Uw pennen bedrukken met uw bedrijfsnaam

Bij pennenshopxl.nl bent u aan het goede adres als u uw pennen wilt voorzien van uw bedrijfsnaam, van een logo of van andere informatie. Misschien wilt u ze uitdelen aan de vrijwillige medewerkers van een groot evenement of festival. Dan gaat het natuurlijk om eenmalige bestellingen. Maar u wilt waarschijnlijk wel honderden pennen bedrukken tegen lage kosten. U kunt op onze site diverse pennen vinden waaronder de populaire balpennen, de luxere stylus pennen en de toppoint pennen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Een bedrijf kan een grote bestelling plaatsen om die bestelling na bijvoorbeeld een half jaar of jaar nog eens te herhalen. We bewaren al dit drukwerk zodat u tegen die tijd niet nogmaals al deze gegevens aan ons hoeft door te geven. Kiest u voor het pennen bedrukken bij de Pennenshop XL? Dan kunnen we, afhankelijk van de hoeveelheid, tussen de 3 à 5 werkdagen al leveren. Ook de huidige drukte speelt daar een rol bij. We houden u uiteraard op de hoogte van veranderingen van uw bestelstatus. Mocht er haast bij geboden zijn, dan kunnen we zelfs een uitzondering voor u maken. Het is in dat geval wel aan te raden om persoonlijk contact met ons op te nemen. Dan gaan we snel kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We gaan uw pennen bedrukken tegen uitzonderlijk lage kosten

U wilt aldus pennen bedrukken. Of beter gezegd: u wilt dit werk aan ons uitbesteden.

  • Kies dan eerst het type pen uit. Wilt u bijvoorbeeld met balpennen werken? Klik dan op deze categorie. U zult zien dat u er dan nog niet bent want we bieden u diverse balpennen met productnamen, mini pennen en combo pennen.
  • Maak uw keuze, geef aan hoeveel u er wilt hebben en kies een kleur. U geeft voor de bedrukking aan of u in 1 of 2 kleuren wilt laten bedrukken.
  • Stuur de aanvraag door en u krijgt deze middag nog een vrijblijvende offerte in uw inbox.

U kunt vervolgens een eigen ontwerp opsturen door bijvoorbeeld uw logo als bestand te mailen. Eventueel bewerken we het lichtelijk zodat het beter past. Mocht u nog geen logo hebben dan kunt u dat voor 60 euro per uur door ons team laten ontwerpen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geheel andere informatie op de pennen te bedrukken. We denken vanzelfsprekend aan de naam van het bedrijf maar ook aan de naam van de site en wellicht uw adres, telefoonnummer en/of e-mailadres. Uw pennen bedrukken we vervolgens zo spoedig mogelijk zodat u ze kunt uitdelen aan uw zakenrelaties, uw personeel en aan de klanten en bezoekers in uw winkel. U kunt pennen laten bedrukken om vervolgens uit de delen als relatiegeschenk of als promotieartikel.

Meer weten? Kijk dan snel tussen ons huidige assortiment

De pen is nog altijd een veelgebruikt schrijfmiddel. Vanwege de hoge gebruiksfrequentie zal men de pen niet snel aan de kant leggen. En dat heeft commercieel gezien voor u veel voordelen. Want mensen die in het openbaar gebruik maken van deze pennen zijn wandelende reclamezuilen. U kunt op een goedkope manier reclame maken voor uw bedrijf terwijl u tevens een leuk cadeautje hebt voor uw klanten en uw personeel. Mocht u nog enkele vragen hebben over het pennen bedrukken dan staat onze klantenservice voor u klaar. Schrijf hen een mail of bel hen eventjes op. Ze helpen u graag op weg. We hebben lijstjes online gezet met populaire producten en via Facebook en Twitter houden we u graag op de hoogte van de laatste kortingen en nieuwste productlijnen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn