Kunststof klapkratten zijn erg handig

boxpall - Kunststof klapkratten

Hebt u een eigen transportbedrijfje en bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden om goederen in te vervoeren? Vervoert u vooral kleinere objecten, die het beste in een krat vervoerd kunnen worden? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen u er namelijk graag even op wijzen dat kunststof klapkratten erg veel voordelen met zich mee kunnen brengen. Kunststof klapkratten zijn zo handig, omdat ze ook weer in te klappen zijn. Veel transportbedrijven zitten met het probleem dat ze de helft van de tijd met een lege bus rijden, omdat er simpelweg niks nieuws bij past omdat de dozen, kratten en dergelijke te veel ruimte innemen. Maar als u nou voor kunststof klapkratten gaat, dan kunnen ze op de terugweg – als u de eerste lading af heeft geleverd – gewoon opgeklapt worden. Op die manier nemen ze nauwelijks plek in en kunt u dus onderweg zo nog even iets anders oppikken, dat bijvoorbeeld vrij groot is. Zo’n klapkrat is dus erg praktisch, zeker als u er meer van hebt. Het is niet alleen mooi meegenomen dat ze in te klappen zijn, maar ook dat ze goed stapelbaar zijn. Ze zijn niet gammel en kunnen beslist wel tegen een stootje. En dat is natuurlijk goed om te weten! Kortom, u kunt er echt alle kanten mee op en dat is heel mooi. Al met al heeft u dus geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Twijfel dan ook niet langer en bestel uw kunststof klapkratten vandaag nog op boxpall.nl. Daar zult u beslist geen spijt van krijgen!

Kunststof klapkratten vormen tevens een goedkope oplossing

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar bent u bang dat u erg diep in de buidel moet tasten voor een grote hoeveelheid kunststof klapkratten? Gelukkig is dit bij Boxpall Benelux niet het geval. Wij hebben het goed met onze klanten voor en daarom hanteren wij altijd lage tarieven. Om de prijs hoeft u het dus niet te laten om wat extra kunststof klapkratten te bestellen. En zeg nou zelf, u wilt toch liever ook niet meer geld neer moeten tellen dan strikt noodzakelijk is voor kunststof klapkratten? Dan kunt u niet meer om de firma Boxpall heen! Wij combineren een zacht prijsje met topkwaliteit van de bovenste plank, dus u krijgt ook nog eens een keer waar voor uw geld. Kortom, haast u dus snel naar onze webshop en sla uw slag! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant. Graag tot ziens op boxpall.nl.

Alle voordelen op een rij

Als u eenmaal besloten hebt om uw nieuwe kunststof klapkratten te bestellen in onze webwinkel, dan maakt u een zeer verstandige keuze. U profiteert dan namelijk van vele pluspunten, die wij hieronder even voor u op zullen sommen.

  • Ten eerste komt u bij ons voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten
  • Ten tweede hebt u bij ons een ruime keuze in kratten in alle soorten en maten
  • Ten derde zorgen wij voor een snelle verzending
  • En ten slotte zijn wij te allen tijde beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Klinkt dit goed? Aarzel dan niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling. Heeft u nog vragen over de kunststof klapkratten? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met ons team. Wij helpen u graag aan de juiste informatie over onze producten, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Wij horen graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn