De voordelen van een traprenovatie

Jaren lang woonden ik en mijn vriend samen in een klein appartement. Dit beviel prima, want we hadden niet veel ruimte nodig en we woonden in een hele leuke buurt. Alles wat we nodig hadden was binnen handbereik, zoals de supermarkt, een drogisterij en allemaal andere kleine leuke winkeltjes. In dit kleine huisje woonden we dus met veel plezier. Maar op een gegeven moment begin je als jong stel toch over de toekomst na te denken. Ik wist wel dat mijn vriend eigenlijk wel kinderen zou willen hebben en eerlijk gezegd zag ik dit zelf ook steeds meer zitten. Ons huis was hier echter echt te klein voor en we moesten dus op zoek naar een nieuwe en wat grotere plek. Voordat dit allemaal plaats vond had ik nog nooit eerder gehoord van een traprenovatie. Dit zou echter snel veranderen. We waren dus op zoek naar een groter huis maar we hadden niet heel veel te besteden. We besloten dus voor een wat goedkopere optie te kiezen. Het huis was vrij goedkoop en dit kwam mede doordat er nog wat opknapwerk aan moest gebeuren. Zo kwamen wij uit bij de traprenovatie. Een traprenovatie bleek voor dit huis namelijk de perfecte oplossing te zijn. Het was duidelijk dat er het een en ander zou moeten gaan gebeuren aan het huis en in eerste instantie waren wij hier vrij positief over. Echter bleek op een gegeven moment, toen de deal al bijna helemaal rond was, dat de trap in zeer slechte conditie verkeerde. Hiervan baalden we als een paar stekkers. We dachten dat we wel konden fluiten naar ons nieuwe leuke huisje. Toen vertelde mijn moeder over haar vriendin die onlangs een traprenovatie had laten uitvoeren in haar huis. De traprenovatie bleek dus de ideale oplossing voor ons probleem. Dankzij de traprenovatie kunnen wij nu ons kindje opvoeden in een mooi, ruim, en goed gerenoveerd huis.

Een traprenovatie kan je handen vol geld besparen

Zoals ik al vertelde waren wij dolblij toen we ons huidige huis tegen kwamen. We zagen het gelijk al helemaal zitten. Mijn vriend en ik zijn allebei best handig aangelegd en we vinden het helemaal geen straf om af en toe eens een dagje te klussen. We kunnen er zelfs van genieten om dit gezellig met zijn tweetjes te doen. De dingen die aan dit nieuwe huis moesten gebeuren leken dan ook geen obstakel. Totdat we ontdekten in wat voor staat de trap verkeerde. Dit konden we onmogelijk zelf aanpakken. Ik wist toen nog niets over de mogelijkheden van een traprenovatie dus ik dacht dat we het wel konden vergeten. Stel nou dat we een hele nieuwe trap in het huis moesten gaan zetten? Dit zou handenvol geld kosten en dit hadden we natuurlijk helemaal niet. Toen ontdekte ik dus via die vriendin van mijn moeder de mogelijkheden van een traprenovatie. Een traprenovatie blijkt dus helemaal niet veel geld te kosten. De kosten voor een traprenovatie vallen echt in het niet vergeleken bij de kosten voor een nieuwe trap. Daarbij bleek ook nog eens een keer dat een traprenovatie binnen zeer korte tijd uitgevoerd kon worden. De vriendin van mijn moeder had voor haar traprenovatie een bedrijf aangenomen en deze hadden de traprenovatie zeer kundig en voor weinig geld uitgevoerd. Dat wilde ik dus ook wel! Bovendien zou het ons een hoop werk schelen en ik was ondertussen zwanger van onze jongste zoon. Als je zwanger bent heb je niet zo veel zin om zelf een traprenovatie uit te voeren kan ik je wel vertellen. We waren dan ook heel erg blij met de aannemers van dit bedrijf en we zouden het iedereen aanraden om hun traprenovatie door dit bedrijf te laten voltooien.

Liever zelf uw trap renoveren? Bestel nu het doe-het-zelf pakket

In ons geval was onze trap zo versleten dat het beter was om het laten op te knappen door een vakman. In veel gevallen in dit echter niet nodig voor een traprenovatie. Wil je gewoon een trap die er weer fris en nieuw uitziet? Dan kan je heel goed in aanmerking komen voor het doe het zelf pakket. Het mooiste hiervan is dat je dit heel eenvoudig via het internet kunt bestellen. Om zelf een traprenovatie uit te voeren hoef je slechts enkele dingen te doen. Bij de webshop van Intven gaat dit bijvoorbeeld echt ontzettend gemakkelijk. Dit is alles wat u hoeft te doen:

  • De kleur voor uw nieuwe trap uitkiezen
  • Meet, tel en selecteer de onderdelen die u gaat gebruiken
  • Bestel snel en eenvoudig via de webwinkel
  • Uw bestelling wordt aan huis bezorgd

Bij Intven vindt u in een handomdraai alles wat u nodig heeft voor de traprenovatie. Hebt u niet veel ervaring met klussen in huis en kunt u wel wat advies gebruiken over hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Vraag dan vooral om advies bij de vakmannen van Intven. Zij weten wel van wanten en kunnen u heel precies uitleggen hoe u het het beste kunt aanpakken. Het renoveren van een trap is natuurlijk niet het meest eenvoudige klusje en u bent hier natuurlijk liever niet veel langer mee bezig dan nodig is. Het is erg vervelend als je steeds de fout in gaat en alles overnieuw moet doen. Ga daarom vooral naar de professionals voor Intven voor persoonlijk advies en handig tips. Zij zijn erg vriendelijk en staan u graag te woord!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn