Waar kan je de beste startershypotheek afsluiten?

Mijn vriendin en ik wilden graag ons eerste huis samen kopen en zijn daarom starters op de koopmarkt. Bij het kopen van een huis komt altijd veel kijken en wij vonden het zeer spannend. Wij wilden graag begeleiding bij de aankoop, zodat wij een goede en verstandige keuze konden maken. Daarnaast hoopten wij ook advies te krijgen over een goede startershypotheek en het leek ons verstandig om hiervoor naar een hypotheekadviseur te gaan. Wij kwamen uit bij De Hypotheek Shop en waren zeer blij met de hulp van onze adviseur. Mijn vriendin en ik woonden nog niet samen, maar wilden graag ons eerst huis kopen. Vorig jaar hadden wij al eens besproken of het verstandig was om eerst iets te huren, maar het leek ons beter om geld te sparen en daarna een huis te kopen. Gelukkig konden wij allebei nog bij onze ouders in huis wonen en op die manier veel geld apart zetten. Wij hebben allebei een voltijdbaan en verdienen aardig voor onze leeftijd. Wij hadden een aantal maanden geleden al een gesprek bij mijn bank over een startershypotheek, omdat zij mij een uitnodiging hadden gestuurd. Wij waren niet van plan om een hypotheek af te sluiten bij een bank, maar dachten dat het gesprek leerzaam zou zijn en misschien kon de bank ons alsnog overtuigen. Het gesprek bij de bank verliep goed en wij leerden veel over een startershypotheek, maar het leek ons beter om naar een hypotheekadviseur te gaan. Je moet de adviseur betalen voor het advies, maar zij kunnen je helpen om de beste hypotheek uit te zoeken. Uiteindelijk ben je waarschijnlijk veel minder geld kwijt als je een hypotheek af laat sluiten via een adviseur, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Het leek ons in ieder geval het beste om ook met een adviseur te praten en te zien wat zij voor ons konden doen.

Een goed gesprek over een startershypotheek

Wij kwamen online al snel de website tegen van De Hypotheek Shop en zagen dat wij een gratis gesprek over een startershypotheek konden aanvragen. Dit gesprek verliep erg prettig en wij merkten dat de adviseur veel aandacht voor ons had. Zij wilde graag weten hoe wij de toekomst zagen, zodat zij ons het beste kon adviseren. Het leek ons het beste om eerst op zoek te gaan naar een huis en daarna terug te komen bij dit bedrijf om een startershypotheek af te sluiten.

Met hulp van de adviseur een huis gekocht

Wij vonden al snel een huis dat wij graag wilden kopen en besloten om weer een afspraak te maken met de adviseur. De adviseur hielp ons met verschillende tips voor de aankoop en kon helpen om de beste startershypotheek uit te kiezen. Ons bod werd geaccepteerd en gelukkig konden wij de hypotheek op tijd rond krijgen. Wij waren de adviseur erg dankbaar en blij dat wij een goede startershypotheek konden afsluiten, daarom raden wij dit bedrijf aan.

  • Je kan een gratis kennismakingsgesprek aanvragen
  • Wij hadden een fijn en leerzaam gesprek met de adviseur
  • De adviseur gaf ons goede tips over de aankoop
  • Met hun hulp konden wij een goede hypotheek afsluiten 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn