Bellen via het internet met een hosted VoIP? Kies dan voor de uitgebreide mogelijkheden van Voicedata!

Bereikbaar zijn voor uw klanten is steeds meer een gegeven dat als belangrijk en onderscheidend wordt ervaren. Als bedrijf wilt u geen klanten mislopen door slechte telefoonverbindingen. Steeds meer bedrijven kiezen daarom om gebruik te maken van een hosted VoIP dienst. U bent bij ons van Voicedata hiervoor aan het juiste adres! Het staat voor ‘Voice over IP’. Samengevat houdt dit in dat de telefooncommunicatie verloopt via het internet. Dit heeft diverse voordelen voor u als ondernemer! Hieronder vertellen wij hierover al meer. Op onze website vindt u de complete informatie over het gebruik maken van een hosted VoIP.

Ga gebruik maken van hosted VoIP bij Voicedata

Zelf online uw telefooncentrale beheren. Maakt u gebruik van zakelijke telefonie? Dan heeft het verschillende voordelen om te kiezen voor een hosted VoIP. Allereerst is er dan geen fysieke telefooncentrale meer aanwezig. Al die snoeren en dure apparaten zijn dus niet langer nodig! Uw telefooncentrale is namelijk met een hosted VoIP virtueel geworden. Uw virtuele telefooncentrale werkt gemakkelijk en is zeer gebruiksvriendelijk. Aangezien alles online is, kunt u tevens snel aanpassingen doorvoeren. Een nieuwe gebruikers toevoegen of aan oude verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest!
Als u kiest voor een hosted VoIP van Voicedata dan kunt u alle functionaliteiten blijven gebruiken, die u van uw huidige telefooncentrale gewend bent. Denk hierbij aan het doorverbinden van klanten naar collega’s, het beheren van belgroepen, doorschakelen, het instellen van een telefoonboek, tijden eenvoudig aanpassen en het instellen van de voicemail en welkomstboodschap. Aangezien uw telefooncentrale virtueel is, wordt er veel meer in beeld gebracht. Doorschakelen is hierdoor veel eenvoudiger, omdat u bijvoorbeeld de foto van uw collega of de volledige naam kunt zien, voor u doorklikt.

Naast al deze handige functies die u al kende, bieden wij van Voicedata u gratis een aantal extra diensten aan als onze klantengerichte service aan u: Het is mogelijk om wachtrijen op te stellen of keuzemenu’s in te schakelen. Er bestaan snelkiesnummers en uitgebreide belstatistieken kunnen worden weergegeven. Daarbovenop kunt u online uw systeem eenvoudig zelf beheren. Ten slotte stellen wij speciaal op basis van uw wensen een pakket samen die naadloos aansluit met uw bedrijfscommunicatie. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte opvragen via onze website.

Ontzettend veel voordelen bij het gebruik maken van een hosted VoIP

Door deze digitale vorm van telefonie via het internet, is een hosted VoIP niet aan een vaste locatie of werkplek verbonden. Het is perfect te integreren met mobiele telefoons. Hierdoor kunnen uw medewerkers optimaal bereikbaar zijn voor al uw klanten. Heeft u meerdere locaties? Dan kunt u daarbovenop geheel gratis bellen naar uw andere vestigingen, zelfs als deze niet in Nederland zijn gevestigd! De verbinding is daarbij altijd van goede kwaliteit, zodat uw bedrijf nooit stil hoeft te liggen.

Opgesomd zijn de voordelen van een hosted VoIP bij Voicedata:

  • Online telefooncentrale die eenvoudig mee kan groeien met uw bedrijf
  • Maandelijks opzegbare contracten
  • Scherpe prijzen
  • Maken gebruik van het beste platform
  • Kosteloze en sublieme ondersteuning
  • Zeer uitgebreide mogelijkheden
  • Stabiele verbinding en niet locatie afhankelijk
  • Vergroot enorm de bereikbaarheid
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk in de praktijk
  • Pakketten kunnen op maat worden samengesteld

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een hosted VoIP voor uw bedrijf? Of wilt u graag meer informatie? Bezoek dan nu onze website: voicedata.nl en bekijk ons korte uitleg filmpje. Daarnaast vindt u er meer gegevens over de pakketten en mogelijkheden. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons van Voicedata op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn