Wat is de beste tabak? De onze natuurlijk

Wij van blacknoteshop.nl krijgen regelmatig de vraag: Wat is de beste tabak? De vraag “Wat is de beste tabak” wordt dan niet gesteld zoals u zou verwachten. Want we vermoeden dat u denkt aan sigaretten, shag en sigaren. Wij doelen echter op E-liquid. Dit is de vloeistof die u in een elektrische sigaret stopt en vervolgens verhit. Het is de ideale manier om toch in huis, op uw werk of in een restaurant te mogen roken omdat u geen gevaarlijke stoffen in- en uitademt. Enkel waterdamp zult u uitademen terwijl u een heerlijke rook inademt gevuld met tabakssmaak en nicotine. De gevaarlijke stoffen die u aantreft in sigaretten en die u misschien al jarenlang achtereen oprookte worden dankzij onze gecompliceerde natuurlijk processen verwijderd. Wij distilleren letterlijk deze vloeistof uit hoogwaardige kwaliteit tabak. We voegen er vervolgens geen enkele geur- of smaakstof aan toe zodat kinderen niet in de verleiding komen om dit te gaan roken. U treft geen teer, geen koolmonoxide en geen synthetische stoffen aan in onze producten. De vraag “Wat is de beste tabak” wordt daarom aan ons gesteld als men wil weten welke vloeistof voor de elektronische sigaret de beste is. En daarop antwoorden wij natuurlijk volmondig met: Black Note. Wilt u graag overstappen op deze revolutionaire manier van roken? Vraag dan niet langer bij u zelf: “Wat is de beste tabak?” Maar neem eens een kijkje op onze website. Daar leggen we u graag alles uit over onze producten en vervolgens kunt u ze snel in huis halen.

We beantwoorden voor u de vraag: Wat is de beste tabak?

As u overstapt van het zeer verslavende sigaretje naar de elektrische sigaret dan doet u dat misschien omdat u wilt afbouwen met roken. Uiteraard stelt u zich dan de vraag “Wat is de beste tabak?” Maar ook al wilt u qua nicotine-inname niet afbouwen, het kan geen kwaad om al die andere slechte stoffen uit uw longen en luchtwegen te bannen. Het is nooit laat om er mee te stoppen. Bijkomend voordeel is natuurlijk het simpele feit dat u eindelijk weer binnen kunt roken. Want op vele openbare plekken is roken verboden en dat is een goede zaak. Want alle mensen die passief mee moesten roken liepen een groot gevaar, vrijwel net zo groot als uw verslaving. De overheid heeft dit terecht aan banden gelegd en dat betekent dat u ergens in de kou moet staan. Als u overstapt dan wilt u echter wel die specifieke smaak in uw mond proeven en in uw neus ruiken. En dat is waar onze producten om de hoek komen kijken. Een lang ingewikkeld proces gaat er namelijk aan vooraf en dat maakt ons eindproduct zo uniek. Verkrijgbaar in:

  • Halfzware variant,
  • Zware variant,
  • Met een menthol smaak,
  • En vele tussenvormen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Daarom is de vraag “Wat is de beste tabak” voor iedereen verschillend. Bestel een aantal smaken en probeer ze uit totdat u uw favoriete Black Note vulling tegenkomt.

Een online bestelling maken is uitermate eenvoudig

Het antwoord op de vraag: “Wat is de beste tabak”? Daar kunnen wij enkel Black Note op zeggen. Probeer het eens uit door een online bestelling te maken. Vergeet niet dat u er ook een elektrische sigaret bij nodig hebt. Die kunt u elders op het internet vinden. Maak van te voren een prijs-kwaliteitvergelijking en bestel het tegelijkertijd met onze heerlijke vullingen. Die kunt u in principe morgen al een stuk schoner roken. En mocht het u erg bevallen dan is het te overwegen om op den duur helemaal te stoppen met de nicotine!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn