De snelste computerhulp in den haag

nterra - computerhulp den haagOmdat ik zelf in China woon, heeft mij grootmoeder vorig jaar dan eindelijk een computer aangeschaft. Nu kon zij voortaan met mij skypen. We belden wel heel vaak maar het is toch wel extra leuk om elkaar ook te zien. Daarnaast is het natuurlijk een feit dat bellen best duur is en skype gewoon ‘gratis’ kan. Er ging voor mijn grootmoeder een nieuwe wereld open toen mijn broer haar vorig jaar liet zien hoe ze kon skypen. Meteen wilde ze het ook leren en toen heeft ze besloten direct maar een computer aan te schaffen. Samen met mijn broer heeft ze een computer aangeschaft met een groot scherm, zodat ze extra goed de persoon met wie ze skypet kan zien. Mijn broer heeft vervolgens computerhulp in den haag gezocht, zodat zij altijd de beste hulp kon krijgen als hij niet in de buurt was. Mijn broer leerde mijn grootmoeder hoe internet werkt, hoe je kan emaillen en uiteraard hoe je kan skypen. Mijn grootmoeder is heel goed bij de tijd, maar het komt toch regelmatig voor dat ze een vraag heeft over haar computer. Mijn broer en ik hebben haar uitgelegd dat ze altijd nar de website kan gaan van nterra.nl en hier haar vragen kan opzoeken. Ze kan ook altijd het nummer bellen van deze computerhulp in den haag. Ze zijn super klantvriendelijk en ook voor mijn grootmoeder zijn ze de beste computerhulp in den haag die je je kan bedenken. Vanwege het tijdverschil kan ik helaas niet altijd voor mijn grootmoeder klaarstaan, maar deze computerhulp in den haag kan dat wel.

Pak het virus aan met deze computerhulp in den haag

Laatst had mijn grootmoeder zomaar een virus op haar computer. Ik begreep niet wat ze bedoelde en ook mijn broer kon haar eigenlijk niet verder helpen. Ze belde vervolgens direct met nTerra, haar computerhulp in den haag. Ze kwamen direct langs en hadden het probleem ook snel gevonden. Het schijnt dat er op ‘onbeschermde’ computer vaak virussen terecht komen. Dit wilden we in de toekomst voorkomen dus vroegen we advies bij onze computerhulp in den haag. Er werd aangegeven dat een virusverwijdering nodig was. Dat gaat als volgt:

  • Virus bepaling
  • Opschoonactie
  • Verschillende scans
  • Bijwerken Software

Wanneer deze vier stappen zijn doorlopen, kun je er zeker van zijn dat je computer goed beschermd is tegen virussen. Zonder deze computerhulp in den haag had mijn grootmoeder nooit een computer kunnen hebben, met als gevolg dat we nooit hadden kunnen skypen. Ik ben de computerhulp uit den haag dan ook zeer dankbaar voor al hun diensten.

Geen printje zonder goede printer

Mijn grootmoeder is ook erg gek op foto’s. Haar hele huis hangt vol met foto’s en ze laat geen plekje op de muur onbenut. Het huis is verder best rustig ingericht dus die drukke muren geeft het juist wat extra sfeer. Nu wilde ze graag ook foto’s van ons laten ontwikkelen. Ik vertelde haar dat ze ook alle foto’s die ze op haar computer heeft gewoon thuis kan uitprinten. Ze moest alleen nog een printer aanschaffen. Zo gezegd, zo gedaan en een week later had mijn grootmoeder een printer in huis. Al snel werkte de draadloze printer niet en heeft ze de bekende computerhulp uit den haag gebeld. Doordat nTerra een professionele buitendienst heeft, waren ze heel gauw ter plekke om mijn grootmoeder te helpen. Ze belden haar nog kort van te voren op om te zeggen dat ze eraan kwamen. Mijn grootmoeder kon nog even koffie zetten voor de mannen en toen de koffie op was, was de printer ook weer gemaakt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn