Een tweedehands fiets kopen bij een fietsenmaker bij Voorburg

Elke dag ga ik met het openbaar vervoer en de fiets naar mijn werk. Ik loop in de ochtend naar het busstation en meestal komt er binnen 5 minuten een bus die mij naar Den Haag brengt. Op Den Haag centraal pak ik mijn fiets uit de fietsen stalling en fiets ik daarna het laatste stuk naar mijn werk. Ik vind dit er fijn om te doen, want zo krijg ik elke morgen een beetje beweging en fietsen in de buitenlucht vind ik erg fijn. Elke werkdag is het zelfde en ik vind het een fijne manier van reizen. Op mijn werk staat er een fietsenstalling voor het gebouw en ik kan hier mijn fiets kwijt. Wanneer het regent, dan vind ik het minder fijn om te fietsen. Ik kijk altijd snel naar het weerbericht voordat ik van huis ga, zodat ik weet of ik mijn regenpak mee moet nemen. Als ik naar huis ga dan zit ik mijn fiets in de fietsenstalling bij het station en neem ik daarna weer de bus naar huis. Ik dacht altijd dat mijn fiets minder veilig bij het station stond, dan bij mijn werk. Helaas werd vorige week mijn fiets gestolen uit de fietsenstalling voor mijn werk. Ik had mijn fiets netjes op slot gezet, maar hij stond er niet meer toen ik uit mijn werk kwam. Ik weet dat er een fietsenmaker in Voorburg is, in de buurt van mijn en hier wilde ik graag een tweedehands fiets kopen. Een nieuwe fiets bij de fietsenmaker in Voorburg kopen leek mij geen goed idee, want ik wilde niet dat die ook gestolen zou worden.  

Nieuwenhuijs Tweewielers was mijn fietsenmaker in Voorburg

Toen ik thuis kwam zocht ik online naar een fietsenmaker in Voorburg, zodat ik hier langs kon gaan om een tweedehands fiets te kopen. Het leek mij verstandiger om een fiets te kopen dichtbij mijn werk, want je mag meestal geen fiets in de bus meenemen. Op Google vond ik de website nieuwenhuys2wielers.nl van Nieuwenhuijs Tweewielers en ik besloot om hier de volgende morgen langs te gaan. Ik stond extra vroeg op, zodat ik een uur had om een tweedehands fiets bij deze fietsenmaker in Voorburg uit te zoeken. Gelukkig hadden ze veel verschillende fietsen, zowel nieuwe als tweedehands. Ik zag een aantal mooie fietsen die ik voor weinig geld kon kopen en koos degene die mij het beste leek. Ik was erg blij met mijn nieuwe fiets en kocht ook een extra sterk slot bij de fietsenmaker in Voorburg. Na de aankoop bedankte de verkoper mij voor het kopen van de fiets en vertelde mij dat ik ook altijd welkom was als ik mijn fiets moest laten repareren. Ik hoop niet dat ik een reparatie nodig heb, maar het is goed om te weten dat ik dat kan laten doen in de buurt van mijn werk.

Een goede aankoop

Ik ben erg blij met de koop van mijn tweedehands fiets bij de fietsenmaker in Voorburg. De fiets rijdt erg goed en ik kon hem goedkoop kopen. Ik let nu extra op als ik hem op slot zet, maar ik denk dat het nieuwe slot lastig is om open te breken. Dit slot is veel dikker dan mijn vorige slot en niet gemakkelijk open te knippen. Ik ben erg tevreden over deze fietsenmaker in Voorburg.

  • Ik kon bij Nieuwenhuijs Tweewielers goedkoop een tweedehands fiets kopen
  • Ze verkopen zowel nieuwe als gebruikte fietsen
  • Ik kon hier een goed slot kopen voor mijn fiets
  • Je kan hier ook je fiets laten repareren
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn