Epdm folie voor een duurzame dakbedekking

Op het moment dat je graag een dak boven je hoofd wilt, dan is het van belang dat dit dak ook daadwerkelijk waterdicht is. De functie van een dak is immers dat je droog zit. Vooral in een nat land als Nederland is dat natuurlijk erg belangrijk. De soort dakbedekking is wat dat betreft dan ook van groot belang. Kies je namelijk voor een soort die water doorlaat, dan heb je daar niet zoveel aan. Tegenwoordig kun je via een winkel als epdmxl heel gemakkelijk epdm producten kopen zoals bijvoorbeeld epdm folie. Het grote voordeel van epdm folie is de duurzaamheid. Dit materiaal gaat minimaal 50 jaar mee en waarschijnlijk nog veel langer. Dat betekent dat je na het aanbrengen van epdm folie eigenlijk geen omkijken meer hebt naar de dakbedekking. Daarnaast is epdm folie ook nog eens van de beste kwaliteit. Dus als het goed wordt aangebracht en de onderliggende constructie ook in orde is, dan is de kans op lekkage eigenlijk nihil. Als er al sprak is van lekkage, dan heeft dat vaak te maken met de onderliggende constructie. Denk aan hout dat verrot is geraakt. Tevens kan opzwepende wind regenwater van de zijkant laten binnenstromen. In dat geval lekt het regenwater niet door de epdm folie. Mocht dat dus gebeuren, dan is het zaak om te kijken naar de constructie van je huis aan de zijkant en onder de dakbedekking. Dit is dan ook vooral een kwestie bij oude bestaande huizen die je wilt voorzien van een nieuwe dakbedekking. Het is in dat geval belangrijk om ook goed te kwaliteit van de onderlaag te controleren en de zijkanten van de woning. De plaatsen waar de epdm folie contact maakt met andere materialen moet dus waterdicht zijn. Ook daar heb je speciale materialen voor zoals epdm kit of prefab hoeken. Al deze materialen kun je dus bestellen bij epdmxl. Daar hoef je niet voor naar een speciale winkel te reizen. Je kunt al je benodigde materialen gerust online bestellen via de webwinkel van epdmxl.nl. Qua materialen kun je denken aan: 

  • EPDM dakpaketten
  • EPDM Stroken
  • EPDM lijm en kit 

Omdat het een zeer gebruiksvriendelijk materiaal is, kun je het ook vrij makkelijk zelf aanbrengen. Er is in principe geen professionele hulp voor nodig. Dat betekent dat je de epdm folie zelf aan de winkelwagen kunt toevoegen. Vervolgens kun je het materiaal plus de benodigde accessoires bestellen via de webwinkel. Alles wordt daarna netjes naar je adres verzonden en daarna kun je dus ook zelf aan de slag gaan. Je kunt eventueel een handige kennis/vriend inschakelen om je te helpen en zo kun je dus zelf de dakbedekking regelen. 

Epdm folie bestel je natuurlijk bij epdmxl

Het is fijn al je een webwinkel tot je beschikking hebt met vele voordelen. Zo profiteer je bij EPDM XL bijvoorbeeld van Europese topkwaliteit. Daarnaast wordt je bestelling altijd binnen 3 dagen geleverd. Dus je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling van epdm folie. 

Neem contact op met epdmxl

Mocht je vragen hebben over je bestelling of over de materialen die jij nodig hebt voor je dak, dan kun je altijd even contact opnemen met epdmxl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn