aangenomen. Dat is ook niet zo gek, want het minste of geringste is al genoeg om een scherm van een moderne telefoon te doen barsten. Dat komt ten eerste omdat het scherm zelf heel kwetsbaar is. Ten tweede is het scherm heel groot en dus is er een groter risico op schade. Ten derde beslaat het scherm vaak bijna het volledige oppervlak van de telefoon zonder een beschermende omheining. Het scherm is dus volledig blootgesteld aan de buitenwereld. Maar als je een screenprotector smartphone toevoegt, dan is het deze screenprotector smartphone die is blootgesteld aan de risico’s. Mocht je je telefoon laten vallen, dan vangt je screenprotector smartphone de klap op. Deze kan dan gaan scheuren, maar je scherm onder de screenprotector smartphone blijft ongedeerd. Op deze manier kun je dus lang genieten van je telefoon, zonder dat je je altijd maar zorgen moet maken over eventuele schade. Het is om deze reden daarom voor een moderne telefoon noodzakelijk om ook een screenprotector smartphone te kopen. Een telefoon moet immers minstens vaak 2 jaar meegaan, want dat is in de regel de duur van je contract. Verzekeringen zijn duur en een nieuwe telefoon kopen is helemaal duur. Daarom is het veel beter om je huidige smartphone gewoon goed te beschermen met een screenprotector smartphone van 123megastore.

Bestel je screenprotector smartphone eenvoudig via de webwinkel

Het bestellen van een screenprotector smartphone is ook helemaal niet moeilijk. Je kunt je screenprotector eenvoudig vanuit je eigen huis of waar dan ook bestellen via de website van 123megastore.nl. Hier kun je meteen ook allerlei andere leuke artikelen bestellen zoals: 

  • Aroma diffuser
  • Blackhead vacuum remover
  • iPad hoes

Kijk gerust eens op de website om voor een overzicht van alle verschillende artikelen die je kunt bestellen via deze website. 

Betalen doe je eenvoudig en veilig via iDEAL

Je kunt op verschillende manieren afrekenen, maar de meest veilige optie is natuurlijk iDEAL. Dit is dan ook de optie die het meest wordt gekozen als betaalwijze. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn