Accu auto

Het kan soms erg lastig zijn om een leuk verjaardagscadeau voor kinderen te vinden. Heel veel speelgoed hebben ze immers al in huis. De kans dat ze al een accu auto hebben, is echter zeer klein. De meeste kinderen zullen dit bovendien een ontzettend leuk cadeau vinden, wat het een zeer geschikte keus maakt als u op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeau voor een kind. Bij auto’s denken mensen meestal al snel aan jongens, maar een accu auto is ook voor meisjes echt zeer geschikt, zowel jongens als meisjes zullen zich hier goed mee kunnen vermaken. Wat is een accu auto nu eigenlijk? U zult misschien denken dat het hierbij om een klein speelgoedautootje gaat dat op een accuutje rijdt, maar niets is minder waar. Het gaat namelijk om een speelgoedauto die dusdanig groot is dat een klein kind er zelf in kan zitten en er zelf mee kan rijden. De accu die erin zit, zorgt ervoor dat zij deze zelf kunnen besturen en echt zelf kunnen autorijden. Nu willen de meeste kids graag alles doen wat hun ouders ook doen, dus ook het besturen van een vierwieler is iets wat zij graag zelf zouden willen doen. Ze kunnen uiteraard nog geen daadwerkelijke bolide besturen, daar zijn ze immers nog veel te klein voor, maar met een accu auto kunnen ze dus precies hetzelfde doen als papa en mama, namelijk autorijden! Dit is echt een geschenk wat bij velen goed in de smaak zal vallen en waar ze uren plezier aan kunnen beleven. Het is gebleken dat de kleintjes hier ook niet snel op uitgekeken raken, het is dus niet iets wat na een paar dagen in een hoek of kast beland om vervolgens nooit meer naar omgekeken te worden. Dat maakt een accu auto echt in veel gevallen tot een zeer geschikt kindercadeau.

Mogelijkheden van een accu auto

Nu zult u zich misschien afvragen, hoe kan een kind een accu auto nu eigenlijk precies gebruiken? Waarvoor is deze nu geschikt? Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, namelijk types die geschikt zijn voor gebruik op wat ruiger, ongelijkmatiger terrein, zoals een grasveld en types die enkel op asfalt gebruikt kunnen worden. Welke de beste keus is, hangt natuurlijk erg af van de woonsituatie van de jongen of het meisje waar de accu auto voor bestemd is. Woont deze in een vrijstaand huis met een groot grasveld erbij en is er weinig ruimte om op verhard terrein te rijden? Dan is het eerste type dus het meest geschikt. Is er in de omgeving van de woning eigenlijk weinig grasveld te vinden en zal er vooral mee op de stoep of op een plein mee gereden worden, dan is de tweede variant dus beter. Dit is niet het enige gebied waarop deze auto’s van elkaar verschillen, er zit ook verschil in de snelheid die een accu auto kan behalen. Zo kunnen sommige varianten niet harder dan drie kilometer per uur, terwijl andere vijf of zelfs zes kilometer per uur kunnen halen. Welke maximale snelheid het meest geschikt is, is afhankelijk van de leeftijd van het kind, maar ook van de handigheid. Het moet natuurlijk wel vertrouwd blijven. Houdt u liever de mogelijkheid om zelf de controle in handen te hebben? Kies dan voor een accu auto die niet alleen door de bestuurder bediend kan worden, maar die ook met een afstandsbediening bestuurbaar is. Op die manier kunt u zelf ingrijpen op het moment dat u het niet langer vertrouwd. Zo kan uw kind met een accu auto spelen, zonder dat u de controle compleet uit handen hoeft te geven. Bij de kleinere kids zal dit toch een veilig gevoel geven.

Cars4Kids biedt ruime keus

Wilt u een accu auto voor een kindje gaan kopen, dan hebt u dus verschillende mogelijkheden:

  • geschikt voor enkel verhard terrein of ook voor onverhard terrein
  • maximum snelheid van drie, vijf of zes kilometer per uur
  • met of zonder afstandsbediening

Maar er zijn nog meer opties waar u rekening mee moet houden als u een accu auto gaat kopen. Zo zijn sommige modellen bijvoorbeeld geschikt voor slechts een bestuurder, terwijl in andere ook een passagier kan zitten. Kiest u dus voor een eenpersoons of een tweepersoons model? Daarnaast is er een heel ruime keus op het gebied van het uiterlijk van de accu auto. Tenminste, dat is het geval als u er voor kiest om deze te kopen bij Cars4Kids. Bij hen kunt u bijvoorbeeld terecht voor modellen die sprekend op echte auto’s lijken, waardoor u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een miniversie van de bolide die u zelf rijdt. Maar ook zijn er fantasiemodellen verkrijgbaar. Ook wat betreft kleur valt er veel te kiezen. Van prinsessen roze tot donkerblauw of zwart, alles is mogelijk. U kunt dus kiezen voor een accu auto in de favoriete kleuren van het kindje. Naast auto’s die op accu’s rijden, kunt u bij Cars4Kids ook terecht voor andere accu voertuigen. U kunt dan denken aan een motor, maar ook aan een brandweerauto of een tractor. Het is dus maar net afhankelijk van waar de voorkeur van de kleine voor wie het voertuig bestemd is naar uit gaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Cars4Kids. U zult daar zeker een accu auto of ander voertuig kunnen vinden dat aan alle wensen van u en het kind voldoet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn