Exclusieve stoffen kopen? Kijk dan eens op onze website

Stoffenspectrum - Exclusieve stoffenZoekt u exclusieve stoffen? Hebt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in de Italiaanse mode en wilt u daarom exclusieve stoffen uit Italië gebruiken voor uw eigen ontwerpen? Of wilt u als particulier graag uw eigen kleding ontwerpen en maken maar wilt u daar wel dure en exclusieve stoffen voor gebruiken? Of repareert u kleding van gerenommeerde Italiaanse merken zoals Prada, Armani of Gucci? Ook dan kan het geen kwaad om exclusieve stoffen in huis te hebben zodat de kleding geheel in originele staat kunt herstellen. Als u eenmaal hebt besteld bij ons, stoffenspectrum.nl, dan wilt u ons misschien wel een beoordeling geven. Geeft u ons een ster, of het liefste natuurlijk het maximale aantal sterren, namelijk vijf. En schrijf eventueel een leuke review aan ons. Ook als u vragen hebt over de exclusieve stoffen en u er op de website niet helemaal uitkomt, dan kunt u persoonlijk met ons in contact komen door ons te bellen, te e-mailen of door het online contactformulier in te vullen. Wist u dat we ook te volgen zijn via Facebook? Like ons op Google+ en vergeet niet om u te abonneren op ons kanaal op YouTube, dan mist u geen enkele update meer over onze exclusieve stoffen en onze huidige voorraad dan wel assortiment. Het kan dan ook zeker geen kwaad om onze website te bookmarken, dan raakt u ons niet meer kwijt. Wilt u graag bij ons langskomen om alles door te nemen, bijvoorbeeld omdat u een grote bestelling aan exclusieve stoffen bij ons wilt maken? Dan is dat geen enkel probleem. U vindt ons in Friesland, in Drachten welteverstaan. Maakt u van tevoren even een afspraak via onze klantenservice, dan staat er op de dag zelf natuurlijk iemand voor u klaar met een lekker kopje koffie.

Zijde? Kasjmier? Deze exclusieve stoffen hebben we allemaal

Wat u dan ook zoekt aan exclusieve stoffen, de kans is groot dat we het tot aan uw voordeur kunnen leveren. Wilt u graag de kat uit de boom kijken? Dan geven we u de kans om maximaal 3 proeflapjes te bestellen. Die ontvangt u vervolgens gratis van ons. De afmetingen zijn 2,5 cm x 3,5 cm. U kunt van hetzelfde type stof drie verschillende kleuren bestellen of drie geheel verschillende stoffen zoals wol, zijde en linnen. Het is immers maar net waar u naar op zoek bent. Dan zit u nog helemaal nergens aan vast en u hoeft de lapjes ook niet terug te sturen. Wilt u vervolgens graag een eerste offerte? Vraag dit dan gerust bij ons aan. Wij stellen een mooie offerte voor u op met hopelijk aantrekkelijke prijzen en ook deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend. Pas na uw betaling zit u er als het ware aan vast en gaan we over tot levering van uw gewenste hoeveelheid exclusieve stoffen. Een kleine greep uit onze exclusieve stoffen willen we u niet onthouden. Zo hebben we onder andere de volgende exclusieve stoffen steevast in ons assortiment:

  • diverse soorten zijde, bewerkt dan wel onbewerkt
  • wollen mantelstof, kostuumstof, japonstof en boucle
  • kasjmier
  • Franse kant
  • linnen en katoen maar ook Chanel boucle, speciaal voor dit gerenommeerde Franse merk

U leest het, op het gebied van exclusieve stoffen zijn we echt van alle markten thuis. Hebt u al een keuze gemaakt? Vergeet dan niet dat u wel de juiste kleuren kiest, de juiste afmetingen opgeeft en vervolgens de bestelling afrond. Dat laatste is uitermate eenvoudig en bij ons exclusieve stoffen is hetzelfde als op een willekeurige andere website online shoppen. U vult dan ook uw adresgegevens, naam dan wel bedrijfsgegevens in en natuurlijk ook uw contactgegevens mochten we u een bericht willen sturen. U ontvangt standaard een bestelbewijs in uw inbox en we laten u tevens weten wanneer we het pakket hebben opgestuurd.

En bij ons betaalt u nooit te veel voor een stof

Al onze exclusieve stoffen zijn afkomstig uit Italiaanse fabrieken en daardoor kunnen we u een kwaliteit garanderen waar je u tegen zegt. Dit zijn bedrijven die ook rechtstreeks aan haute couture merken leveren, dus bij ons krijgt u waar voor uw geld. U betaalt via iDEAL maar ook met uw creditcard kunt u uw betaling voltooien. Allebei uitermate veilig en eenvoudig te doen zodat er eigenlijk niets verkeerd kan gaan tijdens het bestellen van uw exclusieve stoffen via onze site. Onze exclusieve stoffen kunt u al vanaf 20 cm bestellen en al onze exclusieve stoffen worden tijdens het snijden op maat gecontroleerd op productiefouten. Daardoor zult u altijd topkwaliteit in huis halen en kunt u meteen met het materiaal aan de slag zonder het zelf nog te hoeven bewerken. We leveren meestal al binnen 1 dag aan huis mits u natuurlijk tijdens werkdagen besteld en we de bestelling en betaling tijdens kantooruren binnenkrijgen. Als dat het geval is dan kunt u er wel vanuit gaan uw exclusieve stoffen morgen al thuisbezorgd te hebben. De verzendkosten zijn standaard 4,75 euro binnen Nederland en België en we versturen het natuurlijk via PostNL. Al onze prijzen die op de website vermeld zijn, zijn inclusief btw dus er zijn verder geen addertjes onder het gras en u zult nooit meer hoeven te betalen dan u op de rekening ziet staan. Maakt u een account aan, dan kunt u de volgende bestelling snel inloggen met behulp van uw wachtwoord en inlognaam. Dat scheelt u weer erg veel tijd

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn