Sim only vergelijken doe je het snelst via simonly.com

Als je op zoek bent naar een provider van een sim only abonnement dat goed aansluiten bij jouw specifieke wensen, dan doe je er goed aan om eerst alle providers van sim only te vergelijken. Er is nogal wat verschil wat betreft: 

  • De kosten
  • De snelheid 
  • Het aantal MB’s en belminuten

Het is ook niet zo eenvoudig dat je gewoonweg de goedkoopste kunt selecteren. De goedkoopste heeft immers ook minder belminuten, minder MB’s en is waarschijnlijk ook niet zo snel. Dat is prima als je enkel een sim only abonnement nodig hebt, zodat je bereikbaar bent. Als je zelf niet belt of weinig belt en ook niet van een 4G netwerk gebruik hoeft te maken voor internet, dan kan de meest goedkope sim only provider zeker een optie zijn. Maar wellicht heb je juist wel behoefte aan veel en snel internet. In dat geval kun je sim only vergelijken en vooral kijken naar de snelheid en het aantal MB’s. Als je echt heel veel data verbruikt, dan zou een bundel zonder datalimiet bijvoorbeeld een goede optie zijn. Dat is natuurlijk een duurdere bundel dan de meest goedkope, maar voor iemand die veel internet, is dat een veel betere optie. Je kunt de kosten naar beneden halen door bijvoorbeeld sim only te vergelijken zonder belminuten. Als je niet of nauwelijks belt of alleen belt via internet, dan zijn belminuten onnodig. Door deze eruit te halen kun je de prijs weer laten dalen. Het zou natuurlijk heel veel werk zijn als je dit allemaal zelf uit moest zoeken door alle providers af te gaan. Mede ook omdat je via een dergelijk proces ook alle providers af moet gaan die bij voorbaat niet bij je wensen passen. Het afstrepen van opties kost dan ook veel tijd. Hoe specifieker je wensen, des te minder providers bij die wensen zullen passen. Als je inderdaad geen datalimiet wil, dan houd je misschien 3 of 4 providers over. Als je 20 verschillende providers hebt, dan moet je dus door 16 of 17 providers spitten die je moet afstrepen. Het is dan ook fijn als je dat afstrepen via een site kunt laten doen. Daarom doe je er goed aan om sim only te vergelijken via simonly.com. Via het filtersysteem kun je aangeven wat je wensen zijn, zoals bijvoorbeeld wel of geen datalimiet, en daarna zie je alleen de providers die aan jouw wensen/eisen voldoen. De enige taak die jou dan nog rest, is het uitzoeken van een provider uit deze selectie. Hoe meer eisen, des te kleiner de selectie en des te makkelijker wordt het om een keuze te maken. Dat maakt sim only vergelijken iets dat je binnen een paar minuten kunt regelen. 

Kies voor jouw provider na het sim only vergelijken

Zodra je klaar bent met sim only vergelijken, dan kun je ook meteen een abonnement afsluiten. Je kunt alle providers met elkaar vergelijken. Denk aan: 

  • Ben
  • simpel
  • Vodafone

Daarna kun je via een klik direct naar de website van de des betreffende provider surfen en het abonnement van je keuze afsluiten. 

Kijk voor meer informatie snel op de site van simonly.com

Mocht je meer willen weten over sim only en de verschillende opties, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van simonly.com. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn