Kom naar de piercingshop in Rotterdam

Wil jij graag een te gekke piercing? Dan wil je hiervoor natuurlijk de juiste piercingshop in Rotterdam vinden. We raden je graag Tattoo & Piercing Oldtimer aan. Bij deze piercingshop in Rotterdam weet je zeker dat je in goede handen bent voor het laten zetten van een piercing.

  • In je gezicht
  • In je navel
  • Op een intieme plek

Er zijn natuurlijk uiteenlopende plekken op je lichaam waar je een piercing kunt laten zetten. De meest voorkomende plekken hebben we hierboven voor je op een rijtje gezet. Je zult al snel merken dat inderdaad de meeste mensen hier een piercing hebben (wanneer zij een piercing hebben). Natuurlijk hebben ze hier bij de piercingshop in Rotterdam, Tattoo & Piercing Rotterdam, ook veel ervaring mee. Iedere piercing wordt hier gezet door een ervaren en opgeleide vrouwelijke piercer. Je weet hier dus altijd waar je aan toe bent. Ze doet dit al jarenlang en weet precies hoe zij jou op de best mogelijke manier moet piercen. Het kan natuurlijk een beetje pijnlijk zijn, maar hier zal zij jou op tijd voor waarschuwen. Bij de piercingshop in Rotterdam gebruiken ze daarnaast altijd gesteriliseerd materiaal. Alle piercings die hier gezet worden zijn van titanium gemaakt. Ze hebben hier voor gekozen omdat dit materiaal hypoallergeen is. Dat betekent dus dat vrijwel niemand hier een allergische reactie op zal krijgen en dat is toch wel een erg prettig idee, nietwaar?

De kwaliteit van de piercingshop in Rotterdam

Een van de redenen waarom veel mensen naar deze piercingshop in Rotterdam komen, is vanwege de kwaliteit die ze hier afleveren. Niet alleen kun je erop rekenen dat jouw piercing op de juiste manier gezet wordt, maar door de manier waarop ze hier te werk gaan en de hoge mate van hygiëne hoef je er hier ook echt niet bang voor te zijn dat je een infectie oploopt. Het kan natuurlijk gebeuren dat je lichaam toch niet zo goed reageert op de piercing die je hebt laten zetten. Als dit het geval is, neem dan direct contact op met een dokter en verwijder de piercing als dit mogelijk is. De kans dat dit daadwerkelijk gebeurt is echter zo klein, dat je hier eigenlijk geen rekening mee hoeft te houden. Je kunt er hier altijd op vertrouwen dat al het materiaal gesteriliseerd is en dat de hygiëne uitstekend onderhouden wordt. En als je ook maar ergens vragen over hebt, dan kun je deze natuurlijk altijd stellen. Ze vertellen je graag meer bij de piercingshop in Rotterdam.

Kies jouw piercing uit

Weet je al wel dat je graag een piercing wilt, maar ben je er nog niet helemaal uit waar je deze wilt laten plaatsen? Dan kan de piercer van de piercingshop in Rotterdam je hier natuurlijk over adviseren. Wil je bijvoorbeeld weten wat het effect is van een intieme piercing? Of ben je er nog niet helemaal over uit of een piercing in je navel wel bij je past? Bij de piercingshop in Rotterdam kunnen ze je hier meer informatie over geven, zodat jij een weloverwogen beslissing kan maken. Je kunt op de website van de piercingshop in Rotterdam al een hoop meer informatie vinden. Wil je graag een afspraak maken voor het laten plaatsen van een piercing? Dan kan dat natuurlijk. Je neemt hiervoor gewoon contact op met het bedrijf en zij zullen je dan meer vertellen over de verschillende opties die zij je kunnen aanbieden. De kosten van een piercing zijn € 35 voor een piercing in je gezicht of je navel. Een intieme piercing kost € 50.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn