De beste oplossing voor de chaos in elk magazijn bestaat uit kunststof magazijnbakken

Een magazijn is ofwel een opgeruimde omgeving waar alles in een mum van tijd te vinden is, of het is een ongeregeld zootje waar je uren in rondwandelen kunt zonder dat je vindt wat je nodig hebt. In de laatste categorie magazijnen loop je vaak zo lang rond dat je het magazijn uiteindelijk maar weer verlaat, omdat je vergeten bent wat je er zocht. Je kunt de staat van een magazijn zelfs herkennen zonder dat je het magazijn daadwerkelijk kunt zien. Ga maar eens naar een kledingzaak of een schoenenzaak of wat voor zaak dan ook waar ze een magazijn hebben. Zorg er vervolgens voor dat je een artikel wil bekijken of wil uit proberen dat niet beschikbaar is in de winkel zelf. De medewerker zal dan verdwijnen in het magazijn. Je kunt vervolgens aan de hand van de tijd die de persoon in het magazijn doorbrengt deduceren hoe opgeruimd het magazijn is. Is de medewerker binnen zeer korte tijd weer terug, dan heeft hij of zij waarschijnlijk een bezoekje gebracht aan een zeer opgeruimd magazijn. Duurt het nogal een tijdje, dan kun je daaruit opmaken dat het magazijn waarschijnlijk niet bepaald opgeruimd is. Eén van de potentiele redenen waarom het ene magazijn meer opgeruimd en meer op orde is dan een ander magazijn is het gebruik van kunststof magazijnbakken. Met kunststof magazijnbakken kun je namelijk beter stapelen, kun je beter labelen (verschillende kleuren kunststof magazijnbakken), je kunt de kunststof magazijnbakken open houden zodat de artikelen te zien zijn en je kunt kunststof magazijnbakken veel makkelijker verplaatsen (schuiven en tillen) dan bijvoorbeeld kartonnen dozen. Het lijkt misschien triviaal, maar door het gebruik van kunststof magazijnbakken in plaats van kartonnen dozen kun je een flinke dosis orde creëren in het magazijn. Kartonnen dozen zijn veel minder duurzaam dan kunststof magazijnbakken. Kunststof magazijnbakken gaan lang mee en gaan ook niet kapot, Daarnaast kunnen ze tegen water dus mocht er lekkage plaats vinden in het magazijn dan is dat geen enkel probleem met kunststof magazijnbakken. Kartonnen dozen daarentegen kun je weggooien als ze nat worden. Tevens worden ze na elk gebruik zwakker. Denk maar eens aan je verhuisdozen. Na een derde gebruik kun je ze weggooien. Elke gebruik maakt ze zwakker. Het credo van Nietzsche gaat dus zeker niet op in het geval van kartonnen dozen. Het credo gaat overigens ook niet op in het geval van kunststof magazijnbakken, want deze worden niet sterker, maar blijven net zo sterk als op het moment dat je ze aanschafte. Duurzaam, betrouwbaar en uitermate degelijk.

De beste plek om kunststof magazijnbakken aan te schaffen

Als je dus orde wil creëren in je magazijn, dan is het hoog tijd om de kartonnen dozen te vervangen door robuuste kunststof magazijnbakken via logisticshop.nl. Hier kun je namelijk terecht voor allerlei verschillende soorten kunststof magazijnbakken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Stellingbakken
  • Grijpbakken
  • Draaistapelbakken
  • Euronorm bakken
  • Cateringbakken
  • Distributiebakken

Dit is maar een kleine selectie uit de talrijke mogelijkheden die je hebt met kunststof magazijnbakken. Wil je dus meer weten wat betreft de vele mogelijkheden dan kun je zelf het beste even een kijken op de website van logisticshop.nl. Zoals je direct al kunt zien heb je veel mogelijkheden als het op kunststof magazijnbakken aankomt. Het is dan ook erg handig om te weten wat je zoal kunt realiseren met magazijnbakken. Zo kun je kantelbare magazijnbakken bestellen. Erg handig voor als je ruimte wil besparen. Datzelfde geldt voor bakken die je kunt stappelen op een manier waarbij de voorkant van de bakken open blijft. Dan hoef je namelijk niet de bovenste bakken te verwijderen als je bij de onderste bak moet zijn. Bij kartonnen dozen kun je dat niet doen, want als je voorkant open houdt dan gaat dat ten koste van de draagkracht en als je dan gaat stapelen dan stort het hele zootje in elkaar. Helemaal als het wat oudere dozen zijn die al een beetje verlept zijn geraakt. Daarom kun je ook nooit wat vinden in een magazijn met kartonnen dozen, want alles is opgeborgen en is uit het zicht. Dat is dus niet zo met kunststof magazijnbakken, want je kunt ze draaien, ze kunnen open zijn, je kunt er mee stapelen en je kunt ze zeer eenvoudig verplaatsen. Daarom is het dus helemaal niet zo triviaal om over te stappen op een ander opslagmiddel. Het kan een wereld van verschil betekenen.

Hoe bestel ik de juiste magazijnbakken

Wat voor jou de beste en de juiste magazijnbakken zijn, dan is deels afhankelijk van de grootte van het magazijn en deels van de materialen die je wilt opslaan. Wil je materialen opslaan die snel toegankelijk moeten zijn, dan kun je het best gebruik maken van open magazijnbakken. Zijn het juist artikelen die opgeborgen worden en die je vervolgens lange tijd niet meer nodig hebt, dan zijn dichte magazijnbakken een betere optie. Beide opties kun je gemakkelijk via het menu op de website vinden. Je kunt zoeken via de zoekmachine of via het keuzemenu. Uiteindelijk zal je terecht komen bij de juiste categorie en daar vind je dan alle bakken van jouw keuze op een rij. Hier kun je dan een keuze maken en deze keuze kun je toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je direct met iDEAL afrekenen en daarna hoef je niets anders meer te doen dan rustig afwachten tot de bakken bij je bedrijf worden afgeleverd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn