Een digitale fotolijst bestellen

fotolijst - Digitale fotolijstDe fotografie is veranderd. Ging dit vroeger analoog en moest men in een donkere ruimte foto’s ontwikkelen, tegenwoordig gaat dit over het algemeen digitaal. U kunt foto’s tot op zeer hoge resolutie met printers uitprinten en omdat u de foto’s in de computer laadt, kunt u ze direct bewerken met geavanceerde software zoals Photoshop. Men laat hun foto’s van vakanties zien vanachter de pc of laptop. Sterker nog, het is helemaal niet ongebruikelijk om de tablet of de smartphone rond te geven. Wilt u toch graag foto’s op uw schouw zetten maar hebt u geen zin om naar een fotozaak te gaan? Koopt u dan eens een digitale fotolijst. U kunt een digitale fotolijst zien als een tablet dat zich enkel op de weergave van foto’s en in sommige gevallen op video’s toelegt. Sommige lijstjes hebben een Bluetoothverbinding maar de meeste werken met behulp van een Usb-ingang zodat u snel foto’s naar de digitale fotolijst kunt uploaden. Een digitale fotolijst kan op diverse manieren worden gebruikt. Zo kunt u het neerzetten op uw schouw of op een andere plek in de kamer waar het opvalt. U kunt daar een belangrijke foto weergeven en als u gaat slapen zet u uw digitale fotolijst weer uit. Het is dan wel handig om de digitale fotolijst aan te sluiten op uw stroomnetwerk. Wilt u liever draadloos te werk gaan zodat u de fotolijst kunt doorgeven als u visite hebt? Dan hebt u ook deze mogelijkheid. Vergeet dan niet om in de avond de digitale fotolijst aan te sluiten zodat de accu kan worden opgeladen. Wist u dat de meeste lijstjes ook videofragmenten van bijvoorbeeld uw vakantie kan weergeven? En als u niet kunt kiezen tussen de diverse foto’s dan zet u de digitale fotolijst gewoon op shuffle. Kies de interval die u prettig vindt en geniet de hele dag door van deze digitale diaserie. Bij ons kunt u een digitale fotolijst kopen. We hebben diverse merken en zo is er binnen ieders budget wel een mooie fotolijst te vinden. Misschien wilt u helemaal niet een digitale fotolijst kopen voor uzelf maar is het een cadeautje. Dan kunt u dat bij ons aangeven en pakken we het alvast netjes voor u in. Dat is nog eens een leuk en origineel cadeau! Zeg gedag tegen die oubollige en stoffige fotoboeken en verwelkom de digitale fotolijst!

De digitale fotolijst is eenvoudig door te geven

Kijkt u eens op fotolijst.info als u een digitale fotolijst wel ziet zitten of als u ze eens wilt bekijken. We hebben van elk product uit onze catalogus een aparte pagina waar u naast foto’s ook technische gegevens en de prijs vindt. Die prijzen liegen er niet om dus koopt u vandaag nog een digitale fotolijst, elders gaat u ze niet zo goedkoop vinden. Natuurlijk kunt u het zo duur en uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt. Wilt u een simpele fotolijst die slechts een paar foto’s kan weergeven in een lage resolutie? Dan vindt u dergelijke fotolijstjes in het assortiment. Misschien leuk om aan uw opa en oma te geven. Wilt u echter een fotolijst met hoge resolutie, met video-mogelijkheden en een grot intern geheugen zodat u al uw vakantiefoto’s voorbij kunt laten komen? Ook dan bent u natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Bestelt u de digitale fotolijst waar u gelukkig van wordt! Mocht het niet bevallen of is er tijdens de levering iets kapot gegaan? Dan kunt u het gratis terugsturen naar ons magazijn. Maar doet u dat wel binnen 14 dagen want dan weet u zeker dat u kosteloos een nieuwe digitale fotolijst krijgt toegestuurd. Wilt u liever uw geld terug? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Een aantal pluspunten van de digitale fotolijst willen we u niet langer onthouden. Leest u daarom deze opsomming goed door en maak vervolgens uw keuze uit onze grote selectie:

 • Weergave van foto’s als diashow met instelbare snelheid
 • Diverse modellen zijn geschikt voor weergave van videobestanden
 • Het afspelen van MP3 muziek in combinatie met een diashow
 • Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening
 • Geschikt voor diverse geheugenkaarten zoals SD/SDHC en USB stick
 • Diverse modellen zijn voorzien van een intern geheugen tot vele GB’s
 • Plug & Play is natuurlijk ook een optie als u niet continu wilt opladen
 • Formaten vanaf 8 inch (20 cm) tot groot formaat 55 inch (140 cm)
 • Diverse accessoires voor digitale fotolijsten zoals ophangbeugels en accu’s verkrijgbaar
 • Snelle levering en veel op voorraad
 • Zorgeloos aankopen, ruilen of retour, met een zichttermijn van 14 dagen
 • Eenvoudig betalen met iDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving of Cadeaubon.

En het past prachtig op uw schouw

U leest het, er zijn vele voordelen aan dit type fotolijstje verbonden. Is het niet fantastisch dat u uw fotolijst op shuffle kunt zetten? Geniet het hele jaar door van afwisselende foto’s van vakanties, feestjes en verjaardagen. Het is aan u om er op te zetten wat u maar wilt en dat is reuze eenvoudig. U stopt een geheugenkaart of een usb stick in uw laptop, tablet of pc en upload de foto’s daar naartoe. Vervolgens steekt u de kaart in het lijstje en u bent klaar. En als u de foto’s zat bent, dan haalt u ze er weer vanaf zodat u een nieuwe selectie kunt weergeven. Dit is voor jong en oud een peulenschil. Wilt u toch graag wat hulp hierbij? Schroom dan niet maar klim in de pen. Onze kantenservice staat voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn