10 kilo afvallen

Steeds meer mensen in de Westerse wereld hebben te maken met een te hoog lichaamsgewicht en voor velen zou 10 kilo afvallen dan ook niet verkeerd zijn. Natuurlijk hangt de hoeveelheid gewicht die je moet verliezen af van hoeveel overgewicht je hebt, maar tien kilogram is vaak toch wel een realistisch getal. Waarom zou je nu aan de slag gaan met afslanken, moeten we ons niet gewoon accepteren zoals we zijn? In feite is zelfacceptatie natuurlijk heel erg belangrijk, maar dat is geen argument meer op het moment dat ons lichaamsgewicht een bepaalde grens overschrijdt. Dan wordt 10 kilo afvallen, of wat meer of minder, gewoon noodzakelijk. Het gaat er immers niet alleen om hoe je eruit ziet, het gaat ook om je gezondheid. Te veel kilo’s met je meedragen, betekent bijvoorbeeld dat jouw gewrichten het zwaar te verduren zullen hebben. Ook loop je meer risico op het ontwikkelen van verschillende aandoeningen, zoals een te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol en diabetes. Natuurlijk wil jij graag zo lang mogelijk gezond blijven en er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. 10 kilo afvallen kan dan voor jouw gezondheid gewoon noodzakelijk zijn, zo voorkom je lichamelijke klachten veroorzaakt door overgewicht.

10 kilo afvallen niet eenvoudig

Nu is het natuurlijk voor veel mensen helemaal geen nieuws dat 10 kilo afvallen beter zou zijn voor hun gezondheid. Er is immers tegenwoordig veel aandacht voor het behalen van een gezond lichaamsgewicht, om zo gezondheidsklachten te voorkomen. Waarom lukt het dan velen toch niet om hun streefgewicht te behalen en te behouden? Dat heeft te maken met het feit dat veel diëten erg lastig zijn om vol te houden en omdat ze vaak de verkeerde tactiek gebruiken. 10 kilo afvallen lukt natuurlijk niet zomaar, maar het is nooit aan te raden om dit met een crashdieet te gaan doen. Dat leidt er in de eerste plaats toe dat je de hele dag honger zult hebben en dat je daardoor over heel veel zelfbeheersing moet beschikken om toch niet te zondigen. Het hongergevoel zal bovendien niet echt bevorderlijk zijn voor een goed humeur. Daarnaast is het zo dat je lichaam zo in een overlevingsstand terecht komt dat, zodra jij weer iets meer calorieën gaat eten, alles meteen als vetreserve in jouw lichaam opgeslagen wordt. Je krijgt dus te maken met het befaamde jojo-effect. Hoe kun je nu 10 kilo afvallen zonder last te krijgen van honger en een jojo-effect? Dat kan door te kiezen voor het Biohcg Original dieet.

Biohcg Original maakt afslanken gemakkelijker

Waarom gaat 10 kilo afvallen nu met dit dieet gemakkelijker en waarom is het op de lange termijn effectiever? Dat heeft te maken met verschillende punten, namelijk:

  • de recepten die je leert
  • de overzichtelijke periode van het diëten
  • de ampullen die een hongergevoel voorkomen

Je zult op deze manier zeker 10 kilo afvallen en je zult bovendien niet zomaar weer aankomen. In principe duurt deze dieetmethode 24 dagen, maar je kunt dit eventueel ook uitbreiden naar een iets langere periode. Doordat je van tevoren weet hoe lang het zal duren, is het overzichtelijk en eenvoudig vol te houden. Het is ook gemakkelijker vol te houden doordat je geen honger krijgt door het gebruik van de speciale Biohcg Original ampullen. Dit is een extra steuntje in je rug. Voor de 24 dagen krijg je bovendien een compleet receptenboek, zodat je precies weet wat je wanneer mag eten. Door de recepten leer je meteen een nieuw soort eetpatroon aan, wat betekent dat je na de dieetperiode ook een ander eetpatroon kunt blijven volgen. Zo zul je niet alleen eenvoudig 10 kilo afvallen, maar ook dit gewicht permanent kwijt zijn. Lees meer bij op de website van Ortho Kliniek Ootmarsum.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn