Creëer een veilige en overzichtelijke werkvloer met vloertape

staandwerk - Vloertape

Een vloer in een warenhuis is vaak één groot uniform gekleurd vlak. Op het moment dat je dit warenhuis moet gebruiken, dan is het wel zo fijn als je een beetje structuur kunt aanbrengen. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende vlakken aanbrengen met vloertape. Deze tape kun je gemakkelijk zelf aanbrengen. Je kunt ook met verschillende kleuren werken. Met de vloertape kun je dus eenvoudig structuur aanbrengen in het magazijn of op de werkvloer. In een magazijn is het bijvoorbeeld ook heel handig om vloertape te gebruiken als wegwijzer. In dat geval kun je verschillende kleuren vloertape gebruiken voor verschillende bestemmingen. In een grote meubelboulevard zie je op de vloer ook vaak vloertape dat je als consument kunt volgen zodat je niet verdwaald. Op de werkvloer kun je vloertape gebruiken om een groot vlak te verdelen in kleinere vlakken. Tevens kun je het voor de werknemers veiliger maken door antislip strips te kopen. Met deze strips creëer je als het ware wandelpaden tussen de stellingen door. Deze antislip strips kun je natuurlijk ook afbakenen met vloertape. Ook voor de veiligheid is vloertape onmisbaar. Zo kun je bijvoorbeeld duidelijk een vluchtroute markeren. In principe kun je met vloertape een compleet verkeerssysteem opzetten. In een magazijn heb je bijvoorbeeld ook te maken met heftrucks. Met de tape kun je als het ware wegen en voetpaden creëren. A met al kun je dus heel eenvoudig de overzichtelijkheid en de veiligheid in elke sector verbeteren. Hierdoor wordt de kans op het maken van fouten een stuk kleiner, want hoe overzichtelijker alles is, des te makkelijker vind je wat je nodig hebt. De kans dat je verdwaald of foute producten inlaadt, wordt hierdoor kleiner. Ook de samenwerking wordt strakker, want in plaats van dat iedereen door elkaar loopt, weet iedereen waar hij of zij moet lopen/rijden.

Voordelige vloertape vind je op staandwerk.nl

Voor een veilige en verantwoorde werkvloer ben je bij staandwerk.nl aan het juiste adres. Je vindt hier alles voor de vloer. Hierbij kun je denken aan de tape zoals hierboven beschreven, maar ook andere artikelen zoals:

  • Sticky matten
  • Ergonomische matten
  • Antislip materialen
  • Pictogrammen

De meeste materialen zijn zelfklevend en kun je gemakkelijk zelf aanbrengen. Om te garanderen dat alles goed gaat met het aanbrengen, krijg je altijd duidelijke instructies meegeleverd. Als je deze goed doorneemt, dan kan er eigenlijk niets mis gaan. Het gebruik van tape is beter dan verf, want verf is niet zo precies als tape. Daarnaast bevat verf vaak allerlei ongewenste stoffen. Verf moet drogen voordat je het magazijn in gebruik kunt nemen en verf is definitief. Tape kun je bijvoorbeeld tijdens een reorganisatie verwijderen. Maar het grootste voordeel van tape ten opzichte van verf is het gebruiksgemak. Je kunt in een paar seconden een hele lijn aanbrengen met tape terwijl je met verf wel een tijdje bezig bent. Vaak moet je ook tape gebruiken om een strakke verflijn te creëren. Dus dat is eigenlijk dubbelop.

Het bestellen van de juiste artikelen

De website van staandwerk.nl werkt niet als een normale webwinkel. Je hebt dus geen winkelwagen waar je artikelen in kunt plaatsen. Dit is vanwege het feit dat elke bestelling in principe maatwerk is. Je hebt immers bepaalde hoeveelheden nodig en dat is per locatie anders. Wat je kunt doen is contact opnemen met staandwerk.nl. Dit kan via de telefoon. Je kunt aan de medewerker uitleggen wat je situatie is en wat je nodig hebt. Wat je natuurlijk ook kunt doen is langskomen in de winkel. Deze vind je in Teuge. Verder kun je ook een email sturen met daarin je wensen en/of vragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn