Safari Kenia boeken

Avtours - Safaria KeniaWilt u uw zomervakantie eens op een geheel andere manier doorbrengen? Denk dan eens aan het boeken van een reis naar Kenia. Kenia is een land in Afrika dat bekend staat om de prachtige natuur. Dit land is dan ook bijzonder geschikt voor het maken van een safari. Kenia is hét land voor het bezoeken van natuurparken. Als u een reis naar Kenia boekt kunt u eigenlijk niet om het maken van een safari heen. Hebt u interesse in een reis naar Kenia en het maken van een safari? Kenia is het eenvoudigst te bezoeken door een reis te boeken via http://avtours.nl/safari-afrika/kenia/. Zo kunt u een reis maken waarbij u alle hoogtepunten van Kenia aan u voorbij kunt laten trekken. Als u een natuurliefhebber bent maar nog nooit hebt genoten van de natuur die Afrikaanse landen te bieden hebben moet u zeker eens gebruik maken van de mogelijkheid van een safari. Kenia is een van de meest geschikte landen om een safari te maken. U kunt in Kenia bijvoorbeeld genieten van:

  • Masai Mara
  • Great Rift Valley
  • Mount Kenia
  • Kilimanjaro
  • Samburu

Ook kunt u in Kenia toeschouwer zijn van de zogeheten ‘Great Migration’. Dit is een van de grootste spektakels op het gebied van trekkende dieren. Vanuit de Serengeti in het buurland Tanzania vertrekken duizenden dieren naar Kenia. Daarnaast hebt u vast wel eens gehoord van de Kilimanjaro. Dit is een van de hoogste bergen op het Afrikaanse continent. U kunt dit alles van dichtbij meemaken als u kiest voor het maken van een safari. Kenia is het land bij uitstek om dit te doen. Kijk daarom snel voor meer informatie op de website. Hier leest u alles wat u moet weten over het boeken van een safari, Kenia en alle bijkomende zaken die u moet regelen. Leest u vooral de informatie op de website goed door als u nog niet eerder weg bent geweest op safari. Kenia kan voor sommige mensen nogal een groot verschil zijn met eerdere vakantiebestemming. Laat u daarom goed informeren.

Safari Kenia boeken via internet

Als u kiest voor het maken van een safari via AV Tours kunt u uw vakantie eenvoudig boeken via de website. De hierboven genoemde link brengt u direct naar de website waar u alles leest over de beschikbare safari’s. Er zijn zowel safari’s voor groepen als voor individuele boeker. Een groepssafari is leuk als u graag kennismaakt met andere reizigers. Elke safari is op de website voorzien van een beschrijving zodat u precies weet wat u kunt verwachten op uw safari. Kenia is een land dat veel te bieden heeft op safari, waarbij elke tocht weer een ander beeld geeft van het land. Om er zeker van te zijn dat u alles ziet wat u wilt zien kunt u daarom het beste de website goed doorlezen. De juiste safari uitkiezen helpt bij het organiseren van uw reis. Als u daarover vragen hebt kunt u uiteraard altijd terecht bij een van de medewerkers van AV Tours. Zij kunnen u alles vertellen over uw geboekte safari, Kenia en wat u moet meenemen als u kiest voor het maken van een reis naar Kenia. Omdat Kenia een heel ander klimaat kent dan u gewend bent in Europese landen zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen die u moet treffen voordat u vertrekt op uw safari. Kenia kent tropische temperaturen en ook de fauna is anders. Hierdoor moet u bijvoorbeeld rekening houden met muggen, slangen of bepaalde ziekten die u eenvoudig oploopt. Hieronder leest u meer over de zaken die u moet regelen als u naar Kenia gaat. Zo hebt u het meeste plezier van uw safari, Kenia en uw vakantie.

Wat neemt u mee op safari?

Als u een reis boekt naar Kenia kan uw adviseur bij AV Tours u alles vertellen over de eventuele voorzorgsmaatregelen die u moet treffen. Daaronder vallen bijvoorbeeld het halen van vaccinaties, het aanschaffen van muskietennetten en geschikte kleding. De vaccinaties die u nodig hebt kunt u krijgen bij de GGD in uw buurt. U komt landen als Kenia vaak niet binnen als u niet beschikt over deze inentingen. Daarnaast is het natuurlijk ook prettig om wel te beschikken over de bescherming die deze vaccinaties bieden. Zo kunt u veilig op safari, Kenia verkennen en uw vakantie volop benutten. U zult echter niet de eerste zijn die ziek terug komt van een dergelijke vakantie. Er zijn ook nog andere dingen die u niet wilt missen tijdens een safari. Kenia kent een tropisch klimaat, waarvoor u ook de juiste kleding nodig hebt. Het is uiteraard afhankelijk van het jaargetijde en de weersomstandigheden ter plaatse welke kleding u het beste kunt dragen. Uw reisleider kan u daar ter plekke tips over geven. Vaak wordt er vooraf aangegeven welke kleding u het beste aan kunt trekken voor u vertrekt op een safari. Kenia kent naast warme dagen ook koude nachten. Als u meegaat op een lange safari waarbij u bijvoorbeeld overnacht in een natuurpark of juist ’s nachts op pad gaat is het prettig ook warme kleding mee te nemen. ’s Nachts op safari gaan is niet ongewoon. Veel wilde dieren zijn juist ’s nachts actief, waardoor de kans op een glimp opvangen van een neushoorn of nijlpaard een stuk groter is. Gun uzelf ook de kans om meer te zien van de wereld en boek een reis naar Kenia. Kijk voor meer informatie op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn