Voor verschillende soorten dozen kun je terecht bij dozenhal.nl

Dozenhal - kartonnen verpakkingsmaterialenEen doos kan zeer belangrijk zijn voor verschillende zaken. Je merkt pas hoe belangrijk een doos is als je er één nodig hebt of als je er een hele boel nodig hebt. Gelukkig kun je vaak genoeg dozen vinden in je eigen woning. In de kelder staan nog een paar oude verhuisdozen, je hebt nog een doos van die bestelling die laatst binnenkwam enzovoorts. Je kunt altijd wel een paar dozen vinden als de nood aan de man is. Maar als je er meerdere nodig hebt wordt het lastig. Je kunt niet honderden bananendozen bij de supermarkt gaan vragen.  Gelukkig is er voor de grotere partijen aan dozen een uitstekende website. Op dozenhal.nl kun je namelijk terecht voor al je wensen op het gebied van dozen. Deze website is betrouwbaar en je vindt hier een enorm ruim assortiment aan dozen. Op zich zou je kunnen denken dat het niet zo relevant is waar je je doos gaat kopen. Een doos is immers een doos. Toch is dit een veelgemaakte fout die veel mensen maken. Een doos is inderdaad een doos, maar je hebt dozen van verschillende kwaliteit en het is van wezenlijk belang dat je de juiste doos gebruikt voor de juiste klus. Stel datje bijvoorbeeld een hoop boeken moet verhuizen of andere zware artikelen. Dan is het wel degelijk relevant wat voor soort doos je daarvoor gebruikt. Zelfs standaard verhuisdozen zijn vaak niet geschikt voor het verhuizen van de wat zwaardere materialen. De bodem is hierbij vooral van belang. Je kunt je doos natuurlijk verstevigen met tape of plakband, maar beter is het om gewoonweg te zorgen dat je de juiste dozen gebruikt. Hierbij kunnen de medewerkers van dozenhal.nl je prima assisteren. Zodra je de website van dozenhal.nl bezoekt merk je direct hoeveel verschillende mogelijkheden je hebt wanneer het op dozen aankomt. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende soorten dozen bestellen:

  • Kartonnen doos
  • Nieuwe doos
  • Gebruikte doos
  • Gerecyclede doos
  • Tabaksdoos
  • Palletdoos
  • Containerdoos

Zo kun je dus ook gebruik maken van een doos die al eens eerder is gebruikt. Het kopen van dozen hoeft dus ook helemaal niet duur te zijn.

Het bestellen van dozen op dozenhal.nl

Mocht je dozen voor een bedrijf nodig hebben, dan kun je deze op grote schaal inkopen. Hierbij ontvang je natuurlijk korting op de bestelling. Daar komt nog bij dat wanneer je inderdaad op grote schaal in gaat kopen dat je dan geen verzendkosten hoeft te betalen als je voor meer dan 700 euro aan artikelen bestelt. Het loont dus de moeite om even op de website te kijken als je dozen nodig hebt. Ook voor particulieren zijn er genoeg geschikte artikelen te bestellen op dozenhal.nl. Als je een doos nodig hebt kun je via de site de afmetingen invullen. De zoekmachine kijkt dan meteen of de doos met jouw afmetingen voorradig is. Meestal is dit wel het geval want dozenhal.nl heeft maar liefst 2.500 verschillende soorten dozen in het assortiment. Het kan dus bijna niet missen of de doos van jouw keuze zal voorradig zijn. Dat is mooi, want als je besluit een doos te bestellen of meerdere, dan is het fijn om te weten dat er een site bestaat die een ruim assortiment klaar heeft voor al je verschillende wensen. Op deze manier hoef je nooit zonder doos komen te zitten. Als je de doos van jouw keuze hebt gevonden dan kun je overstapen op het bestelling proces. Het bestellen van jouw keuze is heel eenvoudig en gaat eigenlijk exact hetzelfde als bij andere websites. Je kunt je het artikel van jouw keuze toevoegen aan de winkelwagen en vervolgens kun je ervoor kiezen om verder te winkelen of om te bestelling af te rekenen. Als je er voor kiest om verder te winkelen, dan keer je gewoon terug naar de website. Hier kun je opnieuw eventueel de afmetingen van je doos invullen of een ander type doos selecteren. Al je bestellingen worden opgeslagen en zodra je gaat afrekenen dan zie je alle artikelen die je hebt toegevoegd op een rij. Mocht je artikelen willen verwijderen dan kan dit eenvoudig door op het kruisje te klikken naast het artikelen. Het artikel wordt dan meteen verwijderd. Als je tevreden bent met je bestellijst dan kun je digitaal afrekenen met iDEAL.

Wat zijn de voordelen van dozenhal.nl

Je wilt natuurlijk weten wat je zoal kunt verwachten van de website en de diensten die aangeboden worden. Deels zijn deze al aan bod gekomen, maar voor de volledigheid zullen de overige voordelen en diensten hier besproken worden. Een groot voordeel van deze website is dat je gerecyclede producten kunt bestellen. Dit is een voordeel voor het milieu en het is goed om te weten dat dozenhal.nl een bijdrage levert aan het in stand houden van de leefomstandigheden op de planeet. Een ander voordeel is wellicht relevanter voor jou als klant en dat is dat je de bestellingen altijd de volgende werkdag al in huis hebt. Dozenhal.nl heeft namelijk een eigen bezorgingsservice. De website is dus niet afhankelijk van externe bezorgingsorganisaties of postbodes. Dit betekent dat het volledig proces, dus vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot en met het moment dat het bij je thuis wordt afgeleverd, allemaal intern is geregeld. Dit houdt de zaken overzichtelijk en mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kun je heel snel en efficiënt nagaan waar het probleem ligt. Tot slot heb je nog het voordeel dat je geen verpakkingsbelasting hoeft te betalen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn