Red uw meubels, koop een krabton voor uw kat

Veel mensen hebben tegenwoordig een huisdier. En wat is er dan ook gezelliger dan een warm en zacht wezentje om mee te knuffelen na een lange dag werken? De aaibare, intelligente en onafhankelijke kat staat hoog in de lijst van de meest populaire huisdieren. In tegenstelling tot honden hoeven ze niet uitgelaten te worden en kunnen ze vaak wat langer alleen zijn. Dit sluit perfect aan bij het drukke werkende leven van de moderne mens. Het is natuurlijk heel mooi dat katten zichzelf doorgaans uitstekend kunnen vermaken en daardoor wat minder aandacht nodig hebben. Het is alleen jammer dat sommige katten dat doen door hun nagels te scherpen aan uw meubels als ze de kans krijgen! Als de baas van huis is, krabt de kat aan de tafel, bij wijze van spreken. Gelukkig zijn er inmiddels allerlei artikelen verkrijgbaar die speciaal zijn uitgevonden om uw kat zijn krabbehoefte te laten uitleven. Krabpalen zijn hiervan een bekend voorbeeld, maar heeft u wel eens gehoord van een krabton? Dit is een wat minder gangbaar kattenmeubel, maar daar zal vast snel verandering in komen als u ontdekt hoeveel plezier uw favoriete huisdier hieraan kan beleven. Een krabton heeft namelijk verschillende functies. Net als een krabpaal is hij gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waar de kat zonder problemen talloze keren zijn nageltjes in kan zetten. Een krabton heeft daarnaast een wat grotere diameter dan een krabpaal. Zoals het woord al doet vermoeden, is een krabton hol van binnen, wat betekent dat uw kat zich er ook heerlijk in kan verstoppen. Vaak kan uw huisdier zich op speelse wijze door de verschillende openingen van de krabton heen bewegen. Zo krijgen ze ook nog hun dagelijkse dosis lichaamsbeweging. Zeker fijn voor katten die vooral binnen blijven, want deze dieren zijn natuurlijk dol op het maken van rare sprongen en vormen hun harige lichamen moeiteloos in de raarste bochten. In een krabton kunnen ze zich dus helemaal uitleven. Wanneer ze uiteindelijk vermoeid raken na al deze activiteit, kunnen ze ook nog eens een heerlijk dutje doen in het holle binnenste van de krabton, die bekleed is met heerlijk zacht materiaal. Het zal zijn alsof ze weer in het nestje bij hun moeder liggen. Bent u benieuwd geworden naar de eigenschappen en mogelijkheden van een krabton? Wilt u weten waar u er een kunt aanschaffen voor uw kat? Leest u dan vooral verder. Hieronder laten we u kennismaken met een ware specialist op dit gebied, waar u eenvoudig en snel online een krabton kunt bestellen. Uw kat én uw meubels zullen u dankbaar zijn!

Een krabton online bestellen – de voordelen op een rijtje

Natuurlijk kunt u voor het aanschaffen van een krabton voor uw kat een bezoek brengen aan een dierenspeciaalzaak, maar die is niet bij iedereen in de buurt. Bestelt u er een online, dan wordt deze keurig netjes bij u thuisbezorgd. Dat scheelt u weer tijd en de kosten van brandstof voor de auto! Een specialist op het gebied van allerlei artikelen voor katten is http://www.krabpaal.nl/krabton-jorge-home-sweet-home.html. Klikt u op bovenstaande link, dan krijgt u meteen een mooi voorbeeld op uw scherm van een populaire krabton. Bestelt u deze via deze website, dan hoeft u niet eens te betalen voor de verzending. Bovendien kunt u het artikel morgen al in huis hebben! Om u nog meer tijd en moeite te besparen, zetten we deze en andere voordelen van het online bestellen van een krabton een voor een voor u op een rijtje.

  • specialist in artikelen voor uw kat
  • uw artikelen snel in huis
  • gratis verzending mogelijk
  • verschillende betaalmogelijkheden
  • achteraf betalen ook mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Zoals gezegd richt deze website zich helemaal op artikelen voor katten. Ze hebben een indrukwekkend assortiment en kennis van zaken. U vindt er naast bovenstaande krabton ook krabpalen, krabplanken en kattenspeeltjes, om maar wat voorbeelden te geven. De verzending van artikelen door deze webshop is zeker snel te noemen: bestelt u voor 17:30 op werkdagen, dan heeft u het product van uw keuze de volgende dag al in huis. Ligt het bedrag van uw bestelling boven de 50 euro, dan hoeft u ook nog eens helemaal geen verzendkosten te betalen. Betalen doet u eenvoudig op een manier die u aanspreekt: u kunt betalen met iDeal, een overschrijving of een credit card. Ook Paypal behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook besluiten dat u pas achteraf wilt betalen, als u het artikel al in huis heeft en heeft besloten het te houden. U krijgt standaard 14 dagen bedenktijd. Goede service dus, van deze webwinkel die alles heeft wat het kattenhartje begeert.

Spinnen van plezier

Het moge duidelijk zijn: er is veel wat u kunt doen om uw kat een prettige dag te bezorgen, ook op de dagen dat u van huis bent. Bespaar uzelf en uw kat de nodige frustratie door zo’n mooie krabton voor uw dier aan te schaffen. Hier zetten ze veel liever hun nagels in dan in uw meubels. Door het mooie ontwerp hoeft hij bovendien niet ontsierend te zijn voor uw interieur. Ook wel zo prettig. Daarnaast is het een prachtig speelattribuut voor de actieve kat. Tot slot biedt het een mooi onderkomen; om te schuilen als er bezoek over de vloer is bijvoorbeeld, of om gewoon lekker een dutje te doen. Kortom, met zo’n ton in huis zal uw kat al snel spinnen van plezier!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn