Sporttas met naam van Steetsports.

Hallo, wij zijn Steetsports en wij maken sporttassen die uniek zijn voor jou team of club! Ontwerp jullie eigen sporttas tot in detail! We hebben een ruim assortiment van standaardmodellen waar u uit kunt kiezen. Wilt u liever een ander model? Laat ons een voorbeeld zien en wij maken het voor u. Een sporttas met naam bedrukken is handig en het voegt toe aan de uitstaling van jullie team! Wanneer iedereen zijn tas op een hoopje in de kleedkamer of in de hal ligt pik je die van jezelf er gemakkelijk uit wanneer je naam er op staat. Het voordeel van bij ons als team je sporttassen te bestellen is dat wij direct alles bedrukken zonder extra kosten. Dit betekent dat het in de meeste gevallen goedkoper is dan het aanschaffen van een tas en deze vervolgens ergens anders te laten bedrukken. Ook heeft u bij ons echt de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de tas er uit komt te zien. Geen logo’s van merken maar gewoon van uw club. Dat is wel zo leuk! Denk er ook eens aan om bijvoorbeeld de naam van je sponsoren op de tas te laten bedrukken. Dit is een handige manier om nog iets over te houden aan jullie sporttas met naam. Wij zijn online te vinden op www.steetsports.nl en proberen daar via de chatfunctie altijd bereikbaar te zijn. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een email sturen of eventjes bellen met uw vragen. Willen jullie als team er professioneel uitzien en wil jij nooit meer je tas kwijt zijn? Vraag dan wat de mogelijkheden zijn voor een sporttas met naam.

Nergens goedkoper en meer keuze voor een sporttas met naam.

Als jullie de keuze hebben gemaakt om voor een sporttas met naam te gaan is de volgende stap het ontwerpen van de tas. Wij hebben voor veel verschillende sporten standaardmodellen die doorgaans veel bij ons besteld worden. Deze modellen voldoen aan alles wat u nodig heeft in een sporttas. U kunt bij ons betreft de bedrukking en de kleuren alles zelf bepalen. Wij maken onze tassen allemaal zelf dus wat u ook wilt er zijn mogelijkheden voor! Hoe u precies de kleuren van uw club wilt laten terugkomen in de sporttassen is volledig aan u. Wij hebben ook opties voor de kleur van de afwerkingen en ritsen. Vraag hiernaar bij onze medewerkers! We leveren elk formaat sporttas dus welke sport u ook beoefent uw team kan bij ons terecht voor een sporttas met naam. Zoals eerder al genoemd rekenen wij voor de gehele bedrukking geen extra kosten waardoor ons aanbod extra scherp geprijsd is. Geef dus uw team een unieke uitstraling en geef je eigen tas meer karakter met een sporttas met naam. Mooie grote bedrukking waar u maar wilt op de tas. Eindeloze mogelijkheden. Ook logo’s van sponsoren drukken wij zonder problemen op uw sporttassen. Met een professionele uitstraling sta je al direct bij aankomst voor. Twijfel niet en neem een kijkje op onze website om te zien wat wij doen.

Neem contact op!

Ben je helemaal overtuigd en zie je de waarde in van een sporttas met naam. Surf dan direct naar onze website! Hier is onder andere meer uitleg te vinden over hoe het allemaal precies werkt en wat voor mogelijkheden u allemaal heeft voor het ontwerp van de tassen. Wij zijn te vinden op www.steetsports.nl. Daarnaast vindt u op de website onze overige contactgegevens zoals email adres en telefoonnummer. Wij proberen zo veel mogelijk bereikbaar te zijn, ook in het weeend. Stuur ons een berichtje en je hoort snel van ons weer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn