Klaar voor een hypotheek?

Wanneer je voor het eerst een eigen huis gaat kopen, dan is dat een grote stap. Vaak werpt zo’n grote stap ook veel vragen op, zoals:

Het is goed om te weten waar je met die vragen – en natuurlijk voor je uiteindelijke lening – terechtkan. Vaak kan dit bij een bank of een makelaar, ook voor een initieel en oriënterend gesprek. Daarbij kun je je wensen, behoeften en middelen duidelijk maken, en kan de hypotheekverstrekker je adviseren over wat in jouw geval de mogelijkheden zijn. Zorg altijd dat je je goed laat informeren en dat je snapt wat de hypotheek inhoudt! Ga je bijvoorbeeld voor aflossingsvrij, of met vaste rente? Alleen op jouw naam of ook op die van je partner? Wat is in jouw of jullie geval het verstandigst? Met al deze vragen kun je bij verschillende partijen terecht. Natuurlijk kun je zelf ook alvast wat vooronderzoek doen, maar uiteindelijk is het de makelaar die je het best kan informeren over huizen, huizenprijzen en hypotheken.

Een hypotheek bij Van Bruggen Adviesgroep

Eén van de vele financiële dienstverleners en aanbieders van hypotheken in ons land is Van Bruggen Adviesgroep. “Voor nu en later”, zoals ze zelf zeggen. Ze bestaan sinds 1973 als financieel dienstverlener en hebben dus ruime ervaring in het adviseren over en verstrekken van leningen, verzekeringen en hypotheken. Van Bruggen leeft voor de klant en is dan ook een onafhankelijk en transparant financieel dienstverlener. Dat moet ook wel, als je al zo lang succesvol kan bestaan! In tegenstelling tot de meeste banken, die vrijwel uitsluitend hun eigen financiële producten aanraden wanneer je informatie probeert in te winnen, ben je bij Van Bruggen zeker van een onafhankelijk en eerlijk vergelijkend warenonderzoek. Zo weet je altijd wat in jouw situatie de beste oplossing is op het gebied van hypotheken. Bij een eerste hypotheek heb je natuurlijk veel vragen. Van Bruggen begrijpt dat als geen ander en biedt daarom ook de mogelijkheid om vrijblijvend een afspraak te maken, ter oriëntatie en voor het inwinnen van informatie. Heb je een relatief simpele vraag over je toekomstige hypotheek? Dan kun je die ook online stellen, via de chat of het vragenformulier op de website van Van Bruggen (www.vanbruggen.nl).

Van Bruggen en haar dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep heeft, dankzij haar kwalitatieve en onafhankelijk dienstverlening, een uitstekende binding met haar klanten. Of je nu voor het eerst een hypotheek wil afsluiten, een bestaande hypotheek wil oversluiten of meer advies wil over je mogelijkheden op het gebied van hypotheken, dan is Van Bruggen een uitstekende partner. Ze krijgen dan ook maar liefst een beoordeling van 8.6 van 10 op basis van meer dan 2100 klantbeoordelingen. Op hun website vind je handige en effectief vormgegeven informatie, zoals:

  • De huidige rente
  •  om je hypotheek mee te berekenen: voer simpelweg je jaarinkomen in en eventueel dat van je partner, en er rolt een schatting uit van de hoogte van de hypotheek die je zou kunnen afsluiten
  • Een kaartje met vestigingen van Van Bruggen Adviesgroep bij jou in de buurt
  • Een kopje over TV Makelaar: Mission (Im)Possible, een TV-programma dat ogenschijnlijk onverkoopbare huizen toch verkoopbaar weet te maken, waaraan makelaar Marc Olijhoek van Van Bruggen Adviesgroep meewerkt.

Het moge duidelijk zijn dat Van Bruggen adviesgroep ervaren doch hip, expert doch integer is op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Dus of je nu twijfelt over je huidige hypotheek of op het punt staat voor het eerst een huis te kopen: bij Van Bruggen zit je goed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn