Stevige betonplaten

simbeton - betonplatenGaat u binnenkort uw huis eens flink verbouwen? Gaat u een tuin aanleggen en wilt u een goede ondergrond? Of bent u aannemer en wilt u een groot aantal betonplaten afnemen voor een aantrekkelijke prijs? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens tussen onze diverse betonplaten en bestel vandaag nog. Daar zult u zeker geen spijt van krijgen en als u een aannemer bent dan vermoeden we dat u herhaaldelijk bij ons terugkomt. We hebben heel wat onderzoek gedaan naar deze betonplaten. Zodoende leveren we u een goede kwaliteit. En dat is erg belangrijk want betonplaten zijn de bodem van veel gebouwen. Niet alleen als vloer zijn betonplaten zeer geschikt, ook als muren. Echte sterke steunmuren zijn meestal van beton gemaakt. Soms wordt het op de plek zelf gegoten, soms kunt u gebruik maken van kant en klare betonplaten zoals u die op onze website tegenkomt. Wist u dat veel boeren na hun oogst hun producten tijdelijk moeten opslaan op hun eigen terrein? Vrachtwagens rijden vervolgens af en aan om hun producten zoals kolen en bieten te vervoeren. Natuurlijk kan voedsel voor de mens niet buiten liggen, althans niet langer dan enkele dagen. Maar suikerbieten en bieten die puur voor varkens en koeien zijn verbouwd wel. Suikerbieten ziet u waarschijnlijk wel eens op grote stapels liggen op het erf van de boer bij u in de buurt. Om deze bieten te beschermen tegen het weer zoals regenbuien en de wind, maar ook om ze überhaupt bij elkaar te houden kunnen boeren een muurtje opzetten met onze betonplaten. Deze platen worden ook wel keerwanden genoemd en die kunt u natuurlijk als agrariër bij ons komen bestellen. Als u niet zo bekend bent met het internet dan moet u vooral even verder lezen. We kunnen het ons erg goed voorstellen dat u graag de kat uit de boom kijkt. Dat is voor een boer sowieso vrij gebruikelijk. Natuurlijk willen we onze klanten niet stereotyperen maar we spreken hier wel een beetje uit ervaring. Nu moet u niet denken dat we enkel betonplaten aan boeren verkopen. Nee, ook huizenbouwers, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren kloppen bij ons aan als ze graag voorgefabriceerde betonnen platen willen hebben. Leest u daarom snel verder, dan leggen we u alles uit over het online bestellen.

Voor betonplaten en keerwanden klopt u bij ons aan!

Het moge duidelijk zijn dat u voor topkwaliteit betonplaten bij ons moet aankloppen. We hebben betonplaten voor in de industrie. Zo worden ze gebruikt voor de wegenbouw. Aanvankelijk waren snelwegen niets meer dan lange rijen betonplaten die werden neergelegd in de natuur. Dat is nu wel een andere zaak. Asfalt wordt over deze platen heen gestrooid en netjes gewalst tot er een egale en gladde weg ontstaat die tegelijkertijd ademt. Want water wordt snel afgevoerd zodat het beton en het asfalt niet kan worden aangetast. Tevens is een plasje water zeer gevaarlijk voor automobilisten. Er kan namelijk water tussen het asfalt en uw banden terechtkomen met als gevolg dat uw remweg veel langer wordt. De kans op slippartijen neemt toe dus het is vast een fijn gevoel dat u dankzij de huidige technologieën goed voor wordt gezorgd dat water snel van het wegdek stroomt. Ook al is beton een hard materiaal, als er dagelijks vele tientonners overheen rijden dan is het relatief snel gedaan. Zodoende is asfalt de uitkomst. Maar wat u misschien niet wist is dat er betonplaten als ondergrond worden gebruikt. Dat geldt niet alleen voor asfaltwegen maar ook voor straten, parkeerplaatsen en basketbalvelden. Ook kunt u betonplaten gebruiken als bodem voor uw huis, als de steunmuren en als daken. Onze betonplaten zijn behoorlijk multifunctioneel en worden naast deze zware arbeid in de industrie en de bouw ook gebruikt voor speeltuinen. Vandaar dat we betonplaten in diverse kleuren verkopen. Vrolijke kleuren en met noppen zodat kinderen er op kunnen spelen. Zo ziet u maar weer dat we van alle markten thuis zijn.

Bestel online of bel uw bestelling even door

Voordat u bestelt is het verstandig om even de kat uit de boom te kijken. Vervolgens kunt u uw vragen aan ons doorgeven. Het is verstandig om eerst een offerte aan te vragen en dat kan telefonisch of via de mail. Zet in uw aanvraag hoeveel platen u nodig hebt en welk type u zou willen hebben. We hebben deze platen namelijk in vele diktes, vormen en ga zo maar door. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Industrieplaten
  • Antislip platen, erg geschikt voor speeltuinen en sportparken
  • Grasbetonplaten voor voetbalvelden
  • En onze speciale “terrazzo” platen. Deze platen zijn door ons ontwikkeld en bestaan uit 3 verschillende pigmentlagen. U vindt er onder andere natuursteen in verwerkt en zijn een lust voor het oog. Als u ons beton niet verwerkt of verft maar een belangrijke plek geeft in uw bouwwerk, dan kiest u voor deze platen. Prachtig om in parken, in showrooms en in winkelcentra te leggen.

Naast diverse platen van beton en keerwanden hebben we vele accessoires die u kunt bijbestellen. Als u een weg aanlegt dan hebt u goede drainage nodig, dat bleek al wel uit ons verhaal over asfalt. Bestelt u daarom betongoten en betonafvoerputten bij en vergeet niet om leidingen te kopen zodat al het water snel in het riool verdwijnt. Wilt u graag een silo bouwen op uw erf? Bestel dan de speciale sleufsilowanden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn