Eenvoudig en snel cd dupliceren via discprint.nl

Discprint - Cd duplicerenHeb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat een precair item zoals een cd zo eenvoudig gedupliceerd kan worden? De techniek staat garant voor zoveel in deze tijd. Met een cassette ging in het vervlogen tijden nog vrij langzaam. Je moest in wezen de originele cassette afspelen terwijl een tweede cassette de inhoud opnam. De kwaliteit van de kopie was ook altijd een stukje minder. Tegenwoordig is een duplicatie net zo kwalitatief hoogstaand als het origineel. Dat betekent dat je een cd dupliceren kunt zonder einde. Heb je 50 cd’s nodig of 100 of een miljoen? Je kunt je originele cd dupliceren zoveel je wilt. Het is ook helemaal geen lastig proces om een cd te dupliceren. Met de juiste machines is het een fluitje van een cent. Niet alleen is het eenvoudig, het zorgt ook nog eens voor de meest uitmuntende kwaliteit in alle cd’s. Weet je niet zeker of je je cd dupliceren wilt, of is het misschien in opdracht van iemand anders? Dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site van discprint.nl. Hier vind je namelijk allerlei nadere informatie over het fenomeen ‘cd dupliceren’. Wat meteen opvalt, is dat je niet alleen een cd dupliceren kunt, maar je kunt bij discprint ook allerlei andere producten en diensten bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • T-shirts bedrukken
  • Petten bedrukken
  • Muismatten bedrukken
  • Sleutelhangers met logo laten maken

Dus de website is een ideale plek om je cd’s te laten bedrukken of om in ieder geval één cd te bedrukken en daarna kun je die cd dupliceren. Ideaal natuurlijk voor promotie doeleinden. Het kan maar net zo zijn dat je de cd’s gratis weggeeft om je bedrijf te promoten, maar ook als je een demo maakt van je band kun je natuurlijk een cd laten maken met het design dat past bij je band en vervolgens kun je deze cd dupliceren en distribueren onder het volk. Of, als je optreedt, kun je de cd’s meenemen en direct verkopen aan de fans. De mogelijkheden zijn eindeloos als je met discprint in zee gaat. Niet alleen kun je dus, zoals gezegd, je cd dupliceren, maar je kunt de cd ook bedrukken en daarna de cd dupliceren.

Cd dupliceren, cd bedrukken, T-shirts bedrukken en veel meer via discprint.nl

Voor allerlei promotiedoeleinden, zowel in de privé sfeer als in de commerciële sector kun je gebruik maken van de discprint.nl. Voor een beginnende band is het promoten van de band natuurlijk heel belangrijk. Dit kan dan ook heel efficiënt via het laten bedrukken van een cd. Deze cd kun je dan dupliceren en iedere fan heeft vervolgens een visite kaartje in handen met de sound van jouw band. Maar je hoeft het niet bij cd dupliceren te laten. Je kunt immers ook allerlei andere merchandise gebruiken om je band te promoten zoals T-shirts en petten. Dit geldt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een promotie team. Als je zichtbaar wilt zijn dan heb je natuurlijk met zijn allen hetzelfde T-shirt met de slogan van het bedrijf of de instantie die je probeert te promoten. Ook dit kun je prima realiseren bij discprint.nl. Maar ook relatiegeschenken zijn bij discprint te verkrijgen. De pen die je dan bijvoorbeeld bestelt is niet zomaar een pen, de pen wordt bedrukt met een ontwerp van jouw keuze en vervolgens kun je de pennen of andere items weggegeven aan al je relaties. Ideaal om subtiel een beetje reclame te maken. Je kunt dus voor vele uiteenlopende zaken terecht bij discprint.nl. Van cd dupliceren tot en met het laten bedrukken van een sleutelhanger, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van discprint.nl

Hoe kan ik mijn cd dupliceren laten via discprint.nl?

Als je een cd wilt laten dupliceren is het eerst belangrijk om precies te weten voor jezelf, maar ook discprint, hoeveel cd’s je nodig hebt. Het is voor beide partijen namelijk handig als het vanaf het begin direct duidelijk is hoeveel cd’s er gemaakt moeten worden. Een cd dupliceren is zoals gezegd een proces dat zich eindeloos kan herhalen. Dus als je op grote schaal cd’s nodig hebt, dan kun je dit direct aangeven en dan kan discprint aan de slag om zo snel mogelijk voor jou op grote schaal te gaan dupliceren. Vervolgens kun je zelf ook aangeven of je eventueel eerst je cd wilt laten bedrukken. Het kan ook zijn dat het origineel al bedrukt is. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je niet tevreden bent over de manier waarop het origineel bedrukt is, dan is het raadzaam om de cd eerst opnieuw te laten bedrukken alvorens je de cd dupliceren gaat. Als je een cd 10.000 keer dupliceert, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je tevreden bent over het origineel, anders ben je natuurlijk 10.000 keer ontevreden en daar wordt niemand blij van, ook discprint niet. Want discpint is er op gericht om de klanten altijd zo tevreden mogelijk te maken. Daarom wordt er van te voren ook altijd een duidelijk offerte opgesteld, zodat de klanten precies weten wat er gaat gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Niets wordt dan ook aan het toeval overgelaten. Als je meer duidelijkheid wilt, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met één van de medewerkers van de klantenservice. Zij zullen je graag uit te brand helpen door al je vragen zo adequaat mogelijk te beantwoorden. Je hoeft je dan ook nooit zorgen te maken over het gebrek aan service.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn