Zoekt u op “abonnement leesmap” via Google

leesland - Abonnement leesmapWilt u graag een abonnement op leesmap? Leesmap is bij vele generaties een begrip. Als u graag een abonnement op de leesmap wilt dan zoekt u via: “abonnement leesmap” door dit in te vullen in de zoekbalk van Google. Dan zult u al snel bij ons uitkomen. Wie wij zijn? We zijn een online aanbieder van de geweldige en traditionele leesmap. Een abonnement op de leesmap garandeert wekelijks urenlang leesplezier van al uw favoriete magazines. Daar komen we in deze tekst zeker nog even op terug. Waar het vooral om gaat in deze tekst is dat u op leesland.nu snel een abonnement op de leesmap kunt nemen. Dit is een begrip in Nederland. Al decennialang ziet u in het weekend de bekende plastic tasjes boordevol heerlijke magazines bij mensen aan de deur hangen. Hoe werkt de leesmap dan eigenlijk? U krijgt van ons een bundel met magazines. Meestal zijn ze nog maar een weekje oud, soms zelfs van de actuele week. U hebt dan een weekje om ze te lezen, door te nemen of als u er geen tijd voor hebt, te laten liggen. Dat zou overigens jammer zijn en dan bent u wel een beetje een dief van uw eigen portemonnee. Dan is het misschien verstandig om het abonnement op de leesmap te wijzigen want er zijn twee opties. Een abonnement op de leesmap nemen is niet erg duur en u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Er is namelijk de mogelijkheid om een abonnement op de leesmap te nemen waarbij u slechts een compact aantal bladen krijgt en er is een iets duurder abonnement op de leesmap en dan krijgt u magazines voor het hele gezin. Er zitten zowel maandbladen als weekbladen tussen. Dat betekent dat u de ene week andere bladen ontvangt in uw leesmap dan in een andere week. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Hebt u geen zin in dure abonnementen en zijn er vele magazines die u toch niet elke week zou willen ontvangen? Dan is de leesmap echt iets voor u. Er is altijd wel een leuk blad te vinden dat u interesseert. Uw kinderen kunnen lekker de Donald Duck gaan lezen, uw vrouw een roddel- of echt vrouwenblad en u kunt een technisch of wetenschappelijk blad lezen in het weekend. En dat allemaal in een bundel dus tel uit uw winst!

Dankzij een abonnement op leesmap snel leuke magazines ontvangen

Een abonnement op de leesmap nemen is misschien wel iets voor u. Zoals we daarnet al zeiden hebt u soms geen tijd om uw magazines te lezen. Door de drukte in uw leven schiet het er weleens bij in. Dat begrijpen wij en het is zonde dat u daardoor een grote stapel tijdschriften in uw huis hebt liggen. Dan maar het blad van de week erop lezen. Daarmee bespaart u tijd en heel erg veel ruimte. Deze tijdschriften zijn van papier gemaakt en dat is niet bepaald goed voor het milieu. Geef daarom anderen ook de kans om deze tijdschriften te lezen. Daardoor hoeft er minder geproduceerd te worden en gaan ze langs een hele wijk. U hoeft ze na een week niet eens terug te sturen of aan iemand anders in uw wijk te geven. Heeft toevallig uw buren of overburen een abonnement op de leesmap? Dan is het wel zo prettig als u na een weekje de tas met tijdschriften bij hen aan de voordeur hangt. Maar dat komt niet zo veel voor. Wij hebben speciale koeriers in dienst die uw leesmap brengen, ophalen en weer afgeven aan een nieuw stel of gezin. Natuurlijk komt er een punt dat de tijdschriften te sterk verouderd zijn. De meeste magazines gaan daarom een maandje mee. Bent u de laatste in die ronde? Dan leest u wel tijdschriften die al een maandje of iets langer oud zijn. Maar wat maakt het uit? Het gaat hierbij niet om actuele kranten of opiniebladen dus qua nieuws mist u niets. Ook zitten er geen televisiebladen bij. Mocht u trouwens een abonnement op de leesmap bij ons afsluiten, dan krijgt u zeer aantrekkelijke welkomstcadeaus. Kijkt u maar eens naar deze opsomming:

  • U krijgt ten eerste de gratis Avrobode. Uiteraard krijgt u dan het actuele blad voor de komende week. Dat geldt voor iedereen, welke positie u in de ronde hebt dan ook.
  • En ten tweede krijgt u een prachtig cadeau. U kunt kiezen tussen een Asus laptop of en iPad mini 2! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan want dit is een tijdelijke actie.
  • Ook kunt u kiezen voor een luxe televisie, een cadeaubon of een routeplanner.

Wilt u hier graag iets meer over weten? Neem dan nu contact op!

Wilt u een abonnement op de leesmap afsluiten? Of wilt u wat meer informatie over de verschillende abonnementen? Kijkt u dan eens op onze website. Daar vindt u een uitvoerige lijst met de totale inhoud van de twee verschillende aanbiedingen. Ook vindt u de prijzen van deze abonnementen. Als u vervolgens een abonnement op de leesmap af wilt sluiten dan kunt u dat via de website direct aangeven. U kunt klikken op uw favoriete abonnement. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in, geef aan welk cadeau u wilt ontvangen en hoe u wilt betalen. Dat kan namelijk contant aan de deur of door middel van een automatische incasso. Gaat u op vakantie? Dan kunt u de leesmap maximaal 4 weken achter elkaar stopzetten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn