Laat uw wagen goed verzorgen en kies voor ons oldtimer onderhoud

Laat uw wagen goed verzorgen en kies voor ons oldtimer onderhoudU wilt natuurlijk goed voor uw auto zorgen, zeker als het om een oldtimer gaat. Hebt u die wagen 50 jaar geleden gekocht? Of bent u nog helemaal niet zo oud en hebt u pas onlangs besloten om te investeren in een mooie Renault 4, een Citroën 2CV of misschien wel in een leuk Dafje? Voor iedere oldtimer is onderhoud noodzakelijk, daar kunnen we kort over zijn. En omdat het er bij oldtimer onderhoud vaak op aan komt dat er onderdelen vervangen moet worden zoekt u wellicht naar een bedrijf dat dergelijk oldtimer onderhoud voor u kan uitvoeren. Dan treft het dat u bij ons eens rondkijkt want op technowheels hebben wij oldtimer onderhoud hoog in het vaandel staan. Uit voorliefde voor auto’s en dan met name de echte leuke klassiekers zijn we ooit als hobbyisten begonnen. Tegenwoordig beschikken we over een moderne garage waar we naast oldtimer onderhoud ook personenwagens, campers, caravans en bedrijfswagens onder handen nemen. Gaat het om een apk-keuring? Of om het vervangen van caravanbanden voordat u naar het zuiden vertrekt? Maak dan gerust even een afspraak met ons want u wilt geen gevaar op de weg zijn. En ook al maakt u geen lange reizen meer in uw Trabant, u bent hoe dan ook een gevaar op de weg als u nooit aan oldtimer onderhoud doet. Want ook al rijdt u op een verlaten landweggetje, een gevaar zit ook dan in een klein hoekje.

Dankzij oldtimer onderhoud rijdt uw pareltje straks weer vrolijk rond

Klinkt oldtimer onderhoud u als muziek in de oren? Dan vindt u het vast en zeker ook prachtig om te horen dat we de diverse onderdelen voor een keur aan oude wagens steevast op voorraad hebben. Ook kunnen we er altijd snel aankomen, we beschikken over een breed netwerk waar we zowel kennis als onderdelen uitwisselen. Misschien doet u mee aan optochten, aan klassieke races of zet u de wagen vooral in de garage als pronkstuk neer, dankzij onze oldtimer onderhoud kan uw wagen nog vele decennia mee zodat u het ooit in uitstekende staat door kunt geven aan uw kleinkinderen. Dat is nog eens een originele erfenis! Een groot verschil met oldtimer onderhoud en onderhoud aan hedendaagse auto’s is het overduidelijke feit dat die wagens voornamelijk mechanisch zijn. Er komt nauwelijks een draadje aan te pas. Computers bestonden in die tijd nog niet en dus is er geen boordcomputer waarmee problemen opgespoord kunnen worden en hoeft het dus ook niet gekalibreerd te worden. Dat is een groot verschil met de moderne personenauto want het eerste waar men naar kijkt is de boordcomputer. Alles moet nog echt met de hand en daar komt heel wat kennis en kunde bij kijken. Onze monteurs kunnen op beide gronden uit de voeten zodat zowel oldtimer onderhoud als een apk-keuring iedere keer weer naar volle tevredenheid uitgevoerd zal worden.

Uiteraard kunnen we ook andere voertuigen keuren en repareren

Hebt u ten slotte nog enkele vragen? Vraagt u zich bijvoorbeeld af of oldtimer onderhoud mogelijk is bij ons met betrekking tot uw klassieker? Of wilt u alvast een schatting van de reparatiekosten?

  • Klim in beide gevallen eens in de pen en stuur ons een e-mail met daarin al uw prangende vragen,
  • Ook staan we telefonisch voor u klaar, belt u dan wel tijdens kantooruren?
  • Of loop gerust bij ons naar binnen. Er is altijd wel even tijd om bij u onder de motorkap te kijken zodat we de problemen als sneeuw voor de zon kunnen laten verdwijnen!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn