Peuterdekbed

Heeft jouw dreumes ook zijn of haar eigen peuterdekbed? Waarschijnlijk wel, want de meesten van ons vinden dekbedden nu eenmaal het prettigste beddengoed om onder te slapen. Er zijn uiteraard ook andere opties, zoals de combinatie van deken en laken. Dit werd vroeger altijd gebruikt en dat werkte toen natuurlijk prima. Maar een minpunt hiervan is dat dekens best wel zwaar zijn en daardoor op je kunnen drukken. Bovendien zorgen ze niet altijd voor de juiste warmteregulatie en om lekker te kunnen slapen is de juiste temperatuur natuurlijk ook van belang. Een peuterdekbed beschikt juist wel over deze eigenschappen. Het is niet te zwaar, zodat het niet teveel op je kleintje drukt en het biedt de juiste mate van warmte, helemaal als je kiest voor de juiste dikte van het materiaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • enkel
  • zomer
  • 4-seizoenen

Een zomerdekbed is extra dun, ideaal voor kinderkamers die vaak warm zijn. Een enkel exemplaar is eigenlijk altijd te gebruiken, maar kan toch zomers wat warm zijn en ‘s winters net niet warm genoeg. Een 4-seizoenen model bestaat uit twee losse delen die je naar behoefte apart of samen kunt gebruiken. Daarmee heb je dus meteen voor ieder seizoen het juiste peuterdekbed in huis!

Hoes voor het peuterdekbed

Je bent er natuurlijk nog niet als je een geschikt peuterdekbed uitgezocht hebt, je hebt hier ook nog een bijpassende hoes bij nodig. En met bijpassend bedoelen we dan dat deze de juiste maat moet hebben, zodat het dekbed er ook echt goed in past. Te klein is zeker onhandig, maar een te grote dekbedhoes ook. Kies dus de juiste maat! Na het selecteren op maat, kun je voor jouw peuterdekbed hoezen gaan zoeken die passen bij de kinderkamer of bij de smaak van jouw peuter. Als je voor de juiste winkel kiest, dan kun je namelijk kiezen uit diverse kleuren en ook uit diverse prints. Dat geeft je de mogelijkheid om voor een exemplaar te kiezen dat echt bij jullie past. Je kunt bijvoorbeeld een kleur kiezen die ook in het interieur van de kinderkamer terug komt, zodat het er echt een aanvulling op is. Het past dan goed in de interieurstijl. Maar je kunt ook juist je kind laten kiezen voor een print die hij of zij heel erg leuk vindt. Op die manier kan het peuterdekbed ook echt bij de smaak van jouw zoon of dochter passen.

Kies uit vele prints

Wil jij uit diverse prints kunnen kiezen, dan moet je eens een kijkje nemen bij PeuterDekbedSjop. Je vindt bij hen erg leuke overtrekken voor het peuterdekbed, zoals een print met panda’s of met sterren. Ook hartjes, kroontjes en stippen zijn een leuke optie. Of wat dacht je van een print uit een televisieserie of film? Zoals Frozen, My Little Pony of Paw Patrol? Er zijn mogelijkheden te over bij deze zaak, dus er is ook voor jullie altijd een geschikt model te vinden! Natuurlijk kun je bij hen niet alleen kiezen uit diverse overtrekken, ook wat betreft het peuterdekbed zelf heb je hier keus. Je kunt kiezen uit de verschillende modellen zoals hierboven beschreven, namelijk enkel, zomer of 4-seizoenen. Daarnaast bieden zij ook diverse materialen aan, zoals een vulling van katoenen of synthetische vezels. Allebei de materialen hebben hun eigen kenmerken, dus kies voor die variant die het beste bij jou past. Bovendien kun je bij hen ook heel goed terecht voor kussens en hoeslakens. Met andere woorden, niet alleen voor het peuterdekbed zelf zit je bij hen goed, maar ook voor het andere beddengoed dat je nodig hebt. Kijk dus snel eens op PeuterDekbedShop.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn