Op zoek naar toffe tafelpoten in het zwart?

Stel, je hebt een oude eettafel staan die je eigenlijk best nog mooi vindt, maar je bent helemaal uitgekeken op de poten die eronder zitten. Je besluit dat je nieuwe tafelpoten in het zwart wilt, maar waar koop je die? In bouwmarkten heb je vaak een beperkt aanbod poten, maar gelukkig is er een webshop die een super groot assortiment poten verkoopt, namelijk meubelpootjes.nl. Daar vind je tafelpoten in het zwart in allerlei verschillende vormen en afmetingen. Je kunt bestellen in allerlei hoogtes, waardoor ze geschikt zijn voor super veel verschillende meubels, zoals:

  • Een salontafel
  • Een bijzettafeltje
  • Een eettafel
  • Een dressoir
  • Een bed

Je kunt er zelfs tafelpoten in het zwart bestellen voor onder je bankstel. Misschien heb je wel een bank staan die nog heel mooi is en lekker zit, maar die echt lelijke poten heeft. In dat geval koop je in deze webshop dus gewoon poten die je er beter bij vindt passen. Zelfs als je een compleet nieuwe bank koopt waarvan je de pootjes niet zo mooi vindt kun je dat doen. Je kunt in de winkel namelijk doorgaans niet kiezen wat voor poten er onder de bank zitten, deze zijn niet te mixen. Deze webshop speelt daar dus heel slim op in door tafelpoten in het zwart aan te bieden in allerlei verschillende formaten, en dus ook voor onder die nieuwe (of hele oude) bank. 

Stalen tafelpoten in het zwart

Je denkt nu misschien, waarom zou ik stalen poten kopen, is dat wel mooi?! Maar het is juist een van de meest trendy materialen van dit moment. Het oogt namelijk heel erg industrieel, en is tegelijkertijd tijdloos en modern. Stalen tafelpoten in het zwart maken van elk standaard tafelblad een super hippe tafel die gegarandeerd een eyecatcher wordt in je huis. Want zo kan het natuurlijk ook, je kunt zelf (in een bouwmarkt bijvoorbeeld) een blad kopen, en daar in deze webshop de poten bij uitzoeken die jij het mooist vindt. Sterker nog, dit is vele malen goedkoper dan wanneer je een kant en klare tafel zou kopen in een of andere fancy woonwinkel. En als je stalen tafelpoten in het zwart combineert met een mooi houten blad (eventueel zwart geverfd) dan zul je zien dat je een design eettafel hebt waar veel mensen jaloers op zullen zijn, en dat helemaal zelf ontworpen.

Creativiteit en persoonlijkheid in je interieur

Waar jarenlang alle interieurs er zo’n beetje hetzelfde uitzagen zien we nu juist dat mensen op zoek zijn naar unieke items. Ze willen meubels en accessoires die passen bij hun persoonlijkheid, en zelf dingen samenstellen aan de hand van hun smaak. Dit maakt deze webshop zo ontzettend populair. Want nu je weet dat je zelf dat soort tafelpoten in het zwart kunt bestellen en kunt combineren met welk blad je maar wilt, ga je natuurlijk niet meer geld betalen voor een kant en klare tafel. En dan heb je ook nog eens een tafel die verder helemaal niemand anders heeft, oftewel: iets super unieks. Ben jij dus ook alle standaard designs beu in de grote woonwinkels? Stel dan je eigen eettafel samen met losse poten en een los blad. Veel origineler!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn