Op zoek naar een dierenwinkel in Almere

Twee weken geleden zijn mijn vriendin en ik in Almere gaan samenwonen. We komen allebei uit andere regio’s van Nederland, maar vonden hier een huis dat goedkoop was en dat we allebei mooi vonden. Ik kom zelf uit Amsterdam en de huizen en appartementen in Amsterdam zijn erg duur. Mijn vriendin komt uit Utrecht, maar zij vond het geen probleem om te verhuizen. We werken allebei in Amsterdam en vanuit Almere ben je snel in het centrum van Amsterdam. Mijn vriendin woonden hiervoor nog bij haar ouders met haar twee honden, ik woonde op kamers in Amsterdam. We hebben al drie jaar een relatie en we wilden graag gaan samenwonen. Het was altijd erg veel werk om van plek te verwisselen, zodat we elkaar konden zien. We wilden graag een huis met een tuin en dat konden we niet kopen in Amsterdam. Mijn vriendin wilde graag haar twee honden meenemen en haar honden zijn graag buiten. Bij haar ouders speelden haar honden vaak in de tuin en we wilden graag dat ze dat in ons nieuwe huis ook konden doen. Ze had al het eten, de manden en de speeltjes van de honden meegenomen naar het nieuwe huis, maar we wisten dat we een dierenwinkel in Almere moesten vinden. We hadden voor de honden slechts eten voor een week en moesten niet eten bij een dierenwinkel in Almere kopen. Mijn vriendin zorgt erg goed voor haar honden en let goed op wat ze eten. Ze koopt een speciaal merk hondenvoeding voor de dieren en we hoopten dat we deze voeding ook bij een dierenwinkel in Almere konden vinden.  

Dierenspeciaalzaak De Patrijs is onze dierenwinel in Almere

Een paar dagen voordat het hondenvoer op zou raken besloten we om een dierenwinkel in Almere te zoeken. Online zochten we naar winkels in de buurt, zodat we deze konden bezoeken. Het merk dat mijn vriendin koopt is bij veel dierenwinkels niet te koop, we wisten dat we misschien verschillende dierenwinkels moesten bezoeken. Bij de eerste dierenwinkel in Almere verkochten ze het merk niet en bij de volgende ook niet. We besloten toen om online te zien of we andere winkels konden vinden. We vonden toen de website depatrijs.nl. Op de website van De Patrijs zagen we dat ze het merk verkopen en we besloten om direct naar de winkel te gaan. In de winkel werden we erg vriendelijk geholpen en ze hadden nog twee zakken van het hondenvoer staan. Deze wilden we graag meteen kopen. We zagen dat er ook veel andere artikelen voor dieren waren en we kochten twee speeltjes voor de honden. De honden moesten nog een beetje wennen aan hun nieuwe huis, maar hadden zich goed gedragen, we vonden dat ze een speeltje verdienden. De medewerkster zei dat het merk hondenvoer dat wij kochten vaak niet leverbaar is. Als we ons telefoonnummer achterlieten, dan kon ze ons bellen wanneer het er weer was, dit vonden we erg aardig van haar.

Een leuke dierenwinkel

Toen wij thuiskwamen zeiden mijn vriendin en ik dat we De Patrijs allebei een erg leuke dierenwinkel vonden. In de winkel verkopen ze veel leuke artikelen voor dieren en de medewerkster was erg vriendelijk. We wisten zeker dat we in de toekomst vaker langsgaan bij deze dierenwinkel in Almere. Wij kunnen aan iedereen Dierenspeciaalzaak De Patrijs aanraden als dierenwinkel in Almere

  • In deze winkel vonden we het merk hondenvoer voor onze honden
  • Ze verkopen veel leuke speeltjes en accessoires voor dieren
  • Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn