Wil je je auto verkopen?

Autoinkoopspecialist - Auto verkopenJe bent in het bezit van een auto en je wil je auto verkopen. Wat moet je dan doen? Hoe ga je  te werk? Wat komt er allemaal bij kijken? Een auto verkopen is niet altijd even eenvoudig. Het gaat immers om een flink groot gebruiksvoorwerp van relatief hoge waarde waar eigendomspapieren, belastingen en allerlei andere zaken bij komen kijken. Waar de verkoop van een fiets, een bureaustoel of een tent eenvoudig zelf via internet geregeld kan worden – denk hierbij bijvoorbeeld aan Marktplaats.nl of Speurders.nl – op de online markt voor particulieren en amateurverkopers, is een auto verkopen toch aardig wat lastiger. Er zijn een heleboel redenen waarom je je auto zou willen verkopen. Ooit heb je ‘m nieuw gekocht, of je auto was al tweedehands. Misschien heb je de auto wel geërfd van een familielid, vriend of kennis. Wellicht kun je je het onderhoud, de benzine en/of de belastingen niet (meer) veroorloven. Of je hebt ergens een mooiere, nieuwere, betere auto gevonden en hebt daarom besloten je oude, trouwe auto te verkopen. Wat de reden ook is, een auto verkopen is een uitdaging. Hoe vind je namelijk een koper voor je auto? En hoe zorg je dat je de juiste prijs vraagt en krijgt wanneer je je auto verkoopt? Je kunt er natuurlijk veel kostbare tijd in steken om zelf je auto te leren taxeren en om zowel in de buurt, je netwerk als online tussen de eventueel geïnteresseerden een potentiële koper te vinden. Op die manier meet je jezelf echter een vaardigheid aan die je maar heel zelden nodig zult hebben – tenzij je van autoverkoop je baan wil maken – en steek je veel tijd en energie in het vinden van iemand die je daarna waarschijnlijk nooit meer zult spreken of zien. Dus rijst opnieuw de vraag: waar begin je met je auto verkopen?

Je auto verkopen aan AutoInkoopSpecialist.nl

Wil je je auto verkopen, dan hoef je daar tegenwoordig bijzonder weinig moeite voor te doen. Dat wil zeggen, wanneer je weet bij wie je terecht kunt voor het verkopen van je auto. Het vinden van een particuliere koper kan een hoop werk zijn en levert lang niet altijd een goede deal op. Besluit je je auto te verkopen aan een professioneel auto-inkoper, dan worden de deal en de transactie een heel ander verhaal. Natuurlijk kun je proberen je auto te verkopen via Marktplaats.nl of Speurders.nl, maar uiteindelijk weet je dan nooit honderd procent zeker of de koper die je hebt gevonden te vertrouwen is en daadwerkelijk met het geld over de brug zal komen. Een professioneel auto-inkoper biedt die betrouwbaarheid wel. Vooral wanneer deze auto-inkoper al meer dan vijftien jaar bestaat, zoals AutoInkoopSpecialist.nl. Een bedrijf en een professionele praktijk zijn niet ruim vijftien jaar lang draaiende te houden wanneer het businessplan niet deugt en de service geen tevreden klanten oplevert. Wil je je auto verkopen, dan kun je dat bij AutoInkoopSpecialist.nl binnen vierentwintig uur voor elkaar krijgen. Je vult je kenteken in op de website – of je selecteert handmatig het merk en model van de auto die je wil verkopen – en je krijgt gratis en geheel vrijblijvend een bod op je auto. Mocht je het bod niet hoog genoeg vinden, dan kun je er dus altijd nog vanaf zien om daadwerkelijk met AutoInkoopSpecialist.nl in zee te gaan. Echter, als iemand weet wat een auto waard is, dan is ’t het team van AutoInkoopSpecialist.nl. Het is immers hun werk om met een degelijk en acceptabel bod te komen wanneer iemand zijn auto wil verkopen. Nog een aantal voordelen van je auto verkopen bij AutoInkoopSpecialist.nl op een rijtje:

  • De service is voor jou als autoverkoper geheel gratis.
  • Een bod van AutoInkoopSpecialist.nl is vrijblijvend.
  • nl heeft al zeventien jaar, sinds 1998, ervaring met het inkopen van auto’s.
  • Er zijn ruim vijfduizend erkende autodealers verbonden aan AutoInkoopSpecialist.nl, dus de service is uitermate veilig en betrouwbaar.
  • Wil je je auto verkopen, dan biedt AutoInkoopSpecialist.nl – naast een serieus en professioneel bod – persoonlijke hulp en advies gedurende de gehele deal en transactie.
  • Het slagingspercentage van vorige week (21-27 september 2015) bedroeg maar liefst 87%; besluit je je auto te verkopen via AutoInkoopSpecialist.nl, dan heb je dus een kans van bijna 90% dat je je auto binnen afzienbare tijd verkoopt!

Hoe werkt het?

Dan natuurlijk de hamvraag: je hebt besloten je auto te verkopen via AutoInkoopSpecialist.nl. Hoe nu verder? Hoe werkt het precies? Allereerst voer je natuurlijk de gegevens in van de auto die je wil verkopen. Dat betekent dat je op de website het kenteken doorgeeft of zelf selecteert welk merk en model je in de aanbieding hebt. Dan voeg je je eigen contactinformatie toe, zodat de professionals van AutoInkoopSpecialist.nl meteen contact met je op kunnen nemen zo gauw ze klaar zijn om een bod te doen, of voor wanneer ze nog vragen hebben over de auto die je aan hen wil verkopen. Vervolgens vul je nog wat aanvullende informatie en gegevens in, zoals een korte beschrijving van de staat van de auto, het aantal kilometers op de teller, eigenaardigheden of bijzonderheden van de auto die belangrijk zijn om te vermelden, et cetera. Deze drie stappen – die eenvoudig kunnen worden samengevat als: wat voor auto wil je aan ons verkopen? – zijn in feite alles wat je als verkoper hoeft te doen wanneer je je auto wil verkopen via AutoInkoopSpecialist.nl. Geloof je het niet of ben je geïnteresseerd geraakt? Neem een kijkje op de website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn