Wilt u een legionella monstername laten uitvoeren?

Als manager in een grote zorginstelling ben ik onder andere verantwoordelijk voor de gezondheid van de patiënten. Ik moet zorgen dat alles goed georganiseerd is wanneer er bijvoorbeeld een besmettelijke ziekte is uitgebroken. Onlangs hebben wij gemerkt dat de legionellacontrole in een bepaalde kamer heel lang niet is uitgevoerd. Ik heb toen meteen groot alarm geslagen want dergelijke dingen mogen namelijk niet gebeuren. Ik heb toen gekeken of het misschien niet al te laat was en daarom wilde ik graag een legionella monstername laten uitvoeren. Ik heb namelijk gemerkt dat deze bacterie zich soms heel snel in de waterleidingen kan nestelen en als deze er eenmaal is, is de kans heel groot dat mensen ziek zullen worden. Ik wilde daarom meteen een legionella monstername laten uitvoeren omdat ik zekerheid wilde hebben dat onze cliënten geen gevaar zouden lopen. Ik heb toen gekeken of ik een professional in de arm zou kunnen nemen die voor mij de legionella monstername zou kunnen uitvoeren. Ik wilde namelijk zeker zijn dat wij duidelijke resultaten zouden krijgen en daarom ben ik op het internet gaan kijken naar waar ik iemand in de arm kon nemen om een legionella monstername bij ons te komen uitvoeren. Ik heb toen de mensen van biolab.nl gevonden. Deze mensen hebben op hun site geschreven dat zij ingeschakeld konden worden wanneer je een legionella monstername wilt laten uitvoeren. Omdat ik haast had, heb ik meteen contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij mij van dienst konden zijn. Ik kreeg toen een heel aardige medewerker aan de lijn die mij vertelde dat zij al op heel korte termijn een legionella monstername voor mij konden uitvoeren wanneer zij dat wilden. Ik heb daarom meteen een afspraak met hen ingepland want hoe eerder zij mij konden helpen, hoe beter het zou zijn. Ik ben daarom blij dat ik dit bedrijf benaderd heb want het was voor ons belangrijk dat wij een professional zouden inschakelen die snel een goede legionella monstername voor ons zou kunnen doen. Het ging hier namelijk over de gezondheid van onze mensen en die wilde ik niet op het spel zetten. 

Dit bedrijf kon snel een legionella monstername voor ons uitvoeren 

Wij hebben de mensen van biolab.nl hartelijk ontvangen en zij zijn meteen voor ons aan de slag gegaan om de legionella monstername uit te voeren. Wij hebben gemerkt dat zij dit met grote professionaliteit deden en wij zijn daarom ook erg blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld. Uit de legionella monstername bleek dat wij niet besmet waren geraakt, maar wij kregen wel het advies om onze legionellapreventie beter te organiseren. Dat kon dit bedrijf ook voor ons doen en dat hebben wij daarom ook aan deze mensen opgedragen. 

Wij zijn nu goed beschermd

Wij hebben de mensen van biolab.nl de nodige maatregelen laten nemen om legionella te voorkomen en ik ben blij dat wij dit bedrijf ingeschakeld hebben omdat:

  • Zij ons heel snel kon helpen 
  • Wij goede adviezen van deze mensen hebben ontvangen 
  • De kosten van hun dienstverlening heel erg meevielen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op biolab.nl.                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn