Waar kun je een videocommercial in Hengelo laten maken?

Heb je een eigen bedrijf en ben je daarmee gevestigd in het Oosten van het land? Dan kun je voor een videocommercial in Hengelo terecht, namelijk bij jlf. jlf staat voor Je Leukste Foto, wat lijkt alsof ze alleen foto’s maken. Dit bedrijf is echter ook gespecialiseerd in het maken van video’s, en dan voornamelijk voor bedrijven. Dit kunnen video’s met allerlei verschillende doeleinden zijn, zoals:

  • Een kijkje achter de schermen in je bedrijf
  • Een videocommercial
  • Een instructievideo over een product
  • Een video van een bedrijfsfeestje of -event

Je kunt allerlei redenen verzinnen om bij hen aan te kloppen voor een video. Een daarvan is de eerdergenoemde videocommercial in Hengelo. Bij jlf hebben ze ruime ervaring met het opnemen van marketing-gerelateerde beelden, en kunnen ze de volledig gemonteerde reclame kant en klaar afleveren. Ze verzorgen het gehele proces van filmen, bewerken en monteren zodat je zelf helemaal niets hoeft te doen. Bij hen een videocommercial in Hengelo laten schieten is dus all-inclusief, want je krijgt een video die je gelijk kunt inzetten. Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig video om een boodschap over te brengen. Video is namelijk een heel effectieve manier van marketing voeren, waarmee ze het gebruik van foto’s voorbij streven. Bedenk je maar eens hoeveel meer waarde een filmpje op Facebook heeft ten opzichte van een foto met tekst? Een filmpje valt veel meer op en wekt sneller de aandacht. Bovendien blijven mensen er doorgaans langer naar kijken, waar ze bij foto’s juist snel doorscrollen naar beneden.

Waar kun je een videocommercial in Hengelo laten maken?

Een videocommercial in Hengelo maken: Stap voor stap

Als je bij jlf aanklopt voor een videocommercial in Hengelo kun je een overzichtelijk stappenplan verwachten. Ze werken namelijk altijd volgens een bepaalde structuur. Als eerste krijg je een persoonlijk gesprek waarin je je wensen en het doel van de video duidelijk maakt. De doelgroep wordt besproken en bepaalde voorwaarden zoals de lengte van het filmpje en wat voor geluid je erbij wilt, etc. Je kunt er zelfs een ondertiteling onder laten plaatsen als dat iets toevoegt aan de boodschap. Na het vastleggen van al deze eisen maken ze bij jlf een draaiboek (als ze tenminste niet worden ingehuurd om een event vast te leggen), en daarna is het tijd om die videocommercial in Hengelo te schieten!

Het daadwerkelijk filmen en monteren van de video

Je kunt natuurlijk de videocommercial in Hengelo schieten, maar het gebeurt vaker op locatie, oftewel op de bedrijfsvloer. Dit kan in de gehele regio, want ze werken heus niet alleen in Hengelo zelf. Aan de hand van het draaiboek worden de verschillende scenes geschoten, welke ze daarna voor je gaan bewerken en monteren. Ze denken te allen tijde creatief mee over hoe de scenes het beste geschoten kunnen worden en geven praktische en makkelijk op te volgen instructies. Of je nu werkt met acteurs of met je eigen medewerkers maakt niets uit. Iedereen kan goed overkomen op film, als je maar op de juiste manier geïnstrueerd wordt. Als je voor jullie videocommercial in Hengelo bij jlf aanklopt hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ze hebben ruime ervaring met het schieten van dit soort video’s en weten dus waar ze het over hebben. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn