Verwen je vriendin met betekenisvolle gouden kettingen

Als je tijdens de kerstdagen, verjaardagen en Valentijnsdag verlegen zit om een goed en attent cadeautje, dan is het misschien een idee om eens te kijken naar de gouden kettingen van gilianoriginals.nl. Dit zijn namelijk niet zomaar gouden kettingen, maar gouden kettingen met een extra betekenis. Daarmee maak je je vriendin natuurlijk extra blij, want iedereen kan gouden kettingen kopen, maar alleen iemand die je vriendin goed kent, is in staat om gouden kettingen te kopen die precies bij haar karakter passen. Vrouwen houden nu eenmaal van aandacht en attentie, en als je ze laat weten dat je op een diepzinnige manier hebt nagedacht over je cadeau, dan ben je natuurlijk de held van de dag. Als je laat zien dat je hebt nagedacht over het cadeautje en je een symbool hebt gekozen dat precies past bij je vriendin, eventueel nog met een verklarende tekst of gedicht, dan zit je de rest van het jaar goed. Het voordeel van gouden kettingen is verder dat deze gedragen worden. Op deze manier word jouw vriendin constant herinnerd aan je lieve gebaar. En dat is natuurlijk wat je wilt bereiken en dat kan met de gouden kettingen van gilianoriginals.nl. Dit zijn namelijk niet zomaar gouden kettingen, maar kettingen die vanaf het begin af aan al een sentimentele waarde hebben. Dit is omdat het niet enkel een stuk goud is wat je aan je vriendin geeft, maar eerder een betekenisvol sieraad. Het zijn gouden kettingen met symbolen en betekenisvolle edelstenen. Het is dus het cadeau bij uitstek, want laten we eerlijk zijn, je kunt nog zoveel betekenis in een cadeau leggen, het moet ook waardevol zijn. Vrouwen zijn immers dol op sieraden en dergelijke. Dus als je gebruik maakt van de gouden kettingen van gilianoriginals.nl dan weet je zeker dat je op in ieder geval twee fronten punten scoort. Je geeft je vriendin een sieraad, dat is al de volle 100 punten, en daarna laat je ook nog zien dat je erg veel zorg hebt besteed aan het zoeken naar het juiste sieraad. En dat zorgt natuurlijk voor de dik verdiende bonuspunten.

De gouden kettingen van gilianoriginals.nl

Zoals gezegd kun je bij gilianoriginals.nl de beste en mooiste gouden kettingen kopen. De vragen die dan natuurlijk direct bij je opkomen zijn: Wat zijn dit voor gouden kettingen? Wat maakt deze kettingen zo bijzonder en wat maakt dat mijn vriendin zo blij gaat zijn met juiste deze gouden kettingen en niet gewoon normale kettingen die je kunt kopen bij elke reguliere juwelier. De eerste vraag betreft de kettingen zelf. De kettingen zijn van goud en hebben stuk voor stuk een uniek symbool van de mala’s. Om je een indruk te geven waar je hierbij aan kunt denken volgt hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

  • Gouden Circle of Life ketting
  • Gouden Leaf ketting
  • Gouden Unity Choker
  • Gouden ketting Blauwe Topaas
  • Gouden ketting Aventurijn
  • Gouden Good Health ketting
  • Gouden Tree of Life ketting

Naast het feit dat je je vriendin dus in elke instantie een gouden ketting cadeau doet, geef je haar ook nog eens een diepzinnig symbool wat ze te allen tijde bij haar kan dragen.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een Tree of Life ketting? Als je een beetje creatief bent, kun je deze ketting aan je vriendin geven met als tekst dat zij voor jou is als de boom des levens. Dat je zonder haar niet zou kunnen leven en dat je door haar het gevoel hebt de eeuwige jeugd in pacht te hebben. Stel je voor dat je samen met je vriendin de Lion King hebt gekeken, en je vriendin doet toevallig een uitspraak als: dit is de mooiste film die ik ooit heb gezien, of deze film herinnert me aan mijn jeugd. Onthoud dat soort dingen en doe haar vervolgens een gouden ketting cadeau met de Circle of life eraan bevestigd. Herinner haar aan de film en ze zal drie keer zo veel van je houden als voorheen. Ten eerste omdat je haar een cadeau geeft, ten tweede omdat je haar een sieraad geeft en ten derde omdat je een klein persoonlijk feitje hebt onthouden en hebt verwerkt in een cadeau. Dat is het mooie aan deze symbolen. Ze zijn zo algemeen dat je er een eigen invulling aan kunt geven zodat, het een persoonlijk symbool wordt. Een Leaf ketting bijvoorbeeld, is ideaal voor de vrouwen die van de natuur houden.

Het bestellen van de juiste kettingen

Als je je vriendin besluit te verassen met een mooie gouden ketting dan kun je hier lezen hoe je de gouden ketting, of als je in een goede bui bent, de gouden kettingen kunt bestellen. Het werkt eigenlijk heel simpel. Op de website kun je in het linker menu een overzicht zien van alle categorieën. Zoals je ziet kun je op de website nog veel meer bestellen dan alleen gouden kettingen. Als je eenmaal de gouden kettingen hebt gevonden, dan kun je zelf gemakkelijk bekijken welke ketting bij jouw vriendin past. Wat zou ze mooi vinden? Welke edelsteen is mooi? En welk symbool wil je gebruiken? Zodra je klaar bent dan voeg je de ketting van je keuze toe aan de winkelwagen en daarna hoef je alleen nog maar even af te rekenen. Dat kan gemakkelijk en vertrouwd via iDEAL. Als je klaar bent dan kun je de ketting binnen een werkdag bij jou thuis op de deurmat verwachten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn