De mooiste trouwringen vind je bij juwelier De Tijd

juwelierdetijd - trouwringen

Het moment is dan eindelijk daar: je gaat trouwen! Dat betekent natuurlijk dat je leven er opeens heel anders uit komt te zien. Maar voordat je je daar druk om moet maken, moet je eerst de trouwerij plannen. Het plannen is eigenlijk nog leuker dan de trouwerij zelf. Daarom is het verstandig om de trouwerij ver in de toekomst te plannen, zodat je veel tijd hebt om te bruiloft te plannen. De trouwerij zelf is altijd binnen één dag voorbij. En omdat er zoveel gebeurt kun je er nauwelijks van genieten, want alles gaat aan je voorbij. Je geniet vaak na door middel van de verhalen, de foto’s en de herinneringen. Juist omdat het zo’n kort moment van geluk is, kun je extra veel nadruk leggen op de voorpret. Ga ruim van te voren plannen, ga winkels bezoeken en bekijk verschillende boeken ter inspiratie. Kortom, rek de tijd waarin je kunt genieten van de voorpret zo lang mogelijk. Er is natuurlijk van alles dat je moet plannen en regelen. Je moet een locatie vinden en deze huren. Je moet uitnodigingen versturen. Je moet een bruidsjurk regelen, je moet eventueel speeches schrijven en je moet op jacht naar mooie trouwringen. Dat laatste is uiteraard erg belangrijk en het is ook iets wat je samen met je partner doet. Het vinden van de juiste trouwringen is iets waar je de tijd voor moet nemen. Dit is dus nog een reden om de bruiloft ver vooruit te plannen.  Het vinden van de juiste trouwringen is ook een leuk proces waar je samen van kunt genieten. Het is dus iets wat heel geschikt is om samen te doen, zodat je ook samen toeleeft naar de trouwerij. Het uitzoeken van een mooie trouwjurk is iets wat je niet met je partner kunt doen. Sterker nog, als je een beetje traditioneel bent ingesteld, dan mag je partner zich helemaal niet bemoeien met de jurk. Het is daarom leuk dat er andere zaken zijn die je juist wel met z’n tweeën kunt doen. Op deze manier blijft alles mooi in balans. Het is ook belangrijk dat je je huwelijk zegent met trouwringen die maatschappelijk verantwoord zijn.

De conflictvrije trouwringen van juwelier De Tijd

Veel van de diamanten die je kunt krijgen zijn afkomstig uit conflict landen. Deze diamanten hebben vaak een zeer obscure geschiedenis en daar wil je natuurlijk niets mee te maken hebben. Het is dan ook goed om te weten dat de diamanten die juwelier De Tijd gebruikt voor de trouwringen helemaal conflict vrij zijn. Niet alleen maakt juwelier De Tijd geen gebruik van conflictdiamanten, maar deze juwelier is ook actief bezig om de handel in conflictdiamanten te bestrijden. De trouwringen die je koopt bij juwelier De Tijd zijn dan ook zeer maatschappelijk verantwoord en perfect om elk huwelijk officieel mee te maken. Maar uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon kunnen kiezen uit verschillende soorten trouwringen. Daarvoor ben je bij juwelier De Tijd uiteraard zeker aan het juiste adres. Je kunt bij deze juwelier verschillende modellen bestellen en je hebt de mogelijkheid om de trouwringen naar eigenzicht te laten ontwerpen en/of graveren.

Wat je mag verwachten in de trouwringenstudio in Doetinchem

De juweliers van juwelier De Tijd nemen hun werk erg serieus en nemen ook altijd de tijd voor hun klanten. Je kunt dus in alle rust de verschillende ringen bekijken en advies vragen waar dat nodig is. Hieronder vind je een lijstje met de service die je mag verwachten:

  • Keuze uit duizenden modellen
  • Gratis graferen
  • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
  • Maatgarantie
  • Gratis verzekering tegen diefstal of verlies
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn