Emailadres

Er zullen tegenwoordig maar weinig mensen zijn die geen gebruik maken van internet en geen eigen Emailadres hebben. Natuurlijk zijn ze er nog wel, maar de meeste mensen zitten nu toch wel aangesloten op het wereldwijde web. Een van de eerste dingen die gedaan worden als men online gaat, is het gebruik maken van een Emailadres. Dit is ook logisch, het biedt immers ontzettend veel voordelen. Zo kun je op deze manier goedkoop en eenvoudig contact onderhouden met al je vrienden, familie en kennissen. Je hoeft niet steeds naar de brievenbus te lopen en je kunt bovendien hetzelfde bericht heel eenvoudig in een keer naar heel veel mensen tegelijk versturen. Hoewel er natuurlijk al weer veel andere manieren zijn om contact met anderen te onderhouden, zoals WhatsApp, blijft het gebruik van jouw.email nog lang bestaan en blijft het nog steeds een van de meest populaire manieren om contacten e onderhouden. Natuurlijk heb je een Emailadres ook voor andere zaken nodig. Zo heb je het vaak nodig om je online in te schrijven bij websites en stelt het ook bedrijven en de overheid in staat om jou berichten te kunnen sturen. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat het nog lang een van de belangrijkste communicatiemiddelen van onze tijd zal blijven.

Emailadres kiezen

Een punt van aandacht is dan natuurlijk wel het kiezen van een Emailadres. Veel mensen kiezen ervoor om gewoon het adres te gebruiken dat ze krijgen van hun internetprovider. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk, je krijgt deze gewoon bij het internetpakket dat je van hen afneemt en je hoeft hier zelf verder niets aan te doen. Het heeft echter wel een nadeel en dat is dat als jij kiest voor een andere provider, jij jouw Emailadres kwijtraakt. Natuurlijk krijg je van je nieuwe provider dan wel weer een nieuw adres, maar het betekent wel dat je iedereen in moet lichten over de wijziging van het mailadres. Voordat je het weet vergeet je iemand en mis je opeens allemaal berichten van deze persoon. Om nog maar te zwijgen over alle instanties die je langs moet gaan om je adres te wijzigen. Kan dit niet anders? Ja natuurlijk, je kunt ook kiezen voor een aparte aanbieder van email. Er zijn verschillende sites die dit gratis leveren en dat heeft als voordeel dat je altijd hetzelfde Emailadres kunt houden. Een minpunt is echter dat je vaak ook automatisch veel ongewenste spammailtjes binnen krijgt. Beide keuzes hebben dus zo hun nadelen.

Creëer je eigen adres

Wat kun je nu doen als je graag er voor wilt zorgen dat je jouw Emailadres kunt blijven houden, ook als je verhuist naar een andere provider, maar tegelijkertijd niet wilt dat je steeds heel veel spam in je inbox krijgt? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor Jouw.Email, een dienst van Trans IP. Bij hen kun je jouw eigen perfecte Emailadres aanmaken en zij bieden bovendien nog veel meer voordelen, zoals:

  • maar liefst 25 GB opslagruimte, waardoor je niet snel te weinig ruimte in je mailbox zult hebben
  • een eigen uniek webadres, passend bij jouw mailadres
  • mogelijkheid tot het combineren met jouw favoriete mail app
  • geen ongewenste advertenties en reclamemailtjes in je inbox
  • bescherming tegen virussen en spam
  • altijd veilig versturen en ontvangen van al je berichten

Uit bovenstaande wordt duidelijk dat het dus veel voordelen biedt om je Emailadres aan te maken via deze website. Nu vraag je je misschien nog af, is dit gratis of zijn hier kosten aan verbonden? Er zijn kosten aan verbonden, maar deze zijn zeer beperkt en dit is dus absoluut geen onoverkomelijk punt. Jouw persoonlijke emailadres creëer je dus eenvoudig via Jouw.Email van Trans IP.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn