Wand Massagers, de ideale vibrators

Hotstuff - Wand MassagersOm tot een heerlijk hoogtepunt te komen heb je als vrouw absoluut geen partner nodig, je kunt dit ook heel goed voor jezelf verzorgen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Wand Massagers, de vibrators die door Sex and the City, een populaire televisieserie over vier vrouwen in New York, zeer populair zijn geworden. Hiermee kun jij jezelf heerlijk verwennen en tot ongekende hoogten brengen. Er zijn verschillende soorten Wand Massagers verkrijgbaar, namelijk de Hitachi Magic Wand, de Magic Wand Original en de Europe Magic Wand. Heb jij tot nu toe nog nooit speeltjes gebruikt, dan zul je je waarschijnlijk afvragen welke van deze verschillende Wand Massagers je nu het beste kunt kiezen. En waarom? Het is absoluut aan te raden om te kiezen voor de Europe Magic Wand. Deze is namelijk helemaal geproduceerd volgens scherpe Europese regels en je kunt er dan ook zeker van zijn da deze aan alle vereisten voldoet. Er is enkel gebruik gemaakt van veilige materialen, zodat jij het met een gerust hart met je meest intieme delen in aanraking kunt laten komen. De Europe Magic Wands zijn dan ook de enige Wand Massagers die officieel CE gecertificeerd zijn. Naast het feit dat er enkel gebruik gemaakts is van veilige materialen, wijkt deze versie ook af van de andere vanwege het koelelement dat ingebouwd is. Dit element zorgt ervoor dat de motor niet oververhit kan raken, hoe lang jij ook aan het spelen bent. Dit type Wand Massagers is dus echt het veiligste type dat op de markt is en daardoor is het ook echt aan te raden om deze te kopen en niet een van de andere varianten als jij op zoek bent naar een lekker speeltje voor een heerlijke clitorale massage.

Voordelen van Wand Massagers

Het mag dus duidelijk zijn dat als je een dergelijke toy zoekt, de Europese variant de beste keus is. Maar waarom zou je nu kiezen voor Wand Massagers en niet voor andere soorten vibrators of speeltjes? Zoals we hierboven al aangaven zijn deze massageapparaten ontzettend populair en dat komt natuurlijk niet enkel door de veiligheid en vanwege het feit dat deze in de serie Sex and the City gebruikt werden. Natuurlijk speelt dit aanvankelijk wel mee, maar zouden de Wand Massagers hun werk niet goed doen, zouden gebruiksters er niet de meest fantastische hoogtepunten mee bereiken, dan zou het natuurlijk ook weer snel gedaan zijn met de populariteit. Wat maakt de Wand Massagers nu zo bijzonder? In de eerste plaats het feit dat ze werken op netstroom in plaats van op batterijen of een accu. Dit lijkt misschien wat onhandig, een snoer aan een dergelijk apparaat, maar het heeft absoluut voordelen. Gebruik je een speeltje dat op een accu of op batterijen werkt, dan loop je immers het risico dat deze net leeg raken op het moment dat jij bijna je climax bereikt. Je ligt heerlijk te genieten in je bed en je bent jezelf aan het verwennen, en dan voel je plotseling de kracht van het apparaat dat je gebruikt minder worden, net op het moment dat je bijna je hoogtepunt bereikt hebt. Je zit er dan natuurlijk absoluut niet op te wachten om de accu op te moeten gaan laden of nieuwe batterijen te zoeken. Doordat Wand Massagers aangesloten zijn op netstroom, zul je nooit last hebben van dit probleem. De massager blijft krachtig zijn werk doen, totdat jij je climax bereikt hebt. En dat snoer? Dat is niet zo lastig als het lijkt. Het is namelijk bijna 2,5 meter lang, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Wand Massagers stellen je door het feit dat ze een stekker hebben dus juist in staat om op een ultieme manier te genieten en jezelf te verwennen!

Nog meer voordelen

Het eerste grote voordeel van Wand Massagers is dus het feit dat ze op netstroom aangesloten worden. Zijn er nog meer voordelen te noemen? Absoluut! Een belangrijk pluspunt van Wand Massagers is dat ze uitgerust zijn met zes verschillende vibratiesnelheden. Met een handig drukknopje kun je eenvoudig schakelen naar een langzamere of juist snellere stand, afhankelijk van je eigen voorkeuren. Begin met een rustige massage van je clitoris en voer de druk langzaam op om tot een ultiem hoogtepunt te komen. Of zwak de snelheid eventjes af, vlak voordat jij je climax bereikt, om het ultieme moment van genot nog even uit te stellen. Het ligt allemaal in jouw hand! Een ander pluspunt is het feit dat er drie verschillende opzetstukken verkrijgbaar zijn voor Wand Massagers, wat ons brengt op het volgende lijstje met voordelen:

  • een continue krachtige stroomtoevoer, door de aansluiting op netstroom
  • zes vibratiestanden, waarmee je naar hartenlust kunt variëren
  • drie verschillende opzetstukken, passend bij jouw wensen

Wat is het verschil tussen de verschillende opzetstukken die er voor de Wand Massagers te krijgen zijn? De standaard kop heeft een ronde vorm en is volkomen glad, wat zorgt voor een zachte aanraking en voor een milde massage van je clitoris. Voor vrouwen die nog niet eerder speeltjes gebruikt hebben, is het verstandig om met deze kop te beginnen. Het Genio opzetstuk heeft naast een gladde, ronde kant ook een wat hoekigere kant die belegd is met puntjes. Deze nopjes zorgen voor een heel ander soort sensatie. Tot slot kun je ook kiezen voor de Genius kop, die is uitgerust met een speciale G-Spot stimulator. Met de Wand Massagers kun jij jezelf dus heerlijk verwennen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn