Wie maakte de mooiste carports van Nederland?

Toen  wij afgelopen voorjaar bij onze buren aan het koffiedrinken waren, hebben wij gemerkt dat wij beide de wens hadden om onze auto onder een afdak te kunnen zetten. U moet weten dat onze erven aan elkaar grenzen en dat wij daarom al heel snel besloten hebben of wij de handen niet ineen konden slaan om te zorgen dat wij twee mooie carports konden laten bouwen. Wanneer je met zijn tweeën carports gaat bouwen, weet je zeker dat je voor een goed bedrag geholpen kunt worden. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat goede carports kon bouwwen. Ik heb namelijk al heel snel met de buurman overlegd wat wij ongeveer wilden. Wij hebben beide precies hetzelfde huis, dus over de stijl van de carports waren wij het snel eens: deze moest ongeveer in dezelfde strakke stijl zijn als die van onze woning. Wij hebben toen op het internet gekeken waar wij iemand konden vinden die ons aan de juiste carports kon helpen en toen hebben wij de mensen van terhuurnebv.nl gevonden. Dit bedrijf heeft op haar site vele foto’s geplaatst van de carports die zij kunnen bouwen. Wij hebben daarom met veel interesse en aandacht deze carports bekeken en ik kan u zeggen dat ik onder de indruk was van de mogelijkheden die wij hier aangeboden kregen. Ik heb de buurman daarom ook meteen deze carports laten zien en ook hij was van mening dat deze carports er heel erg goed uitzagen. Ik ben daarom een keer contact gaan opnemen met de mensen van dit bedrijf omdat ik graag wilde weten of zij een keer bij ons langs konden komen om ons van advies te voorzien. Dat bleek het geval te zijn en niet veel later hadden wij al iemand bij ons op het erf staan die voor ons de maten kon opnemen en die ons toen ook een offerte voor de carports kon doen toekomen. Ik moet u zeggen dat wij zeer te spreken waren over de prijs van deze carports en het was voor ons dan ook duidelijk dat wij graag met dit bedrijf wilden gaan werken. 

Onze carports zijn heel mooi geworden 

Omdat wij twee carports wilden kopen, konden wij ook een constructie bedenken waardoor deze carports aan elkaar verbonden zouden worden. Dat zou namelijk voor beide buren betekenen dat wij meer grond zouden overhouden en dat was nooit verkeerd. De mensen van Ter Huurne BV hebben er alles aan gedaan om ons aan mooie carports en ik kan u zeggen dat het resultaat heel erg mooi geworden is. Ik ben daarom erg blij dat ik dit bedrijf heb gevonden.

Onze auto’s staan nu droog                     

Wij maken inmiddels veel gebruik van onze carports. In de zomer houden deze dingen de wagen fijn koel en in de winter voorkomt het dat er sneeuw op de wagen komt te liggen. Kortom:

  • Wij hebben een heel goede aankoop gedaan 
  • Wij zijn zeer te spreken over de goede service van terhuurnebv.nl
  • Wij houden onze auto’s veel langer goed

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van terhuurnebv.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn